Ja w tym roku kończę 42 ....nigdy tak nie pomyślisz...każdy zakochuje się w takim MaluchuMamy podobne płciowo i wiekowo dzieciaki
Na odkrycie to nie ... trzy powody w swojej głowie
1. Mąż. Bo jemu dobrze jak jest i nie bardzo na więcej
2. Wiek mój . Mam 37 czy nie za dużo już?
3. Mam teraz 3. Czy jak bedzie 4 i to dziewczynka to wiecznie pretensje że było dobrze z 3(?) . Nie ukrywajmy już teraz dużo wyrzeczeń i jest co robić. Wiem ze jak bredzi 4 chłopak to inaczej Bede patrzeć tzn nie b3da t3ka.rozzalona
no tak działa.cholerny mózg.
No i dlatego muszę.to przemyśleć i nie spieszyy mi si3.
reklama
Teraz będzie trzeciaKtóra to Twoja cesarka bedzie? U mnie 4 to juz na pewno bedzie ostatnie o ile będzie więc podziwiam ze jeszcze 5 w planach.
Megi_Meg
Fanka BB :)
Potwierdzona dziewczynka!całe 611g różowości [emoji178][emoji178][emoji178]
A Wasza dziewczynka imię na 100% ma? Czy nadal trudna decyzja ?
Możemy znać swój organizm na wskroś, a zdarzają się okresy że w męskim nasieniu jest 80% XX i 20% XY, albo odwrotnie. choć powinno być po równo....Ja myślę że jeżeli chce się starać o konkretną płacić trzeba się dokładnie wczytać w metody uzyskania w każdej możliwej metodzie. no i niestety obserwacja swojego organizmu też tutaj dużo daje. 
cytrusowa85
Od cZego zależą te okresy?Możemy znać swój organizm na wskroś, a zdarzają się okresy że w męskim nasieniu jest 80% XX i 20% XY, albo odwrotnie. choć powinno być po równo....
Megi_Meg
Możemy znać swój organizm na wskroś, a zdarzają się okresy że w męskim nasieniu jest 80% XX i 20% XY, albo odwrotnie. choć powinno być po równo....
O tym też słyszałam i przez to, ciągle mam wrażenie, że mój mąż ma same XX.
Ale lepiej zrobić jak najwiecej w tym kierunku, niż zdać się tylko na los i wmawiać sobie, że zawsze jest 50:50.
Tego nie wie nikt...nakłada się wiele czynników, wewnętrznych i zewnętrznych a także uwarunkowań genetycznychOd cZego zależą te okresy?
Megi_Meg
Od cZego zależą te okresy?
Ja czytałam, że to są uwarunkowania genetyczne i nic na to, wpływu nie ma.
milla01
Heheh A mój ma chyba same YYO tym też słyszałam i przez to, ciągle mam wrażenie, że mój mąż ma same XX.
Ale lepiej zrobić jak najwiecej w tym kierunku, niż zdać się tylko na los i wmawiać sobie, że zawsze jest 50:50.
Ostatnia edycja:
reklama
milla01
Otóż to. Choć przemawia do mnie polaryzacja,właśnie od niej zależy jaki plemnik przyciągnie komórka.Możemy znać swój organizm na wskroś, a zdarzają się okresy że w męskim nasieniu jest 80% XX i 20% XY, albo odwrotnie. choć powinno być po równo....
Podziel się: