reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
oj anufifi dziekuje za gratulacje...jeszcze nie moge w to uwiezyc bo przeciez z m nie staralismy sie tak mocno w tym mcu:)ale ja sie bardzo ciesze:) to jak myslicie kobitki kiedy nalezy sie udac do gina aby juz cos zobaczyl??
Bo w sumie ciaze sie liczy od odstatniej @ ktora mialam 2.2 wiec w sumie 4tyg temu...kurcze bede z Pyszczkiem na listopadowkach:):)
anufifi a do ciebie @przyszla??

Dzien Dobry Kochane :)
Ale mialam noc.....
Zacielam sie w łazience i siedzialam w niej do 2:00:baffled::baffled::baffled::baffled:
Nie wiem jak to sie stalo ale zamek sie zaciąl i dooooopa ugrzezłam....mąz rozwalal zamek ale na prozno,,,,w koncu wylazlam przez male okienko w drzwiach:-D:-D:-D:-Dna poczatku w tylku sie nie miescilam ale za drugim podejciem udalo sie:-D:-D:-D:-D
Najgorsze ze nie moglismy byc za glosno bo mlody spal a jego pokoik zaraz przy lazience...ehhh mowie Wam....okazuje sie ze drzwi trzeba wycinac!
Perspektywa spania w łazience marnie mi sie podobala:sorry2::sorry2::sorry2:
Moj mąż stwierdzil że ze mną nigdy nie brakuje mu przygód;-)

Milego dnia laseczki.....ostatnio sobie myslalam ze fasolkowych mamus juz tak duzo....Kurcze potem masowo bedziemy sie "rozdwajac" :)
Anufifi po takiej nocy pokusilam se dzis na kawkę!!!!!

Ostatnia edycja:
Czarodziejko no nie źle :-D:-D:-D:-D...nalezy ci sie kawka :)

Gosia ...poprostu uwierz ,a do gina to za tydzień proponuje najwcześniej
do mnie @ jeszcze nie przyszła ...w sumie chciałam zeby przyszła po dzisiejszej wizycie ale zaczynam sie martwic ze sie cos pochrzaniło boostatnio jak skończyłam brac dupka to po 2 dniach była , a teraz juz 4 i nic ...:(...

Anufifi, u mnie o niebo lepiej. Potwierdzam teorie magicznych 12 tygdoni :tak: po skończeniu jak ręką odjął wszelkie dolegliwości typu mdłości, senność etc

tylko z tym wzmożonym apetytem nie mogę sobie poradzić

Gosia mi w ciązy kazano isc do gina dopiero w 7 tygodniu (liczac od @) czyli 3 tygodnie po terminie spodziewanej@
Wtedy tez na USG bylo widac fasolke i bijace serduszko!!!!!!

ja byłam w 6 tygodniu i serducho już widziałam i słyszałam

Czarodziejko powinnaś mocną kawę wypić po takiej nocce ;-)

Bershka mialam tj Ty ze po 12tyg mdlosci odeszly hehe ale posostalo wyczulenie na zapachy...np.perfumy mojego m ktore sama mu dalam i bardzio mi sie podobaly przed ciaza w ciazy ich nie znosilam hehe
Czarodziejka dziekuje za rade ttez tak mysle ze najwczesniej za tydz sie udam bo jak bylam przy pierwszej ciazy chyba w 5tyg u gina to onajeszcze nie umiala powiedziec czy to ciaza hehe

dziewczyny normalnie jestem w szoku..jeszcze do mnie to nie dotarlo hehe....na dodatek nie mam jak narazie zadnych oznak ciazy hehe nawet brzuch mniej boli niz na @ zazwyczaj:)

reklama
Bershka to fajnie że już lepiej ...no apetyt to pewnie ty szczuplutka jestes to sie dzidzia domaga ....:-):-):-)

Ciekawe jak tam Pyszczek ....????? czy dotarło juz do niej :-):-):-)że za 8 miesiecy bedzie mamusią

Do góry