martoosia04
Fanka BB :)
no to akurat jakis huragan zbliża się do europy![]()
Czyli nic tylko płodzić córki.
Nasza Tosia:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to akurat jakis huragan zbliża się do europy![]()
Mi się nie sprawdziło mam synów poczetych latem -lipiec i na wiosnę-kwiecieńTo znalazłam na Naszym Forum:
"Na koniec o wplywie jonów. Dodatnie sprzyjaja poczeciu chlopca a ujemne - dziewczynki. Wiosna jest troszke wiecej jonów - jak +, latem jest jeszcze wiecej jonów -,
jesienia juz troszke wiecej jonów + a zima najwiecej jonów +. Od pelni ksiezyca do 1 dnia przed nowiem jest wiecej jonów + a od nowiu do 1 dnia przed pelnia wiecej jonów -.
Tak wiec starajac sie latem w czasie nowiu i po nim mamy wieksze na dziewczynke. Mozna tez zakupic sobie bizuterie z turmalinu emitujaca caly czas jony ujemne "
Także mamy coraz mniej czasu hahaha
Ale Słodzinka Tosiaśliczna. Kiedy wychodzicie do domu?
a jak znosisz rozłąkę z synami? bo ja pamiętam że mega tęskniłam, ale moze też troche inaczej to było bo był malutki wtedy i nie miał 2 lat jeszczeWczoraj moj lekarz prowadzący powiedział, że w pon nas puści - mam nadzieje ze dotrzyma obietnicy i jutro pojdziemy do domu. Oszaleć idzie w tym szpitalu. [emoji849] a ja jeszcze leżę na patologii ciąży z mała bo na noworodkach nie było miejsca [emoji33][emoji33][emoji33] i same jestesmy w sali wiec nawet nie mam z kim pogadać. Tylko odliczam czas jak przyjdzie moj M. czy ktokolwiek w odwiedziny.
a jak znosisz rozłąkę z synami? bo ja pamiętam że mega tęskniłam, ale moze też troche inaczej to było bo był malutki wtedy i nie miał 2 lat jeszcze
Możliwe że tak jest , ale wierzyć w coś trzeba przynajmniej mieć poczucie ,ze się coś zrobiło..Sylwuniaa tak naprawdę, jak przeglądam to forum to chyba tylko selekcja w Klinice jest faktyczną metodą zaplanowania płci, reszta to przypadek
Niby dobrze wierzyć w cokolwiek ale moi zdaniem nie mamy żadnego wpływu
Np. moje 2 ciążę są zupełnie różne, diety , pory roku, odsunięcia od owu czy częstotliwość staranekJedyne co je łączy to płeć dzieci haha
I taką też ruletkę zaobserwowałam od początku tego wątkuSą dziewczyny, które zainwestowały swój czas i pieniądze w cale te przygotowania, dopiely wszystko na ostatni guzik a pozniej wielkie rozczarowanie ..