reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anufifi, Beti ale macie jazdę z tymi lekami!!!!!
Ja taka chodzilam po Duphastonie....mdlilo mnie i ogolnie bylo bleeeee
Royanna- Wspolczuje ze Synus choruje....ja zawsze powtarzam ze nie ma nic gorszego jak dziecko choruje!!!!!
A u Twojego synka moze i faktycznie problem z zaparciami....a jesli nie i nie ma innyh objawowo poza goraczką to zrob mu badania(mocz, krew)
Beti a co do wieczornego drinka.....NO BA :)))))

Ostatnia edycja:
Czopek glicerynowy dostal i zadzialalo. On potrafi 3 dni wstyrzymywac zalatwianie. Nurofen zaraz mu podam. Do lekarza narazie nie ide. Mam dzis i jutro wolne to zobacze co dalej. Moze to fakycznie trzdniowka-nie mial tego nigdy. Kurcze, wyjechal z katarem do Dziwnowa a potem przez 10 dni byl zdrow jak ryba. W niedziele wrocilismy a od wczoraj goraczkuje. Teraz lezy w moim lozku malutki bidulka i tylko mowi: mama, przytul mnie.

GOSIU!!! Gratulacjie!!! Ogromne!!! Ty niedowiarku!!!

Ale sie tu na watku zaciazylo :)

Czarodziejko oczywiście że cudownie mieć taką świadomość że mam w brzuszku synka lub córeczkę :tak::-) jeju zaraz się rozkleję....heh.. ale na razie to u mnie raczej obawy przeważają, tzn boję się tego tygodnia, już bym chciała do gina polecieć, żeby się w końcu okazało że wszystko ok, że jest, że test nie kłamał, że rośnie zdrowo... rozumiesz... a to jeszcze tyle dni..ale mocno wierzę że wszystko ok i że się utrzyma wszystko i moja dzidzia jest silna i zdrowa :tak:

Beti chyba masz rację, tak zrobię, po co się przemęczać, potem będę zła na siebie że mogłam zaszkodzić sobie i fasolce..:confused: zaraz pójdę na klatkę posprzątać :tak:

Anufifi tą klatkę to muszę, bo w weekend nas nie było, a sąsiedzi z naprzeciwka sprzątali dwa tygodnie pod rząd, ostatnio ja, to i w tym tygodniu ja, więc czekają na mnie ;-)

Gosia folik bierz, co do objawów to mnie bolą jajniki..:baffled::-)

Royanna- moja kolezanka ma corkę ktora tez ma problemy z zaparciami.....przekichane!!! Podaje jej kompot ze sliwek i takie ta roze na zalatwienie....Ehhhh ze tez dzieciaczki muszą sie tak męczyc :(

A u mnie objawow ciazowych brak :(
Tylko podbrzusze czuje lekko napiete. Tak jakby pecherz byl napiety. Ale ostatnio chyyyba tez tak mialam :( i nic z tego nie wyszlo...Ale ciutke nadzieji mam :)

Pyszczku :))))
Ciąza to cos cudownego :))))
Niestety wiąze sie nie tylko z milymi chwilami ale tkze z naszymi obawami i troską o malenstwo ktore jest w brzuszku....ale to naturalne!!!!!!
ja pomimo ze mialam super wyniki i maluch byl zdrowy i tak co jakis czas sie denerwowalam....zylam od USG do USG :))))
tak to juz jest :)

Pyszczek to tylko klatke opierdziel raz dwa :-):-) a reszte zostaw

Royanna a kiedy ty testujesz???

ale sie teraz narobiło testów a testów ...oby same pozytywne

Ja nie dosc ze sie czuje jak po flaszce to jeszcze czkawke dostałam niczym pijacką

reklama
Czarodziejko no właśnie i ja tak myślę że na początku ciąży lepiej uważać na siebie :tak: a kręgosłup to mnie boli tak w standardzie, niezależnie od ciąży, ostatnio jak mnie złapało w lędźwiowym to nie mogłam się zgiąć w ogóle i skarpetki nałożyć, eh...

Do góry