K
Kinga85
Gość
My niedawno wróciliśmy z Mc Donalda
pojedliśmy sporo
teraz odpoczynek i kawusia...
a potem jeszcze spacerek!

teraz odpoczynek i kawusia...
a potem jeszcze spacerek!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

normalnie wysprzątałabym wszystko do ostatniego kurzu, tak była nauczona w domu przez mamę
a teraz te dwa pokoje w bloku to oblecę w dwie godzinki
ale nie tym razem, bo jakaś jestem do niczego, niedobrze mi i szybko się zmęczyłam.. niedługo M przyjedzie to skoczymy po zakupy, a potem będziemy objadać się pizzą, bo już za mną tydzień chodzi i namówiłam dzisiaj mojego M na pizzę wieczorem 

kochana piekne slowka..Pyszczku masz racje , że lepiej smakuje to co zdobyte z trudem , ale wiesz mnie życie nie rozpieszczało ....chyba dotknęło mnie wszystko czego ludzie zawsze sie boją ...i czasem myslę że to nie sprawiedliwe , że tez chciałabym czasem obudzić sie bez bólu żołądka i nerwów co przyniesie dzien....ale potem szybko uświadamiam sobie że mam to co najcenniejsze ...ZDROWE DZIECI....i to daje mi siłę na przetrwanie kazdego kryzysu....
;-)
:-)
ae dalam rade:-). Musialam do Was zajrzec, abyscie nie zapomnialy o mnie
. Czasem czuje napiecia brzucha, szczegolnie wieczorem jak sie klade spac. W ciagu dni czasem troszke kreci mi sie w glowie, mam lekkie mdlosci, a raczej uczucie, ze cos mi ciazy na zoladku i w gardle, ae na szczescie na tym koniec. Ostatnia @ mialam 8.02, wiec kiedy powinnam sie zglosici do dr aby wyczula ciaze
? Na usg to chyba pojde prywatnie, bo tu sa duuuuze kolejki. Droga to wizyta bo slyszalam, ze z usg okolo 130zl
. Teraz juz koncze bo jestem bardzo zmeczona i ciesze sie, ze jutro mam wolne
. Mam duze zapotrzebowanie snu
ostatnio
bereshka mi sie wydaje ze w 16 tyg juz zobaczy co nosisz pod serduszkiem,mi z ercanem powiedzial wlasnie w 16 tyg ze to chlopczyk na 90 procent no i jest,wydaje mi sie ze juz bedziesz wiedziec ,ja juz 17.3 moze bede wiedziec..

? Na usg to chyba pojde prywatnie, bo tu sa duuuuze kolejki. Droga to wizyta bo slyszalam, ze z usg okolo 130zl.