martoosia04
Fanka BB :)
Ja sie ciesze że u nas nikt nic nie komentował. Choć oczywiście początkowo juz pojawiły sie teksty ze teraz to juz M. musi ustrzelić dziewczynkę... najpierw śmieszyło, a potem przestało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
(Ostatnio dziewczynki z grupy plastycznej mojego synka dowiedzialy się, że syn ma braci. Komentarz-"współczuję " poleciał w moim kierunku ). No cóż. Bywa.
Nie wiem, co z tymi ludźmi jest nie tak, przecież dzieci się nie kupuje w hipermarkecie, nie mamy wpływu jakie będzie, czy chłopiec czy dziewczynka.(Ostatnio dziewczynki z grupy plastycznej mojego synka dowiedzialy się, że syn ma braci. Komentarz-"współczuję " poleciał w moim kierunku ). No cóż. Bywa.
Termin 24.06..jeszcze troszkeA wiecie że ja nikomu nie powiedziałam kogo noszę pod sercem...tylko najbliżsi. A reszcie na pytanie co będzie odpowiadam że dziecko i dodaje z przekosem ze "jak forma na pustaki to cegły nie zrobi"
H... komu do tego co to będzie.
I tak my same walczymy ze swoimi myślami aby w pełni zaakceptować dar jakim jest dziecko niewymarzonej płci.
Same dla siebie jesteśmy rozczarowaniem i po to zebraliśmy się na tym forum aby się dzielić tymi rozterkami i wspierać na wzajem.
Dlatego trzeba tupnąć noga i powiedzieć to głośno nie patrząc czy kogoś urazimy no jak czytam jak babcia potrafi odnieść się do córki i do wnuka to ręce opadają. Słowa obdarte z wszelkiej przyzwoitości. Ach...
@Grabcia123 trzymaj się kochana i nie dopuszczaj do siebie ludzi ze złą energią.
Wszystko będzie dobrze. Już chyba nie dużo Ci zostało? Przypomnij na kiedy masz termin? Wybralas już formę porodu?
Myśl pozytywnie i dbaj o Bartusia i o siebie oczywiście. Ściskam mocno![]()
Trzymam kciuki&&&
Zaglądaj czasem jak chcesz pogadać albo ponarzekać. My jesteśmy i wesprzemy w każdej sytuacji. Buziaki![]()