Ja się dodatkowo zakwaszalam sylkiem, potem lactovaginalem, więc może dlatego nie wychodziło, bo je wybijalam. Zwłaszcza że często mi spadało ph z 4,5 to 4, a godzinę po stosunku miałam tylko 5. I może tak jak mówisz oslabilam plemniki, bo mężowi pół roku suplementy podawałam, a jeszcze niezdrowa dieta, cola, piwo. Sama się śmiałam, że im gorzej się prowadzę tym bardziej dziewczynka, a jak bardzo o siebie dbałam to chłopak. Dodatkowo sportu dużo było, ruchu. W pierwszym cyklu jak odstawiłam sylk i już działałam w owu bez odstepu to akurat załapało. Ciekawe, co zadziałało.Hania a może trafiłaś w O+10h lub O+12h bo to już dziewczynkowe do tego jak nie wychodziło na 2 dni przed owu to najwidoczniej osłabione były plemniki i to też dziewczynkowe bo suple dla chłopa tak mają działać![]()
reklama
Siostra ma właśnie córkę z dwóch dni przed owu i odstępu i chciała synka w owulacje i wyszła jej druga córka. I była pewna, że wyjdzie, bo w owu, chociaż miała wszystko na dziewczynkę i nie chciała nic zmieniać, bo to wystarczy.Ja mam dziewczyny z 12 dc a chłopaka z 14

Magic_87
Fanka BB :)
Ja dlatego chcę być ostrożna z zakwaszaniem i nie będę z tym przesadzać badać będę dopiero po 1h po przytula kuJa się dodatkowo zakwaszalam sylkiem, potem lactovaginalem, więc może dlatego nie wychodziło, bo je wybijalam. Zwłaszcza że często mi spadało ph z 4,5 to 4, a godzinę po stosunku miałam tylko 5. I może tak jak mówisz oslabilam plemniki, bo mężowi pół roku suplementy podawałam, a jeszcze niezdrowa dieta, cola, piwo. Sama się śmiałam, że im gorzej się prowadzę tym bardziej dziewczynka, a jak bardzo o siebie dbałam to chłopak. Dodatkowo sportu dużo było, ruchu. W pierwszym cyklu jak odstawiłam sylk i już działałam w owu bez odstepu to akurat załapało. Ciekawe, co zadziałało.

PragneSyna
Zaangażowana w BB
Dlaczego clearblue pokazują pozytyw a paskowe nieDziewczyny pokaże wam różnice pomiędzy testami clearblue a tymi paskowymi
kinga30
Do utrafienia w odstęp to chyba trzeba mieć na prawdę regularne cykleKinga kurka ja właśnie teraz też chciałabym mieć pewność że utrafimy w odstęp ale też tyle tu dziewczyn było co corki mają z owu że człowiek chwyta się za głowę![]()
Madziołek.
Słuchajcie kupiłam dziś testy owulacyjne facelle w Rossmannie (chyba te o których rozmawiałyście) według kalendarzyka jutro mam owulację mogę dziś jeszcze zrobić test czy lepiej z samego rana?
kinga30
Ja bym zrobiła jeszcze dzisiajSłuchajcie kupiłam dziś testy owulacyjne facelle w Rossmannie (chyba te o których rozmawiałyście) według kalendarzyka jutro mam owulację mogę dziś jeszcze zrobić test czy lepiej z samego rana?
reklama
Magic_87
PragneSyna clearblue wychwytują wcześniej niż wszystkie paskowe które miałam u mnie na 2 dni, te co pokazałam to są zwykle cyfrowe clearblue a mam jeszcze monitor on pokazuje już 4 płodne dni także nie trzeba mieć regularnych cykli bo wychwytują już wzrost estrogenu no chyba że nie dojdzie do owu i pęcherzyk nie pęknie ale wówczas często nie pokazują piku tylko fazę wysoki
Kinga ja mam dość nieregularne bo raz 24 raz 27 dni ale zawsze wiem dzięki testom i temp kiedy owu była i czy była
Hania ja dopiero od września ruszam teraz to jak narazie ostatnie przygotowania bo już rok trwają
Kinga ja mam dość nieregularne bo raz 24 raz 27 dni ale zawsze wiem dzięki testom i temp kiedy owu była i czy była
Hania ja dopiero od września ruszam teraz to jak narazie ostatnie przygotowania bo już rok trwają

Ostatnia edycja:
Podziel się: