reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja to się tylko dziwię jak szybko czas leci...jeszcze nieawno był Sylwester, a tu już wiosna blisko, Wielkanoc....szok normalnie...pewnie 9 miesięcy tez szybko minie ;-)

Beti chociaż trochę słońca byś pożyczyła :-)

Aniu ja wiem że to się łatwo mówi - nie denerwuj się - ja mam za tydzień w sobotę usg, idę żeby posłuchać serducha, i już codziennie o tym myślę, proszę Boga żeby wszystko było ok...

reklama
goodMorning24%5B1%5D.gif

Wpadlam tak w sumie...zobaczyć co sie dzieje;-) Wczorajszą moją "tajemniczość" juz wyjasniłam:-)

anufifi cóz moge napisać innego niz dziewczny... oby do 15-tej zatem Buzial.
U nas ok wszytsko.dziewczyny zdrowe a w niedziele przylatuje moja mamcia:-) ciesze sie jak nie wiem i boje troszke reakcji Niki, bo ona poki co drze sie jak ktos "obcy" ja zagada:dry: Mam nadzieję,ze szybko przyzwyczai się.

Becia fajnie tak w domku? No o byciu z nami nie wspomnę:-p Buziol

Pyszczek podróz przed Tobą widac:-D;-)

Sciskam was mocniachno wszytskie.I Paule i royanne i gie-oske i ptasiorka i Kiki i Kicie- niech sie obija ile sił w leniu:-D i Czarodziejke ...

Madzia pokaz no nam się na moment:dry:

Buzka laseczki

Margarittko witaj kochana:-):-) widze, że suwaczek z przyjazdem coraz blizej:-):-) jak tam dziewczynki?:-):-)

Pyszczek to ja pożyczę pod koniec tygodnia bo mam w planie porządki:-) pożyczęCi na parędni,ale potem oddaj:-):-):-)

reklama
Do góry