reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam się z rana.
Potrzebuję KAAAWYYYY...
c060.gif
Miałam jakieś durne sny i jak Małż mnie obudził, żebym go odwiozła do pracy to głowa mnie strasznie bolała.
Tempka niestety dalej spada... ale pożyjemy, zobaczymy :tak:

eliczek24 ja tam wierzę, że niedługo każda z nas napisze "jestem" :tak: :-)
Beata2710 Twój Mąż chce pływać do 45. roku zycia? A ile on ma teraz latek? Trochę cięzka perspektywa, nie?? Ale to prawda, że czasami sytuacja nas zmusza do poświęceń :-(
lenna też widziałam te pierniki i inna mikołajowe słodycze... co za pomysł. Czekam już w październiku na bobmki na choinkę... a w grudniu pewnie wystawią zające wielkanocne. :szok: :eek:

reklama
Czesc babeczki
ale jestem dzis zla jechalam 1h 45min do pracy normalnie krew mnie zaleje caly krakow stoi w korkach :wściekła/y::angry: dobrze ze mnie specjalnie nie rozliczaja z czasu pracy
a tak pozatym to fakt niedlugo zaczynam staranka ;-)w niedziele zaczne tesciki owu zostalo mi 8 mam nadzieje ze wystarczy

:-)Czesc laseczki, :sorry2:dzis zapomnialam zmierzyc temp.

;-)Hausfrau moj maz ma 33 lata, :happy:wczoraj jak dzwonil to mowil ze jego kolezanka pigula siedzi na statku od lutego i posiedzi do konca roku, czyli wyjdzie jej 11-to miesieczny kontrakt.:-) Maz mowil ze chyba posiedzi na statku 7 miesiecy ,a jak sie da to 8. Ale poki co nie martwie sie, bo moze jeszcze zmieni zdanie.:cool2: Mamy jeszcze duzo czasu, po co na zapas mam mu marudzic.

:baffled:Cycki mnie bola od rana, sama jestem ciekawa, jak nam poszlo.

:cool2:K_asiu te korki sa straszne, nasza Gdynia tez zawsze jest zakorkowana, o Gdansku juz nie wspomne- to jest dopiero:baffled: koszmar. Wiec staranka od niedzieli, oby sie udalo- trzymam kciuki K_Aska za plemniki Twojego meza i Twoja kom. jajowa- oby sie polaczyly hihihi.:-):tak::-D

;-)Jak nic dzis zapomnialam, troszke z Oskarem pozno wstalismy, szybko zrobilam sniadanko, ubralismy i zaprowadzilam go do przedszkola.;-)
:no:Ale pewnie zadnych rewelacji nie przegapilam.:baffled:
:happy:Ale jestem glodna, zaraz cos zrobie sobie do jedzenia.;-)

:-)Dorota wyczytalam gdzies na internecie, ze kobiety ktore bardzo chca zajsc w ciaze, w wyniku stresu moga utracic @. :baffled:Jest to spowodowane checia posiadania malego dziecka, albo gdy kobieta ciezko fizycznie pracuje- tez zanika @.
:cool2:W tym przypadku specjalista zaleca zmiane otoczenia, jakis urlop- a o to nie bedzie teraz trudno.:happy:

Beata własnie chcę je kupić bo sama nie wiem co z ta owulką u mnie... wykres tempki pokazuje mi dziwne rzeczy... których niestety nie umiem zinterpretować... dlatego chyba zdecyję się na testy owulkowe... zresztą jak pójdę do Gina to też sie przyda wynik takich testów...

reklama
No pewnie, kup.
U mnie chyba zaraz bedzie padac, ciemno sie zrobilo.
:cool2:Dzis jade z synkiem na 16- na judo, niech sie troszke zmeczy hihihi. Bedzie lepiej spac, chociaz nie ma z tym problemu.

Do góry