reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

o to miły dzień mmm i już obiadek jest godtowy u mnie nie wiem ja miałam robić ale chyba M coś zrobi bo jest w domku co chce pomóc :tak:SMACZNEGO:-)
Wykorzystuj go jak jest w domku:-D
DObra lecę bo zaraz przyjadą rodzice M. Dziękujemy!!
DO usłyszenia później:tak:

Patryś.. a Ty mierzyłas tempkę? Bo ja dziś miałam 37,0:szok: a nigdy wcześniej takiej nie miałam. Wiem, że przed @ spada i miałam się nie nakręcac a znów to robię..eh:baffled:

reklama
Cześć Dziewczynki;-)
ślczne brzusia :tak::tak::tak:
widze ze testowanka sie zblizają, czekam z niecierpliwoscią na wyniki:tak:;-)
czytam Was prawie codziennie ale nie zawsze sie udzielam:zawstydzona/y:
U mnie nadal twardnienia staram sie duzo wypoczywac zeby niewysilac szyjki...
wczoraj byłam sprawdzic czy sie nie zmniejsza, nieotwiera...
tydzien temu na wizycie szyjka miała 4cm a wczoraj 3,5cm w pierwszym momencie sie wystraszyłam ze sie zmniejsza ale potem lekarz zrobil mi usg i mowi ze mamy niespodzianke mała odwrocila sie głowką ku dołowi i sugerował ze to przez to szyjka mogła sie skrocic... mam nadzieje ze tak jest a nie ze przez te twardnienia...
mała wazy 1300kg i jest to 28tydzien ciazy wg usg....
zdjeć tym razem niemam bo mała zrobiła nam psikusa i zasłoniła rączkami całą bużke:-D hehe o własnie tak:
skanuj0017.jpg

Jarzebinka..Ale juz masz piekny brzusio :-).. kurcze juz 22 tyd.. jak to zlecialo :-D .. a niedawno testowalas :sorry2:Super.. Caluski;-)
Gieoska.. noo Twoj malusi i slodki ;-)
Pewnie wszystkie maja piekne brzusia :))))
Pozdrawiam niedzielnie:)
PS. Agus noo aparatka z Waneski :)

Wykorzystuj go jak jest w domku:-D

DObra lecę bo zaraz przyjadą rodzice M. Dziękujemy!!
DO usłyszenia później:tak:

Patryś.. a Ty mierzyłas tempkę? Bo ja dziś miałam 37,0:szok: a nigdy wcześniej takiej nie miałam. Wiem, że przed @ spada i miałam się nie nakręcac a znów to robię..eh:baffled:

tak tak trzeba korzystać:-Dniestety nigdy nie mierzyłam co się na tym nie znam:sorry2:
Cześć Dziewczynki;-)
ślczne brzusia :tak::tak::tak:
widze ze testowanka sie zblizają, czekam z niecierpliwoscią na wyniki:tak:;-)
czytam Was prawie codziennie ale nie zawsze sie udzielam:zawstydzona/y:
U mnie nadal twardnienia staram sie duzo wypoczywac zeby niewysilac szyjki...
wczoraj byłam sprawdzic czy sie nie zmniejsza, nieotwiera...
tydzien temu na wizycie szyjka miała 4cm a wczoraj 3,5cm w pierwszym momencie sie wystraszyłam ze sie zmniejsza ale potem lekarz zrobil mi usg i mowi ze mamy niespodzianke mała odwrocila sie głowką ku dołowi i sugerował ze to przez to szyjka mogła sie skrocic... mam nadzieje ze tak jest a nie ze przez te twardnienia...
mała wazy 1300kg i jest to 28tydzien ciazy wg usg....
zdjeć tym razem niemam bo mała zrobiła nam psikusa i zasłoniła rączkami całą bużke:-D hehe o własnie tak:
Zobacz załącznik 135962

hehe jak słodko się zasłoniła:-Dtrzymaj się ciepło będzie dobrze:tak:

Wiem że to szybko i wogóle wiem że przy drugiej ciąży brzusio szybciej wyskakuje ale normalnie się aż z M dziwimy że tak szybko bo to jest 7 tydzien:tak:to jest brzusio po śniadanku;-)

HEJ KOCHANE

Pyszczku normalnie gdyby nie szczęście w Twoim brzuszku to normalnie dooope bić:-) jak możesz tak myśleć?!
ja ostatnio mało czasu, ale zaglądam i poczytuje, a to że się nie oddzywam, to nie znaczy, że coś nie tak, u mnie cykl stracony, mam torbiela i za bardzo nei mam o czym pisać, nawet na 28 mam tyły:-):-), ja się bardzo cieszę z waszych brzuszków, dwóch kreseczek i jak to czytam to mimo doła , dostaje jakiegoś nowego powera oglądając wasze brzuszki i kreseczki na teście, więc to napewno nie tak...no ale wiem, hormonki:-):-):-):-)

Paula nie ma za co:-)cieszę się, że mogliśmy pomóc:-):-)
wiemm ,że nasze chłopaki ostatnio sobie pogadali na gadu:-):-):-)
pozdrów Pawła:-)

Aguś, Gosia, Jarzębinko, i wszystkie nasze dziewczynki z brzusiami-są piękne:-)a w nich kochane cuda:-)

Kiki kochana pięknie wyglądasz:tak: napisze jak tylko będę miała chwile lenistwa:-) okres wesel i komunii, więc z czasem kiepsko - buziaczki dla chłopców i księżniczki:-)

Margarittko stęskniłam się za Tobą:-) kiedy przylatujesz do PL? my na facecików, więc sztama musi być:-D:-):-):-)

poczytałam i już zapomniałam co jeszcze komu miałam napisać:baffled:

Royanna Bershka wielkie całuski:-)

i wszystkie baaardzo mocno pozdrawiam:-):-):-)
buziaki laseczki:-):-):-)

My z M juz po obiadku:-D Teraz śmigam poleżec na sofce:tak:
Co do tempki... to ja dziś tylko zmierzyłam tak dla orientacji.. byłam pewna, że będzie 36,6 a tu taka niespodzianka.. pierwszy raz tak mam. Może wczesniej nie mialam owólacji, nie wiem

Jarzębinko, gie-osko, patrysiu86- piekne brzuszki!!!!
Agniesiu- ale ci corcia psikusa zrobila:) Kochana malutka

Nam weekend minął fajnie ale szybko...za szybko!
Buzie
121.jpg

hej dziewczyny!

Pyszczek watki marzec,kwiecien 2009 nie znikaja tylko sa przenoszone gdzie indziej,gdzie nadal mamy moga rozmawiac:-)

Patrysia faktycznie szybko Ci brzusio wyskoczyl:-)

A mi jakos dzis zle nie wime czemu??:(

Buziaki dla wszystkich dziewczyn!!

reklama
Do góry