reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam wieczorkiem :-)
Ale mi ten weekend przeleciał :szok: i znowu poiedziałek i ... do roboty :crazy:
Lecę jakiś film obejrzeć z mężusiem ;-)

BERSHKA, fakt lecą wam ten tygodnie nie wiadomo kiedy :-D

reklama
hej baby!!
w koncu troche cieplej na dworze...chodz ja [pol nocy spac nie moglam bo tak chcialam aby @ dzis nie przyszla no i nie przyszla...nawet do pracy lecialam dzis wczesniej niz zwykle aby testa kupic po drodze...dostalam ten bobo test niebieski i powiem wam ze wg mnie lepsze sa te plytkowe a nie te na ktore trzeba siusu robic:p..dobrze ze mialam ze sobo poranny mocz i nie musialam siusiac na ten malutki paseczek hehe...wiec wyszly mnie 2kreski z tym ze ta druga bledsza jest od pierwszej...nie jest az tak widoczna ta druga jak u Pyszczka i nie wiem co teraz mam robic??czy za 2dni test kolejny robic jak @ nie przyjdzie??nie bede miala wam jak pokazac zdjecia testu bo nie mam a[aratu przy sobie...ale powiem Wam ze tr druga kresta jest znacznie bardziej widoczna niz na moim pierwszym tescie:)))

Gosia ...ty przestań sie zastanawiac i zacznij sie cieszyc bo jestes w ciazy!!!!!!!! ...uwierz w to wreszcie ....JA CI BARDZO GRATULUJE ...:-):-):-):-):-):-)

dla mnie to juz jest jasne od paru dni ...:tak:

a co tu takie pustki ?

Witam w poniedziałkowy poranek, słoneczny............

ale nie chciało mi się wstać do pracy, mój małżulek pytał się 3 razy czy to na pewno dzisiaj poniedziałek :-)

Herbatka ?

A tak w ogóle to witam wszystkie ...

na początek tygodnia przesyłam

haha właśnie Anufifi, jak pisałam posta to Was nie było, musiałam odejśc od kompa, spiałam pościora wysłałam a tu dwie dziołszki już się pojawiły :-)

Witam !!

Gosiu jeżeli sie martwisz czy wszystko jest ok to mykaj do lekarza. Jeżeli masz drugą krechę to sprawa przecież jest jasna :tak::tak: i nie ważne czy jest jasna czy mocna, po prostu ma być II widoczna

reklama
Do góry