reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziendoberek!

Dzisiaj sie mega wyspalam-Macio spal 12 godzin, bez wedrowke do nas! Prawie do 8! Luxus!!!:-D

U nas od rana pada, ale mam nadzieje, ze niedlugo przestanie. Tyle dobrego z tego deszczu, ze chociaz mialam w koncu motywacje aby podlogi pozmywac:-) bo starsznie mi sie nie chcialo. Wlasciwie inicjatywe przejal Macius a ja tylko skonczylam.

Dzieki za mile slowa po moim wczorajszym poscie-wiecie co, wczoraj milam jakies mega zdolowane popludnie. Z byle powodu plakalam-nawet ogladajac wiadomosci w tv-moj maz to mial ze mnie ubaw.

Teraz zastanawiam sie, jak zabrac sie do oduczania malego od nocnych pieluch...Czy mam wstawac co 3 godz? Kolezanka tak robila i dr jej powiedziala, ze wyrobila syndrom malego pecherza, ze to zle. Zelepiej jak dziecko sie kilka razy zsika a nauczy sie wolac...Jakies rady z Waszej strony? Anufifi-ty masz zlote srodki-jak radzisz? Co robic? Wiem tez co jest przyczyna, ze ma on zawsze pelnego pampaersa-kasza w butli:tak:, ale od tego go nie moge teraz oduczac-nie wszysko naraz.

reklama
witam sie i ja z wami..

gieoska fajnie ze krotki urlop sie udal.wszyscy szczesliwi i zadowoleni

bereshka ciesze sie ze cukier wyszedl dobry,,super wiadomosc

royanna smutne to co piszesz o rodzinie,no coz czasami tak bywa zycie to nie bajka czasami daje nam tyle cierpienia bolu i rozczarowania,glowka do gory bog wynagrodzil ci to wspanialym mezem slicznym zdrowym syneczkiem i do mala fasolinka pod serduszkiem

patrysia odpoczywaj duzo..fasolinka na fotce jaka malutenka..dbaj o siebie by bylo ci i fasolincwe dobrze

sonia serduszkuj od 13 dnia i uda sie chlopczyk ja mam 3 synow i tylko po jednym razie serduszkowalam zawsze 14 dnia i mam ich 3.tym razem jest dziewczynka..

betti a ty gdzie sie podziewasz?

anufifi co u ciebie jak dzieciaczki?

paula wyleczysz sie i bedziesz starac sie o dzoudziusia nawet sie nie obejrzymy i pochwalisz nam sie dwoma kreseczkami na tescie

pyszczek i u ciebie ruchy beda.ja mam juz 27 tyd a malutka bardzo spokojna,,kopie codziennie ale bardzo lekko.ja przy pierwszym dziecku taz czulam dopiero pierwsze ruchy kolo20 tyg

kicia a co u ciebie jak wyszedl test?

jarzebinko jak u ciebie samopoczucie?

czarodziejko witam

a gdzie nasza ania margarita i ptasorek wcale ich nie widac

agnieszko co u ciebie=?

madzia fajnie czuc kruszynke pod serduszkiem prawda..a wiesz juz co bedziesz miec?

Royanna jeżeli moge też wtrącić 2 słowa co do oduczania sikania w pieluchę w nocy...
na poczatku wstawałam 2razy w nocy do siusiania. Po czym po paru nockach założyłam ceratkę pod prześcieradło i tak się własnie Oliś oduczył. Kilka razy zesikał się ale zrozumiał, ze ma wstać i wołać siku :tak:

Royanna jeżeli moge też wtrącić 2 słowa co do oduczania sikania w pieluchę w nocy...
na poczatku wstawałam 2razy w nocy do siusiania. Po czym po paru nockach założyłam ceratkę pod prześcieradło i tak się własnie Oliś oduczył. Kilka razy zesikał się ale zrozumiał, ze ma wstać i wołać siku :tak:

Pewnie ze mozesz!!! Tak wlasnie musze zrobic, kilka nocek wstac do niego, a potem ceratka. Wlasnie przejrzalam na allegro podklady jednorazowe-chyba kupie z 10szt, aby ochronic materac w lozku-poscieli nie ochronie, ale choc materac nie bede wymieniac:tak:
co o tym myslicie:
PRZEŚCIERADŁA podkłady jednorazowe 210 x75 TENA (634377173) - Aukcje internetowe Allegro

Dzieki
narazie zmykam, bo wyszlo u nas sloneczko, wiec cos przekasimy o ok 12tej pojdziemy na spacerek :) szkoda siedziec w domu. papa

Bershka ..no to na bank kopniaczki :-) a co do imion zarowno Gabriel jak i Marcel sa bardzo ladne :tak: ..ja mam opcje jakbym miala kiedys 3 chlopca to bedzie wlasnie Marcel :sorry2:.. Ale Gabrys jest bardzooo ladne i Ci tez pasuje do Oliwiera :) Gabriel i Oliwer.. popatrz jak to pieknie brzmi :sorry2::zawstydzona/y:
Kiki.. Buziaczki Kochana ... a jak tam z M. wsioo juz ok? ..Caluje :zawstydzona/y:;-)

Witam się i zmykam do porządków :blink:

Kacper biega po podwóku z dziadkiem, więc ja musze ogarnąć trochę mieszkanie.

wiecie że mój zegar się całkiem przestawił, chodzę spać po 24 a wstaje po 9 nie wiem jak ja od poniedziałku będę wstawać o 5 rano i jak będe funkcjonować :szok::szok::szok:

Miłego dnia Wam życze!!! u nas dziś słoneczko :-)

reklama
I ja sie Witam
030105_emYA4_prv.gif

My juz po spacerze..na zewnatrz upał....
teraz kolejny punkt dnia- DRZEMKA

Do góry