reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

BETI jak u ciebie? robiłaś test?? :)
U mnie @ nie ma a to dobry znak!:tak: test robię jutro rano.

Pozdrawiam
miłego dnia życzę
!:happy:

reklama
hej kochane ja tylko na chwilunie i lece dalej do solenizantki wczorajszej:-)
teścior robiłam , jedna krecha jak nic :-(
ale zawsze mówie ,nowy msc nowe możliwośći:-) tylko ile jeszcze.........
buziaczki kochane do wieczorka:-):-)

bereshka za dwa tyg zobaczymy czy udalo sie u ciebie zobaczyc co jest chlopczyk czy dziewczynka.mi osobiscie wydaje sie ze bedzie to emilka..
a wiesz Kochana, ze ja jestem tez przekonana, że Ty masz dziewczynkę :sorry2::sorry2::sorry2:
Witam Was kobietki

Dzień pochmurny, odwiedzinowy ;-) synek kąpie się a ja zajadam się ciepłymi lodami :sorry2::rofl2:

Witam Dziewczynki:)
Kochane nasze zafasolkowane dziewczynki ja Wam zycze upragnionej płci ;-) Ale jeszcze bardziej zdrowej dzidzi bo to tak naprawde jest najwazniejsze !!;-):sorry2:
Ale czekam na relacje z tych USG :-)
A starajace Dziewczynki ... trzymam kciuki abysmy sie tez w koncu wybraly na USg ale juz ciazowe :sorry2:
Buziaczki :))))
PS. Panie Bocianie.. prosimy o takie Dzidzie :))) i to priorytetem!!!!!:-):-D

kiki @ spodziewana na 15go czyli dziś! :blink: Jak narazie to czuję jedynie kłucie w dolnej części brzucha i nieco wrażliwsze piersi.
Beti trzymam kciuki aby ten cykl był szczęśliwszy!!:tak:;-)

Milego wieczorku
pozdrawiam i powodzenia życzę starającym się! :happy:

kinga cos mi sie wydaje ze jutro beda dwie kreseczki..

beti no szkoda ze jedna kreseczka a juz myslalam ze beda dwie,ale nic straconego kolejny cykl wzywa do staran..

sylwia popieram najwazniejsze zdrowa dzidzia..

bereshka a ja przekonana ze u mnie chlopczyk.moze po trzech to juz przyzwyczajenie ze wiecznie mowie on on..

Dziewczynki ja wpadam tylko was przeczytac ,
Dzisiaj bylismy cały dzien u mamy i padam na pysk normalnie ...

Kinga trzymam kciuki za dwie kreseczki...nie trzymaj nas długo w niepewności jutro ..

Buziaki dziewczyny...musze nabrac sił ...jestem jutro o 9 na kawce :)

reklama
Witajcie po weekendzie :-)

Nie miałam nawet czasu do Was zajrzeć....jak w sobote o 15 pojechaliśmy do mojego brata ciotecznego jego żony i prawie rocznej córeczki to wróciliśmy w niedziele o 18 :-p Mała jest słodka a mój M powiedział że pasuje mi takie małe dziecko :-)

kompletnie sie nie wyspałam w ten weekend i jestem mega zmęczona a dzis ledwo sie zwlekłam z łóżka :rolleyes2:

a wiecie co mi się przydarzyło w piątek jak wracałam do domu....jechałam tramwajem w którym było bardzo ciasno a starsza kobieta ustąpiła mi miejsca i powiedziała "Pani siada, Pani jest w ciąży" :szok: byłam w szoku :tak: to telepatia czy już tak widać :errr: dodam że byłam w płaszczyku przepasanym nad brzuchem paskiem i może nieświadomie się trochę wypięłam :-D:-D:-D

Do góry