reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Aniu ja dziś kawuche też mam lekko mocniejszą, bo mój to dziś takie koncerty w nocy dawał,że myślałam,że go z łóżka wykopie:wściekła/y: kurde niech ten remont się już skończy bo mi się chłop wykończy:sorry2:
Jarzębinko witaj kochana:-) mi się jeden podobał, ale dziewczyny napisały,że czołg:-)więc narazie sobie odpuściłam oglądanie wózków:-):-)
Pyszczek wybaczone:-p:-):-):-)czekam co gin powie w poniedziałek:-)
Czarodziejka buziaki słońce:-):-)jedziecie na urlop?:-):-)
Kiki hej ryba? jak tam u Ciebie? pisz do nas częśćiej:tak:
Gosia myślę, że możesz umyć okna, ale bez wyścigów na czas:-)
Paula zawsze można zrobić powtórkę urodzin:-), nic nie stoi na przeszkodzie żebyście to dziś zrealizowali:-):-) a spanko kochana to mi się skończy po weekendzie, od poniedziałku do pracy:-( echh fajnie tak było nawet:-):-)

chyba nikogo nie pominęłam:-)
a tak w ogóle to dziś wstałam i mam lenia:-):-)

Kiki pozdrawiam cieplutko! ;-)

Gosia ja się czuję dobrze, w ogóle to myślę że jeśli przyjdą nudności itd. to dopiero za jakiś czas, może za tydzień lub dwa :tak: na razie chodze często siusiu w nocy, już się w sumie do tego przyzwyczaiłam, tak 3 razy muszę pójść conajmniej ;-) no i najbardziej w nocy brzuch czuję , ale to takie kręcenie w brzuchu, lekkie pobolewanie :-)

Anufifi a którego się Tomuś urodził dokładnie?? Fajnie tak przed świętami :-)

Paula ja zanim zrobiłam test, zauważyłam częstsze chodzenie na siusiu i nie mogłam spać w nocy, tzn budziłam się nad ranem i nie mogłam w ogóle spać na plecach, tylko na boku, bo miałam takie uczucie jakby coś się działo w moim brzuchu :tak:
Szkoda że nie wyszedł Wam wieczorek :confused: ja kiedyś byłam bardziej nerwowa i focha strzelalam na M, ale juz od długiego czasu staram się nie szukać na siłę problemów, wyluzowałam i dobrze mi z tym :-)

Beti śpiochu :-D Buziak!

hehe...dzwoni do mnie na komórke jakas starsza Pani....
pyta: Marzena????
wiec mówie ze niestety pomyłka ,
ona pyta : a czy to numer......,
mówię ze tak wiec pytam w jakiej sprawie dzwoni ?
ona-a bo tam sie miało dziecko urodzić
ja jej , że bardzo bym chciała ale niestety jednak pomylka
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Beti gdzie tam latasz :-D;-)
Anufifi a ja się urodziłam 7go sierpnia :-) tak sobie myślę, że każdy termin jest dobry na urodzenie dziecka, tak jak już pisałam wcześniej , 7 grudnia też fajnie, prezent na Mikołajki ;-)

A ja zaraz pójdę poprasować, dzisiaj mam wolne od uczelni , ale trochę pracy w domu, obiadek, sprzątanie będę kontynuować, same wiecie jak to jest.. :-)

Do góry