reklama
Hausfrau - ja kupowalam na allegro 20 testow owu + ciazowe
zaplacilam chyba 60zl
TESTY OWULACYJNE 20 szt. + 1 test ciążowy gratis (222861004) - Aukcje internetowe Allegro
zaplacilam chyba 60zl
TESTY OWULACYJNE 20 szt. + 1 test ciążowy gratis (222861004) - Aukcje internetowe Allegro
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
:-)Dorota wyczytalam gdzies na internecie, ze kobiety ktore bardzo chca zajsc w ciaze, w wyniku stresu moga utracic @.Jest to spowodowane checia posiadania malego dziecka, albo gdy kobieta ciezko fizycznie pracuje- tez zanika @.
W tym przypadku specjalista zaleca zmiane otoczenia, jakis urlop- a o to nie bedzie teraz trudno.
![]()
Czyli umnie @ zastopowała z obydwu przyczyn jednocześnie

Dziewczyny, nie łamcie się. Któraś z was wreszcie przełamie złą passę i napisze

Więc która z was będzie pierwsza od czasów NiaNi?
Elik powodzenia w podróży. Ja latałam zazwyczaj sama z Dawidkiem. Pierwszy raz jak miał niespełna 2 lata i dałam sobie radę
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
czesc dziewczyny:-)
popijam kawke i wcinam ciacho-mniam
zaraz uciekam do pracy
u mnie jeszcze @ nie przyszla, piersi bola jak nie wiem co
mierzylam rano tempke 37; nie wiem nie nastawiam sie dalej na ciaze,ale jak @ nie przyjdzie to w piatek robie kolejny test, a jak nie wyjdzie to do gina pojde moze tam cos sie wyjasni
buziam was i uciekam
trzymajcie sie cieplutko
popijam kawke i wcinam ciacho-mniam
zaraz uciekam do pracy
u mnie jeszcze @ nie przyszla, piersi bola jak nie wiem co

mierzylam rano tempke 37; nie wiem nie nastawiam sie dalej na ciaze,ale jak @ nie przyjdzie to w piatek robie kolejny test, a jak nie wyjdzie to do gina pojde moze tam cos sie wyjasni
buziam was i uciekam
trzymajcie sie cieplutko
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witajcie dziewuszki,
rany,ale skrobiecie,ciężko za Wami nadążyć...
Gosiu, hmm...fasolkowa tempka.
Beatko, moim zdaniem ZAPEWNIE źle macasz
I wiesz co, nic nie mów o korkach!!! Przejedz przez Słowackiego i skrzyżowanie z Grunwaldzką. Mieszkam pod lasem, to już samochody zaczęły sobie skracać drogę przez las i to nie tylko terenowe, co lepsze-gubią zawieszenia-ale powoli kierowcy traca cierpliwość i nawet ryzykują zawieszeniem
Dziewczyny, dajcie jakąś fasolkę co..
A swoją drogą..patrzcie jakie problemy teraz z zachodzeniem w ciąże, nawet przy testach owu jest ciężko..a w TV znowu podawali że pijana matka urodziła dzieciaczka, ktore mialo 2 promile.Boże..aż płakać się chce..a my tak bardzo pragniemy maluszka.
No a u mnie, już sama nic nie wiem,niby robię te testy owu i kreska nadal blada,ale widoczna,natężenie się zmienia ale jeszcze z bledszego na bladość która jest dość intensywna ale wciąż nie jednakowa z kreską testową. Ciekawe,bo jak zaczynalam robic testy to byly prawie jednakowe. Tia..
No a tymczasem inne objawy to chyba tempka wzrosła o te 0,2 bo wczoraj było 36,6 a dziś rano 36,8..no ale to trzeba by dłużej mierzyć aby wyłapać skok.
Śluzu mało, jeszcze nie jest super rozciągliwy. Kręgosłup pobolewa.
Przytulanka wczoraj brak-bo męzulo się zasiedział przy kompie, a mnie ból głowy zmógł. Ale dziś to wykorzystam na maksa, no przecież nie można marnować dobrych już plemniczków(wieczorkiem minie 2doby wiec...)
A..Beatko, judo dla maluchów to fantastyczna sprawa, mojego synala jak bedzie mial kilka latek też poślę. Wiem co mówię, bo sama trenowałam przez 10 lat (zaczęłam w podstawówce) dla takich maluchów to fajna zabawa-ja zrezygnowałam gdy przestało bawić, a zaczęło się mocne trenowanie i trzeba było wybrać, albo serio się za to wziąć albo przestać.
A dla maluchów, uczy koordynacji, świetnie uczą się padać-ja nigdy nie byłam połamana a przy takich upadkach co ja przeżyłam..poza tym, trener jest w pewnym sensie autorytetem. Świetna sprawa dla dzieci nadpobudliwych a także dla bardzo nieśmiałych.
Judo dla mnie to zdecydowanie fajniejsza sprawa niż sztuki walki typu karate
)
rany,ale skrobiecie,ciężko za Wami nadążyć...
Gosiu, hmm...fasolkowa tempka.
Beatko, moim zdaniem ZAPEWNIE źle macasz
Dziewczyny, dajcie jakąś fasolkę co..
A swoją drogą..patrzcie jakie problemy teraz z zachodzeniem w ciąże, nawet przy testach owu jest ciężko..a w TV znowu podawali że pijana matka urodziła dzieciaczka, ktore mialo 2 promile.Boże..aż płakać się chce..a my tak bardzo pragniemy maluszka.
No a u mnie, już sama nic nie wiem,niby robię te testy owu i kreska nadal blada,ale widoczna,natężenie się zmienia ale jeszcze z bledszego na bladość która jest dość intensywna ale wciąż nie jednakowa z kreską testową. Ciekawe,bo jak zaczynalam robic testy to byly prawie jednakowe. Tia..
No a tymczasem inne objawy to chyba tempka wzrosła o te 0,2 bo wczoraj było 36,6 a dziś rano 36,8..no ale to trzeba by dłużej mierzyć aby wyłapać skok.
Śluzu mało, jeszcze nie jest super rozciągliwy. Kręgosłup pobolewa.
Przytulanka wczoraj brak-bo męzulo się zasiedział przy kompie, a mnie ból głowy zmógł. Ale dziś to wykorzystam na maksa, no przecież nie można marnować dobrych już plemniczków(wieczorkiem minie 2doby wiec...)
A..Beatko, judo dla maluchów to fantastyczna sprawa, mojego synala jak bedzie mial kilka latek też poślę. Wiem co mówię, bo sama trenowałam przez 10 lat (zaczęłam w podstawówce) dla takich maluchów to fajna zabawa-ja zrezygnowałam gdy przestało bawić, a zaczęło się mocne trenowanie i trzeba było wybrać, albo serio się za to wziąć albo przestać.
A dla maluchów, uczy koordynacji, świetnie uczą się padać-ja nigdy nie byłam połamana a przy takich upadkach co ja przeżyłam..poza tym, trener jest w pewnym sensie autorytetem. Świetna sprawa dla dzieci nadpobudliwych a także dla bardzo nieśmiałych.
Judo dla mnie to zdecydowanie fajniejsza sprawa niż sztuki walki typu karate

reklama
Podziel się: