reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejko
av100_3438_cmok_1_.gif
;-)

reklama
Hehhe Margaritta podrapałabym maluszka, gdybym tylko wiedziała gdzie ta stópka lewa jest :-D No przekonałas mnie swoim postem :tak: Ale ja po prostu chciałabym żeby i Dziewczynki które od dawna tu zaglądają więcej pisały co u nich, ja tez wierzę że wszystkim uda się zafasolkowac i mocno trzymam kciuki!

A hormony chyba buzują, bo ostatnio mam takie napady, np. rozpłakałam się że M po pracy wziął prysznic w swojej firmie, a nie w domu :szok::-D:-D bo jak kąpie się wieczorem w domu, to zawsze lubię z nim razem posiedziec w łazience i pogadać :-) M się ze mnie śmieje do tej pory, że takie krokodyle łzy mi leciały z takiego błahego powodu, eh :-D:-D:-D
Więc może coś w tym jest :)

Ja się cieszę że ten wątek jest, bo zuważyłam że np. wątki dotyczące poszczegolnych miesięcy znikają, np. nie ma już Marcówek,Kwietniówek 2009, a przecież dziewczyny z tych wątków na pewno tez przyzwyczaiły się do wspólnego pisania. Dobrze że nasz wątek jest bezpieczny ;-)

WITAM KOBITKI:-)
Ach hormony oj tak i u mnie burzują:-D:zawstydzona/y:ja też o błache rzeczy potrafie się popłakać lub posprzeczać:baffled:u mnie są mdłosci a ostatnio się nasilają co kibelek chyba niedługo zawita:baffled:ale cieszę się z M bo wiem że hormony działaja co ciąża dobrze się rozwija:tak:już mi lepiej nawt więcej wstaje ale też i leże ostatnio jak pisałam nie brudze no czasami ale tylko raz dziennie ale to bardziej śluz taki zabarwiony co ogólnie dobre oznaki i tak gin powiedział i racja że krwawić nie powinnam b to co miało zlecieć to zleciało:tak:1 czerwca wizyta ach już zobacze serduszko oby biło zdrowo i silnie :tak:POZDRAWIAM:-)

WITAM KOBITKI:-)
Ach hormony oj tak i u mnie burzują:-D:zawstydzona/y:ja też o błache rzeczy potrafie się popłakać lub posprzeczać:baffled:u mnie są mdłosci a ostatnio się nasilają co kibelek chyba niedługo zawita:baffled:ale cieszę się z M bo wiem że hormony działaja co ciąża dobrze się rozwija:tak:już mi lepiej nawt więcej wstaje ale też i leże ostatnio jak pisałam nie brudze no czasami ale tylko raz dziennie ale to bardziej śluz taki zabarwiony co ogólnie dobre oznaki i tak gin powiedział i racja że krwawić nie powinnam b to co miało zlecieć to zleciało:tak:1 czerwca wizyta ach już zobacze serduszko oby biło zdrowo i silnie :tak:POZDRAWIAM:-)

Kochana serduszko bedzie biło jak się patrzy:) Zobaczysz:) Daj znac jak bedziesz juz po wizycie:tak::-D

A ja dzis tak wieczorowa pora sie witam!
Caly dzien mialam wypelniony, az Maciopadlo o 19:15 i teraz spokoj!
W koncu zamowilismy rolety wewnetrzne do calego mieszkania oprocz kuchni(tam najpierw musimy wymienic peknieta szybe), najprostsze, gladkie, kasetkowe, ale laczyny koszt wraz z zalozeniem to 980zl! Dla mnie to szok, ale co zrobic. W koncu mamy nietypowe, niewymiarowe okna, w kazdym pokoju po3(w sypialni 2). Ale nas nie bedzie juz budzic sloneczko skoro swit, a Maciejek nie bedzie sie klocila dlaczego ma isc spac, skoro jeszcze nie ma nocki. Jestem zadowolona :)

Dziewczynki kochane ja tez nie miałam nic złego na mysli piszać ze mi sie głupio wcina .....
jestem tu codziennie i czytam wszystko ... ale co ja moge wam pisac ....ze wziełam 12 ..16 ...18 tabletkę ....ze do końca 45...41...39 to nudne ....dlatego pisze jak pojawia sie temat w którym mogę cos napisac ....jak znów zaczne staranka to pewnie bede tu duzo czesciej ...pytac , rozwiewac wątpliwości i dzielic sie emocjami....

bardzo sie do tego wątku przywiązałąm i chyba nic nie zmieni faktu ze bede tu zaglądac.....
cieszą mnie kazde nowe dwie kreseczki ....i dodają sił...

buziaczki kochane

reklama
Do góry