Mecenasowa27
Fanka BB :)
to wyobraź sobie że ja za 2,5 tygodniaDziewczyny ja będę testować za 1,5 tygi już mi się dłuży
PragneSyna jak tam zatestowalas bo chyba na dzisiaj miałaś termin

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to wyobraź sobie że ja za 2,5 tygodniaDziewczyny ja będę testować za 1,5 tygi już mi się dłuży
PragneSyna jak tam zatestowalas bo chyba na dzisiaj miałaś termin
my z mężem kochamy się kiedy mamy na to ochotę ale fakt wcześniej pilnował też dni plodnych żeby nie było i póki co bezowocnie. Teraz niby od wczoraj aplikacją pokazuje duże szanse na zajście w ciążę, nie wiem kiedy będzie owu i nie mam zamiaru nawet robić testów w tym tygodniu ale przez weekend już trochę dzialalismy, w piątek raz wieczorem, wczoraj 2 razy i dzisiaj pewnie też będzie przed spaniemW ostatniej ciąży tak miałam
Dobry znak trzymam kciuki za ciebie i resztę dziewczyn testujących w zbliżającym się czasie
U mnie dziś, też pogoda łóżkowa. Tym bardziej że wczoraj wyskoczyłam z koleżankami na imprezę trochę się popilo, wyluzowalo, odstresowalo. Po powrocie był ogień w łóżku.
Nie pamiętam kiedy tak bez,stresu poszaleliśmy. Zawsze robimy sex bo płodne trzeba działać.A dziś pełen luz I gaz
Sie wszystko okaże
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę udanego popoludnia![]()
super wiadomość że się spóźnia. Mam nadzieję że ta cholera na przyjdzie do Ciebie i będziemy skakać razem z Tobą że szczęścia II kreseczekZa mniena wczoraj miałam termin okresu. W tym tyg zatestuje oczywiście jesli nie dostanę okresu. Będę Was informować na bieżąco
![]()
Oj tak odskocznia od codzienności byłamy z mężem kochamy się kiedy mamy na to ochotę ale fakt wcześniej pilnował też dni plodnych żeby nie było i póki co bezowocnie. Teraz niby od wczoraj aplikacją pokazuje duże szanse na zajście w ciążę, nie wiem kiedy będzie owu i nie mam zamiaru nawet robić testów w tym tygodniu ale przez weekend już trochę dzialalismy, w piątek raz wieczorem, wczoraj 2 razy i dzisiaj pewnie też będzie przed spaniembrzuch mnie też co jakis czas pobolewa jak na okres ale myślę że to przez zbyt doglebna pozycję bo owu raczej nie miałam i ciekawe czy w ogóle będzie i kiedy.
Pogoda u nas dzisiaj też nie rozpieszcza bo co chwilę pada i strasznie wieje ale całkiem ciepło nawet było.
No i super że udało się ci wyskoczyć z domu i wyrwać od codzienności. Takie wyjścia na pewno lądują pozytywna energię i mam nadzieję że wykorzystana z mężem przyniesie Ci upragnione II kreseczki![]()
super wiadomość że się spóźnia. Mam nadzieję że ta cholera na przyjdzie do Ciebie i będziemy skakać razem z Tobą że szczęścia II kreseczeka swoją drogą podziwiam że jeszcze nie zrobiłaś testu
ja pewnie już rano testowała
![]()
w tym miesiącu całkiem odpuscilam testy ze wzglugu na to ze od dziś zaczynam zmianę nocna, mąż z oracy wraca po 20 a ja w tym czasie szykuje już małego do spania i sama do wyjścia do pracy więc nawet nie ma jak się kochać, rano się nie widzimy bo on wyjeżdża do pracy przed 6 a ja kończę pracę o 6. Także całkiem ten cykl sobie odpuscilam i robienie testów. Weekend był owocny w przytulanki więc zobaczymy czy coś sie uda czy nie. W każdym bądź razie nie nastawiam sie.Witam się porannieMecenasowa27 a testy robisz? Bo aplikacja swoje a organizm swoje mi aplikacja w tym cyklu pokazała owu dzień później czyli dzisiaj a ja już po owu najprawdopodobniej wczoraj była coś koło 17 zresztą tak mi testy, ból i monitor pokazały
5 dni to prawie jak tydzień różnicyOj tak odskocznia od codzienności byłasuper sprawa. Nawet udało nam się trochę potańczyć w ten chory okres korony. Ale czuć już, że coraz gorzej przynajmniej w niemczech ze druga fala idzie...
A przytulanki bez tego ciśnienia w głowie rewelacja.Ja,też okres mam dostać 10 października,więc będziemy mniej więcej tak samo czekać co nam ten czas przyniesie
PragneSyna oj czyje że będą z tego dwie kreseczkioby się sprawdziło zaciskam mocno kciuki
Mykam spać owocnej nocki wam życzę![]()
super wiadomość, mam nadzieję że u Ciebie princess też tak będzieprincess_88 kciuki za szybką różowa niespodziankę. Oby Cię zaskoczyło.Moja koleżanka miała termin na IVF za 3 tygodnie chyba, jak się nie mylę, a wczoraj odkryła, że jest w ciąży.
![]()
dziekuej kochana, na pewno będę wtedy skakać do nieba z radościMecenasowa27 trzymamaby z tego intensywnego weekendu były II piękne kreseczki
![]()