reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

madzia wysłałam Ci priv :tak:
I podejrzałam,ze masz juz Dawidka.No to suwaczki dwa conajmniej:-D Jeden Dawidkowy a drugi fasolkowy;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kiki heh bardzo dziękuję za gratulacje! :-) Tak jak wcześniej pisałam, jeszcze sama nie oswoilam się z tą myślą :tak:
Kiki przykro mi,co to za zachowanie tego Twojego faceta? Masz siedziec w domu, nigdzie się nie ruszać i czekac aż on się laskawie odezwie...:angry: oj nieładnie. mam nadzieje że szybko zmądrzeje i wróci do domu .

Margaritta milo mi bardzo że cieszysz się i wzruszasz razem ze mną :-);-) i to z dzieckiem na kolanach na moje newsy czekać, heheh.. :-)
Mój M jak zobaczył test to mnie mocno przytulił, ale wiem że chyba jeszcze nie dowierza że się udało w końcu ;-)zresztą tak jak ja. umówilam się na wizytę razem z usg na 9go marca, wtedy jak lekarz potwierdzi to dopiero będzie radość! :-D

Madzia dziekuję :-) a suwaczki wstaw koniecznie, będziemy tu wszystkie wiedzialy co i jak z Tobą ;-)

Dziewczyny ja zmykam już na dzisiaj, muszę nas troszku spakować na ten wyjazd do mamy i niedługo M ma być, więc życzę Wam milego weekendu, myslę o Was i do zobaczenia w poniedziałek! Albo jak się uda to wcześniej :tak:
Anufifi czekam na wieści po poniedzialkowej wizcie u gina
Gosia czekam na wynik Twojego testu ;-)
Beti no i jaką decyzję podjęłaś? Będą staranka? Jesli tak to lada moment :-) a jeśli postanowiłaś przeczekać antybiotyk to wracaj szybciutko do zdrowia!

Buzialki ;-)

Pyszczku kochanie nie zdarzyłam sie pożegnać ...no nic miłego wyjazdu....
Ja po takich pieknych wieściach zabrałam sie za porzadki i jestem juz na końcówce , ale musiałam zaglądnąc ...

Margaritta ...oj słonko ty mnie gtym co piszesz już kolejny raz wzruszyłaś :-).
Sama sie zastanawiam co bede wy;prawiac jak na swoim dwie krechy zobacze...

tym czasem zbliża sie @ i powiem wam ze mam takie nerwy ze wszystich z domu przegoniłam bo inaczej zaraz kogos zamorduje.....

A ja się poddaję, nie dam rady założyć suwaczka, dla mnie to za trudne. Jak Wy to robicie? Margaritta ładnie sie do ciebie uśmiecham:-), help

KIKI... :-:)-( kurcze, a tak czekałam na jakieś pozytywne wieści, myślałam, że się coś ruszy między wami na plus :sorry2:

ANUFIFI, to ty szybka jesteś... mi te czynności zajęły czas od rana do teraz :baffled:
Jeszcze pościel zmieniałam, bo mamy w Lublinie piękną słoneczną sobotę, to wietrzę podusie na balkonie :-)
Mąż wyganay na zakupy obiadowe, bo mojaj mama dziś owołała obiad i robi tylko jutro:oo2: i muszę jeszcze obiad gotować :eek: a zawsze w weekendy mam luz kuchenny... no na ale nie dziś :sorry2:

PYSZCZEK... :-):-):-) jeszcze raz, ale fajnie! :-):-):-)

Ptasiorek ...ja w zeszłym tygodniu robiłam generalne to mi cały dzien zajęły ....ale dzisiaj nie był jeszcze tak źle wiec sie uwinełam :)jakos
jeszcze na zakupki miał mąz jechac ale stoi nade mna zebym z nim jechała ...heh...niech czeka ...pije kawe....

reklama
Do góry