reklama
K
Kinga85
Gość
Pyszczek zaglądam aby pogratulować! Ciesze sie bardzo:-)
Miłego dnia dziewczyny
powodzenia życzę
Miłego dnia dziewczyny
powodzenia życzę

hej baby!!
w koncu troche cieplej na dworze...chodz ja [pol nocy spac nie moglam bo tak chcialam aby @ dzis nie przyszla no i nie przyszla...nawet do pracy lecialam dzis wczesniej niz zwykle aby testa kupic po drodze...dostalam ten bobo test niebieski i powiem wam ze wg mnie lepsze sa te plytkowe a nie te na ktore trzeba siusu robic
..dobrze ze mialam ze sobo poranny mocz i nie musialam siusiac na ten malutki paseczek hehe...wiec wyszly mnie 2kreski z tym ze ta druga bledsza jest od pierwszej...nie jest az tak widoczna ta druga jak u Pyszczka i nie wiem co teraz mam robic??czy za 2dni test kolejny robic jak @ nie przyjdzie??nie bede miala wam jak pokazac zdjecia testu bo nie mam a[aratu przy sobie...ale powiem Wam ze tr druga kresta jest znacznie bardziej widoczna niz na moim pierwszym tescie
))
w koncu troche cieplej na dworze...chodz ja [pol nocy spac nie moglam bo tak chcialam aby @ dzis nie przyszla no i nie przyszla...nawet do pracy lecialam dzis wczesniej niz zwykle aby testa kupic po drodze...dostalam ten bobo test niebieski i powiem wam ze wg mnie lepsze sa te plytkowe a nie te na ktore trzeba siusu robic
anufifi
tęsknię...
Gosia ...ty przestań sie zastanawiac i zacznij sie cieszyc bo jestes w ciazy!!!!!!!! ...uwierz w to wreszcie ....JA CI BARDZO GRATULUJE ...:-):-):-):-):-):-)
dla mnie to juz jest jasne od paru dni ...
dla mnie to juz jest jasne od paru dni ...

anufifi
tęsknię...
A tak w ogóle to witam wszystkie ...
na początek tygodnia przesyłam
na początek tygodnia przesyłam

anufifi
tęsknię...
Witaj BERSHKA jakie pustki???? my już z Goska jestesmy ....
reklama
anufifi
tęsknię...
Bershka , a jak ty sie czujesz????
Podziel się: