reklama
oj anufifi dziekuje za gratulacje...jeszcze nie moge w to uwiezyc bo przeciez z m nie staralismy sie tak mocno w tym mcu
ale ja sie bardzo ciesze
to jak myslicie kobitki kiedy nalezy sie udac do gina aby juz cos zobaczyl??
Bo w sumie ciaze sie liczy od odstatniej @ ktora mialam 2.2 wiec w sumie 4tyg temu...kurcze bede z Pyszczkiem na listopadowkach

anufifi a do ciebie @przyszla??
Bo w sumie ciaze sie liczy od odstatniej @ ktora mialam 2.2 wiec w sumie 4tyg temu...kurcze bede z Pyszczkiem na listopadowkach
anufifi a do ciebie @przyszla??
Czarodziejka
Fanka BB :)
Dzien Dobry Kochane 
Ale mialam noc.....
Zacielam sie w łazience i siedzialam w niej do 2:00

Nie wiem jak to sie stalo ale zamek sie zaciąl i dooooopa ugrzezłam....mąz rozwalal zamek ale na prozno,,,,w koncu wylazlam przez male okienko w drzwiach

na poczatku w tylku sie nie miescilam ale za drugim podejciem udalo sie

Najgorsze ze nie moglismy byc za glosno bo mlody spal a jego pokoik zaraz przy lazience...ehhh mowie Wam....okazuje sie ze drzwi trzeba wycinac!
Perspektywa spania w łazience marnie mi sie podobala

Moj mąż stwierdzil że ze mną nigdy nie brakuje mu przygód;-)
Ale mialam noc.....
Zacielam sie w łazience i siedzialam w niej do 2:00

Nie wiem jak to sie stalo ale zamek sie zaciąl i dooooopa ugrzezłam....mąz rozwalal zamek ale na prozno,,,,w koncu wylazlam przez male okienko w drzwiach

Najgorsze ze nie moglismy byc za glosno bo mlody spal a jego pokoik zaraz przy lazience...ehhh mowie Wam....okazuje sie ze drzwi trzeba wycinac!
Perspektywa spania w łazience marnie mi sie podobala

Moj mąż stwierdzil że ze mną nigdy nie brakuje mu przygód;-)
Milego dnia laseczki.....ostatnio sobie myslalam ze fasolkowych mamus juz tak duzo....Kurcze potem masowo bedziemy sie "rozdwajac" 
Anufifi po takiej nocy pokusilam se dzis na kawkę!!!!!
Anufifi po takiej nocy pokusilam se dzis na kawkę!!!!!
Ostatnia edycja:
anufifi
tęsknię...
Czarodziejko no nie źle 

...nalezy ci sie kawka 
Gosia ...poprostu uwierz ,a do gina to za tydzień proponuje najwcześniej
do mnie @ jeszcze nie przyszła ...w sumie chciałam zeby przyszła po dzisiejszej wizycie ale zaczynam sie martwic ze sie cos pochrzaniło boostatnio jak skończyłam brac dupka to po 2 dniach była , a teraz juz 4 i nic ...
...

Gosia ...poprostu uwierz ,a do gina to za tydzień proponuje najwcześniej
do mnie @ jeszcze nie przyszła ...w sumie chciałam zeby przyszła po dzisiejszej wizycie ale zaczynam sie martwic ze sie cos pochrzaniło boostatnio jak skończyłam brac dupka to po 2 dniach była , a teraz juz 4 i nic ...
Czarodziejka
Fanka BB :)
Gosia mi w ciązy kazano isc do gina dopiero w 7 tygodniu (liczac od @) czyli 3 tygodnie po terminie spodziewanej@
Wtedy tez na USG bylo widac fasolke i bijace serduszko!!!!!!
Wtedy tez na USG bylo widac fasolke i bijace serduszko!!!!!!
Bershka mialam tj Ty ze po 12tyg mdlosci odeszly hehe ale posostalo wyczulenie na zapachy...np.perfumy mojego m ktore sama mu dalam i bardzio mi sie podobaly przed ciaza w ciazy ich nie znosilam hehe
Czarodziejka dziekuje za rade ttez tak mysle ze najwczesniej za tydz sie udam bo jak bylam przy pierwszej ciazy chyba w 5tyg u gina to onajeszcze nie umiala powiedziec czy to ciaza hehe
dziewczyny normalnie jestem w szoku..jeszcze do mnie to nie dotarlo hehe....na dodatek nie mam jak narazie zadnych oznak ciazy hehe nawet brzuch mniej boli niz na @ zazwyczaj
Czarodziejka dziekuje za rade ttez tak mysle ze najwczesniej za tydz sie udam bo jak bylam przy pierwszej ciazy chyba w 5tyg u gina to onajeszcze nie umiala powiedziec czy to ciaza hehe
dziewczyny normalnie jestem w szoku..jeszcze do mnie to nie dotarlo hehe....na dodatek nie mam jak narazie zadnych oznak ciazy hehe nawet brzuch mniej boli niz na @ zazwyczaj
reklama
anufifi
tęsknię...
Bershka to fajnie że już lepiej ...no apetyt to pewnie ty szczuplutka jestes to sie dzidzia domaga ....:-):-):-)
Ciekawe jak tam Pyszczek ....????? czy dotarło juz do niej :-):-):-)że za 8 miesiecy bedzie mamusią
Ciekawe jak tam Pyszczek ....????? czy dotarło juz do niej :-):-):-)że za 8 miesiecy bedzie mamusią
Podziel się: