A tak, u nas z ph to samo było, wszystko wg tych teorii wskazywało na dziewczynkę a mam wspaniałego syna

Ja zawsze chciałam mieć tylko 2 dzieci - syna i córkę. Pewnie dlatego, że ja jestem jedynaczką i całe dzieciństwo chciałam mieć starszego brata

Teraz jak mam syna, w którym jestem zakochana po uszy, nie wyobrażam sobie, że miałabym mieć drugiego w takim sensie, że chciałabym, aby ten mój syn pozostał jedynym

Dziwnie brzmi, ale dużo przeszliśmy w ciąży, dużo tragedii nas spotkało, a on w tym brzuchu trzymał mnie i całą rodzinę przy życiu i urodził się mimo tych stresów i tragedii zdrowy i silny. Jest naszym cudem, wtedy jeszcze miałam PCOS, a on się pojawił dokładnie chwilę przed wszystkimi tragediami, żeby dać mi siłę.
No ale jak będzie drugi syn to żartuję sobie, że wychowam jak swoje

Tylko na 3 już się nie zdecydujemy, a jednak chciałabym kiedyś móc być np. przy ciąży córki, jednak w dorosłym życiu relacja z córką wydaje mi się inna i to jest piękne w dwóch różnych płciach, te różnice. Zobaczymy co los nam da
Co do diety, to nie stosowałam żadnej ani nie czytałam na ten temat. Odżywiałam się normalnie

Natomiast pierwsze objawy ciąży miałam inne w tym względzie - przy synu pierwsza zachcianka to słodkie i beza z wiśniami, jadłam ją całą ciążę. Teraz - zupki chińskie

Smak na zupki przeszedł mi po pozytywnym teście, ale nie wchodzi mi słodkie i ogólnie chcę jeść tylko to co zdrowe i wytrawne.