No co ty! Ja tu kreseczki ładne widzę w tygodniu [emoji16][emoji1364][emoji1364]to u mnie za 2 tygodnie kolejne dni płodne [emoji39] ty będziesz testować a ja będę się starać hehe
reklama
Anulka0207
Zaangażowana w BB
Przepraszam może głupie pytanie, jak ty wyczuwasz że szyjka nisko? Z zewnątrz czy...?niby okres powinnam mieć we czwartek, tak mi aplikacją pokazuje bo ostatni też mialam dzień wcześniej, więc teoretycznie we czwartek lub piątek powinnam mieć okres ale ja chyba testowanie odpuszczę bo szyjka nisko więc okres pewnie przyjdzie. A Ty kiedy testujesz ?
Mecenasowa27
Fanka BB :)
byłabym przeszczesliwa ale na prawdę w to wątpię.No co ty! Ja tu kreseczki ładne widzę w tygodniu [emoji16][emoji1364][emoji1364]
od środkaPrzepraszam może głupie pytanie, jak ty wyczuwasz że szyjka nisko? Z zewnątrz czy...?
Magic_87
Oj 72h to za długo przy suplementach, one pogarszają jakość plemnikow i trudniej zajść w ciążę zmniejsz odstęp i pilnuj pHMagic_87 ph mam 4-4,5, błąd mi się wkradł w poprzedniej wypowiedzispróbuję odstęp 48h, bo teraz był przez 3 cykle 72h
![]()
Magic_87
Mecenasowa27 ja bym zatestowala mi 9 dp już jaśniutki cien było widaćbyłabym przeszczesliwa ale na prawdę w to wątpię.
od środka

Mecenasowa27
testowałam w piątek i biel. Nie wiem kiedy mogła być owu bo nie sprawdzałam testami.Mecenasowa27 ja bym zatestowala mi 9 dp już jaśniutki cien było widać![]()
Mecenasowa27 ja bym zatestowala mi 9 dp już jaśniutki cien było widać![]()
Magic_87 i jak tam Twoja beta, nic sie nie chwaliszMecenasowa27 ja bym zatestowala mi 9 dp już jaśniutki cien było widać![]()
Mam jeszcze pytanko odnosnie suple dla meza. Ma on zazywac tylko olive leaf, licorice root, szyszki chmielu i zurawine ??? Zastanawiam sie nad licorice root, bo z tego co czytam to podnosi cisnienie tetnicze a moj m ma wlasnie z nim problem. Kurde nie chce mu jakos zaszkodzic 
Magic_87
Piątek to za wcześnie testuj jutro z rana 10testowałam w piątek i biel. Nie wiem kiedy mogła być owu bo nie sprawdzałam testami.

reklama
Magic_87
Jeżeli ma problemy z ciśnieniem to odpuść ten suplement mój nie ma a i tak w domu mam ciśnieniomierz i zdarzało się że mierzyłam mu ciśnienie wszystko było ok ale lepiej sprawdzaćMam jeszcze pytanko odnosnie suple dla meza. Ma on zazywac tylko olive leaf, licorice root, szyszki chmielu i zurawine ??? Zastanawiam sie nad licorice root, bo z tego co czytam to podnosi cisnienie tetnicze a moj m ma wlasnie z nim problem. Kurde nie chce mu jakos zaszkodzic![]()
Podziel się: