PragneSyna
Zaangażowana w BB
1 przytulanko 24h po pozytywnym? Czy 1 przytulanko 24h i drugie 48h?+/- 24h - to byl moj trzeci dzien testowania, czyli tak jak mowisz kreska najmocniejsza![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1 przytulanko 24h po pozytywnym? Czy 1 przytulanko 24h i drugie 48h?+/- 24h - to byl moj trzeci dzien testowania, czyli tak jak mowisz kreska najmocniejsza![]()
Gratulacje. Czekamy na info po testowaniu. U mnie niestety brak jakichkolwiek objawówDziewczyny albo ja zaczynam świrować albo się udałood dwóch trzech dni mam problemy z pęcherzem ,latam do toalety jak nigdy. I dziś na bieliźnie różowa plamka ...okres dopiero na sobotę. Czy któraś miała coś takiego w początkach?
Ja sie boje tych objawów, bo juz dwukrotnie cos tam czułam,wydawło sie ze to ,,to,, i potem przychodziła miesiaczka i rozczarowanie. Umysł mamy pragnacej dziecka,płata figle. Bardzo bym chciała aby sie potweirdziły tym razemGratulacje. Czekamy na info po testowaniu. U mnie niestety brak jakichkolwiek objawównie spieszno mi dl testowania bo przeczucie mowi mi że 2 kresek nie zobaczę. Nie mam w domu nawet testy. I poki co nie kupie
![]()
No a czasem te objawy się lekceważy właśnie przez, to że wcześniejszy cykl był nie udany. Tak czy inaczej kiedyś wkoncu musi zaskoczycJa sie boje tych objawów, bo juz dwukrotnie cos tam czułam,wydawło sie ze to ,,to,, i potem przychodziła miesiaczka i rozczarowanie. Umysł mamy pragnacej dziecka,płata figle. Bardzo bym chciała aby sie potweirdziły tym razem
Ja powiem tak, oczywiście trzymam mocno kciuki zeby sie udałoDziewczyny albo ja zaczynam świrować albo się udałood dwóch trzech dni mam problemy z pęcherzem ,latam do toalety jak nigdy. I dziś na bieliźnie różowa plamka ...okres dopiero na sobotę. Czy któraś miała coś takiego w początkach?
Pierwsze przytulanie po ok.24h a drugie juz nie pamiętam, ale chyba wiecej niz 48Gratulacje. Czekamy na info po testowaniu. U mnie niestety brak jakichkolwiek objawównie spieszno mi dl testowania bo przeczucie mowi mi że 2 kresek nie zobaczę. Nie mam w domu nawet testy. I poki co nie kupie
![]()
Dziewczyny ja się zastanawiam nad Wami w staraniach chłopczykowych czy czasami nie przesunęłabym się na 12h po piku bo czasami owu występuje między 12 a 24h po piku i jak zadziałacie np 12h po owu to chyba przekręca sie na korzyść dziewczynki bo jak analizowałam wszystkie staraczki z tego forum to czasami pisały ze w samo owu no ale przecież nikt nie ma że sobą usg żeby akurat moment owu wychwycić a bóle mogą być mylące1 przytulanko 24h po pozytywnym? Czy 1 przytulanko 24h i drugie 48h?
Ja startuje na kogokolwiek, może być chłopiec lub dziewczynka, aby natura sama zrobiła swoje.Dziewczyny ja się zastanawiam nad Wami w staraniach chłopczykowych czy czasami nie przesunęłabym się na 12h po piku bo czasami owu występuje między 12 a 24h po piku i jak zadziałacie np 12h po owu to chyba przekręca sie na korzyść dziewczynki bo jak analizowałam wszystkie staraczki z tego forum to czasami pisały ze w samo owu no ale przecież nikt nie ma że sobą usg żeby akurat moment owu wychwycić a bóle mogą być mylące
Hania przypomnij mi ty startujesz na chłopca? A próbowałaś podnieś pH z rana woda + cytryna i dużo soków pomarańczowych