reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam :biggrin2:

Rany jak ten czas leci....jutro już piątek a dopiero co był poniedziałek i myślałam że cały długi tydzień przede mną....a tu coraz bliżej do oczekiwanego dnia :tak:

Wczoraj skończyłam 29 lat i mam wrażenie że czas mi ucieka :-( kiedyś założyłam sobie że urodze 2 dzieci przed 30 :unsure:

dobra koniec użalania ide Was poczytać.....

reklama
Hej dziewuszki ...

wstajemy :)

mój maż tak dzisiaj chrapał ...w ogóle zawsze chrapie ale dzisziaj przeszedł samego siebie , ze sie pokusiłam na zwykła kawe ....ehhhh

i jak dziewuszki ...mamy juz czwartek :)

witam i ja czwartkowo :tak::-D:tak: i faktycznie, jeszcze niedawno był poniedziałek i całe 5 dni do pracki, a dziś już czwartek i juz bliżej do wolnego ......:tak:

dziękuję ślicznie za gratki w sprawie prawka :tak: całość zajęła mi praktycznie rok od zapisania sie na kurs i wiem, jakbym teraz przerwała z powodu ciąży, to kolejna próba byłaby też gdzieś za rok i nie wiem czy bym się zdecydowała, chciaż nie wykluczaliśmy z M takiej opcji,że teraz to ostatnie podejście i przerwa, ale myślę,że mojemumężowi troszke bardziej na tym zależało i po tej przerwie motywowałby mnie abym jednak zrobiła :tak: ale jednak się udało więc z głowy ...... :tak::-D:tak:

widziałam,że Gosia i Bershka już o wózeczkach wspominają, mi chyba marzy się X-LANDER 3-kołowy z fotelikiem, ale nowy to ok. 1500 zł, i jak dla mnie troszkę dużo, chyba,że udałoby mi sie trafić na uzywaną okazję :tak: a wogóle to wiecie cos na temat tych wózków ?????? :tak::-D:tak:

Paula , dopiero dzisiaj ale przyjmij i ode mnie moc najserdeczniejszych życzeń urodzinowych, spełnienia marzeń, samych słonecznych dni i wszystkiego naj, naj, naj .... :tak::-D:tak:

Gosia, a objawów ciążowych sie w sobie nie doszukuj bo uwież mi,że bez mdłości jest o wiele przyjemniej :tak: ja w pierwszej nie miałam i było super, a teraz troszke sie z nimi męczę i czekam na te magiczne 12 tyg i mam nadzieję,że przejdą ...... :tak:

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę miłego dnia ..... :rofl2:

Witaj Jarzebinko

X-lander to ogólnie bardzo fajne wózki ...ale pomysl nad wersja 4 kołowa z przednimi skrętnymi ...jest zdecydowanie bardziej stabilny a równie zwrtony ....wózek fajny , w ładnej kolorystyce , świetnie wykonany i mimo wszystko przystepnej cenie, bo o ile sie orienruje w cenie jest zawsze trba i inne dodatki . :)

Buziaki kochana

A ja jestem :-) Witajcie Dziewczynki, sorki że wczoraj mnie nie było, ale po powrocie do domu od razu była drzemka,a potem M wcześniej wrócił z pracy i spędzaliśmy sobie wieczorek ;-)

Miłego dnia wszystkim!!

Anufifi no i jak przyszła @?? Buziaki

Na mnie krzyczeć, no co Ty :-);-)

Kurcze Anufifi może jeszcze @ przyjdzie...ale nie masz żadnych objawów, że niedługo przyjdzie?

Czesc Kochane :))))
7_5_127.gif

Widze ze malo tu nas...
Pyszczek- jak dzis samopoczucie:)
Jarzebinko- bardzo dobrze ze zdalas prawko!!! ja odpuscilam i potem jak Macius mial 8 miesiecy to poszlam na jazdy ale wciąz musialam komus podrzucac dziecko zeby moc isc na jazdy czy potem pojechac na egzamin...nie bylo latwo..nie raz umawialam sie na jazdy o 7:00 rano zeby mąż zostawal z malym....ehhh troche mnie to kosztowalo ale tez ciesze sie ze mam to za sobą a teraz nie pozostaj nic innego jak udoskonalac jazdę autem :)
Anufifi- u mnie dla odmiany @ sie pojawil 2 dni przed spodziewanym terminem ;)

Witaj Czarodziejko :-)
Moje samopoczucie dobre ;-) brzusio mnie raczej w nocy boli i M mówi że strasznie się kręcę, czyli co chwila na inny bok się przekręcam, no i siusiu chodzę w nocy kilka razy :tak: fajnie że dzisiaj czwartek, już niedługo poniedziałek i moja wizyta u ginka :-)

reklama
Do góry