reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej u mnie po klientce, potem obiadek i musiałam się połóżyć bo brzuchol mnie boli i głowa rozpada się na tysiące kawałków....
zasłużone zwolnienie dziś

reklama
Heloł :-)
ANUFIFI, BETI.. co wy takie słabe dziś :confused::-( i mi się odpoczynek marzy...
i jak Milenka pójdzie spać, to ja szybki prysznic i do wyrka z książką się relaksować :-)

KINGA, jak zadowołam po klejnym przyjściu @ :baffled:, też mi dziewczyny montoring doradziły...:tak:
No i wybieram się na niego w tym cyklu... troszkę się boję, co tam gin zobaczy... ale bez montoringu, to nogdy nie dowiem się czy i kiedy jest to owu... :sorry2:

CZRODZIEJKA witaj zrelaksowana kobieto :-):-) oby takie urolopwe "naładowanie baterii" służyło ci jak najdłużej :-):-)

MARGERITA... nie drażnij tą wiosną za oknem....;-) bo u nas dziś królowała aura listopadowa :baffled::crazy::-p

PYSZCZKU bidulka :sorry2: dopadły cię te typowe ciążowe dolegliwości :sorry2: pamiętam, to nic przyjemnego, ale to minie :tak:

GOSIA :-) to dobrze, że masz takie super samopoczucie i ciesz się, że cię jeszcze to pawiowanie nie dopadło i oby jak najdłużej cię omijało :tak:

Anufifi ja jestem :-)

Beti zasłużony odpoczynek, to prawda ! Ja też po tym co się dzisiaj wydarzyło nie mam wyrzutów sumienia, ze jestem w domku na L4.

Wychodzi na to, ze jestem pracocholikiem :-D co to to nie :-)

no ja własnie nie wiem co jest , że taka jestem do d..... , ale to jakies przeziębienie....łyknełam garść leków i będzie lepiej ...na wieczór będę w formie;-):-D.

Jutro spotykamy sie z Sylwią na kawie :) nie moge jej zarazić :)

no i powiem wam ze mimo kiepskiego samopoczucia dostałam jakiegoś powera w pracy ...juz sobie zorganizowałam troche akcji wiec dobry znak :)....no i juz do wizyty coraz blizej .....chce to mieć za soba co by nie było.....

Ania...nie mam nic przeciwko ..mozesz zarazic.. najwazniejsze ze bedziemy mogly znow wypic sobie razem kawke:sorry2::-D
Kiki..oj to musimy jeszcze poczekac na plec.. ale wazne ze wsioo ok z dzidzia ;-)
Jarzebinka.. Buziaczki ;-)
Kinga..przykro mi...no ale masz nowy cylk przed soba.. trzymam kciuki ;-)
Bershka.. no ale jestes aparatka z ta wrozka :-D ja chyba bym sie bala.. albo bym jej napsiala ze prosze o TYLKO DOBRE wiesci :-D:-)
Czarodziejko... slicznotko Ty moja :sorry2: Dobrze ze juz jestes.. tylko jak Ci sie tak podobalo moglas zabrac ten snieg do siebie a nie zostawiac :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D
Beti.. moze i nam porobisz pazurki :sorry2::-D
Ptasiorek..Royanna.. Margaritta ...Paula Buziaczki Dziewczynki dla wszystkich i mam nadzieje ze nie pominelam nikogo.. a jak tak to przepraszam i tez sle Buziaczki:)

Przemyślałam sobie troszke i postanowilam w poniedziałek isc do ginekologa przebadac się. Bo chyba juz czas (9cykl staran o dzidzie) Zbadam poziom prolaktyny... Może luteine mi przepiszę żebym brała... nie wiem. Ale musze coś zrobić z tym.
No i bede piła siemie lniane teraz choc to jest bleee:baffled: ale czego sie nie robi dla zaciążenia;-)

ptasiorek wiem wiem monitoring tez czas zrobić już :-( zrobię to..

Dobranoc

Witam z rana :-) znów niewyspana :-( nie wiem ile ja jeszcze tak pociągne :no: tak mi się rano wstac nie chce a do tego jeszcze ten wiatrzysko :wściekła/y:
dobrze że jeszcze 2 dni (dziejszego już nie licze) i znów weekend....mam zamiar się w ten weekend zrelaksować i odpocząć :tak:
jeszcze 3 tygodnie do świąt jakoś może wytrzymam a potem co by nie było ide na L4 :tak:

Czarodziejka to świetnie że wypoczęłaś, nabrałaś sił i dużo pozytywnej energii :tak::-) a dla synka zdrówka życze! :tak:
i mi się marzy taki odpoczynek, tak planujemy z M że może gdzieś w maju sie wybierzemy :tak:

Ptasiorek, Kinga ja co prawda nigdy nie byłam na monitoringu ale napewno nie zaszkodzi zrobić a potem ile korzyści może być :tak:Trzymam kciuki!
Kinga do lekarza też warto się wybrać :tak:

Anufifi, Sylwia życzę przyjemnego kawkowania ;-):tak:

a pogoda taka do d...y że nie sprzyja dobremu samopoczuciu :no:

Kiki a to niedobra dzidzia nie chciała pokazać co tam ukrywa ;-) ale najważniejsze że rośnie i wszystko jest wporządku :tak: czekamy do następnego usg....

Ja mam jakieś przeczucie że u mnie będzie dziewczynka :-) ale może dlatego że bardzo tego bym chciała :blink:

Bershka, Beti zwolnionko i odpoczynek napewno Wam się należą :tak::tak::tak:

Pyszczku jak się czujesz? nadal Cię męczy? hug.gif

Gosia a jak Twoje samopoczucie?

Pozdrawiam Was wszystkie i życze miłego dnia :tak: mimo niesprzyjającej aury za oknem :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry