reklama
Madziołek.
Fanka BB :)
kinga30
Na moje już pozytyw. Kreska testowa musi być tak samo ciemna albo ciemniejsza od testowejJeszcze nie mam dni płodnych/owulacji? Dobrze to interpretuję?
Madziołek.
Kreska testowa jest w trójkąciku? Ona jest słabsza od tej kreski w kółkuNa moje już pozytyw. Kreska testowa musi być tak samo ciemna albo ciemniejsza od testowej
Magic_87
Madziołek blisko ale to jeszcze nie pik myślę że w ciągu kilku h będziesz miała pik. To już są dni płodne bo plemniki mogą przetrwac. A i czasami na tych testach możesz nie wyłapać momentu bo po 1h już może blednąć stąd jak będzie Ci jaśnieć test to tego musisz uznać za pozytywny bo może być tak że na 1h przed zrobieniem testu miałaś pik i już po 1h za za delikatnie jaśniećJeszcze nie mam dni płodnych/owulacji? Dobrze to interpretuję?
Elenaa
Ja czerwonego miesa wogole nie jadam praktycznie, a mam 2 synów i corkeJednak słodycze można ponieważ cukier nie utrzymuje się długo w organiźmie
Zdaniem prowadzącej badania Elissy Cameron, najnowsze odkrycie dostarcza naukowych dowodów na potwierdzenie ludowych przekonań odnośnie wpływu diety na płeć dziecka. Zgodnie z nimi, jeśli kobieta chce mieć syna powinna właśnie jeść dużo czerwonego mięsa, a gdy chce urodzić dziewczynkę - m.in. więcej owoców, warzyw i słodyczy.
Dwa+Trzy
To ja zgodnie z teoriami nie powinnam mieć w ogóle syna a mam TrzechJa czerwonego miesa wogole nie jadam praktycznie, a mam 2 synów i corkeowoce owszem, slodycze zalezy od weny
![]()
Kolejny lekarz oznajmił mi, że wszystko od Chłopa zależy więc gdybym kiedyś planowała córkę to muszę po prostu męża zmienić
Madziolek faktycznie. Dziwne, że ta aplikacja zaznacza owulację na podstawie pozytywnego testu owulacyjnego, przecież to nie jest jednoznaczne z owulacja. Dzięki.
Dwa+trzy na pewno od faceta zależy. Ja np. tylko mam nadzieję, że można przyciągnąć odpowiedni plemnik, ale to też może wyjdzie, a może nie. 50% na 50%.
Dwa+trzy na pewno od faceta zależy. Ja np. tylko mam nadzieję, że można przyciągnąć odpowiedni plemnik, ale to też może wyjdzie, a może nie. 50% na 50%.
reklama
Madziołek.
Testowałam dopiero przed chwilą jest jedna kreska i druga taka strasznie bledziutka. To znaczy że owulacja już była?Dziewczyny ale tu cisza Madziołek testowałaś jeszcze?
Podziel się: