reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pyszczek matko kochana- toz to juz z rogiem w sumie:sorry2: No nic-bede twarda- zapytam Beci jak i co :-D:-D A moja Martyska to taka "za mądra' jak na swoj wiek:dry: Ona jak teraz zapoda jakies pytanie to...nie zawsze uda mi się odesłac ja do taty.Na szzcęscie sa to pytania o "swiat" o planety i takie tam.Kto był pierwszy na ksiezycu np.Moze dlatego,ze akurat maja to w szkole aktualnie.Ale np.prezydent Obama nie jest dla niej kims o kim slyszy pierwszy raz.ehh...mowie Wam:sorry2:
Ale normalne zabawy tez ja interesuja:-D:-D:-D:-D

reklama
Margarittka ta Twoja córcia jest niesamowita:-):-) lubi szkołe ,tu takie pytania:-):-)mądra dziewczynka z niej:tak:

Paula echh może jeszcze niech się tak nie wydają szybko:-):-) jeszcze troche niech poczekają:-):-) ale pewnie szybko minie, Pati już zawiadamia, że na studia to ona zmyka do Poznania:-) i , że mam się cieszyć, póki jeszcze w domku jest , bo potem to już tylko na weekendy i to czasem:-):-):-)

A Anufifi padł net:wściekła/y::wściekła/y:

Paula no Twoje zdjęcia obejrzeć to pół dnia trzeba zarezerwować :-D super masz rodzinkę, synek śliczny i super macie psa!!! Mmmmm ja kocham psy ....miałam cudownego psa, mieszkał z rodzicami, ale postanowił kilka miesięcy temu że nie będzie żył bez Pana..:-(
Paula jaka to rasa??

Margaritta no to nieźle, bystrą masz córeczkę, ale to dobrze :tak: takie musza być kobiety w dzisiejszym świecie :sorry2:

Paula echh może jeszcze niech się tak nie wydają szybko:-):-) jeszcze troche niech poczekają:-):-) ale pewnie szybko minie, Pati już zawiadamia, że na studia to ona zmyka do Poznania:-) i , że mam się cieszyć, póki jeszcze w domku jest , bo potem to już tylko na weekendy i to czasem:-):-):-)

nieźle, nieźle :-):-):-) i niewiadomo kiedy to minęło, co :blink::blink::blink:

Paula no Twoje zdjęcia obejrzeć to pół dnia trzeba zarezerwować :-D super masz rodzinkę, synek śliczny i super macie psa!!! Mmmmm ja kocham psy ....miałam cudownego psa, mieszkał z rodzicami, ale postanowił kilka miesięcy temu że nie będzie żył bez Pana..:-(
Paula jaka to rasa??

Dziękuje :-) nasz piesek to Akita Inu :-) przykro mi z powodu Twojego pieska :-(

reklama
Do góry