reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
M powiedział, żeby na razie nie testowac bo zawsze się nakręcę przed testem a jak wyjdzie jedna krecha to jest ogromny zawód. Powiedział, że lepiej poczekac i jak się będzie spóźniał okresik to wtedy. A na imprezę idziemy ale chyba późno bo późno przyjeżdżają gospodarze z Wawy:tak:
Raz jak byliśmy u nich to @ mi się spóźniała i wszycy juz mysleli, że mamą będę a tu masz.. poszłam u nich do łazienki a tu niespodzianka @:-D Dobrze, że miałam ze sobą podpaski:-p Dziś tez wezmę na wszelki wypadek gdyby historia chciała sie powtórzyc:-p:-D

5 razy pisałam i prąd wyłaczali ....

wg kalendarza płodnosci
Jest Pani w 29. dniu cyklu. Okres płodny może trwać u Pani od 10. do 18. dnia cyklu.
Największe szanse poczęcia wypadają między 13. a 16. dniem cyklu.
Obecnie szanse poczęcia są znikome.

nie wiem czemu przekreśliłas ten cykl....

ja testowalam przy chłopcach 10 dni po owu i nie załowałam...

a teraz nawet jak wychodziła 1 kreska nie załowałam ...szybciej sie zbieralam do nowych staranek ....

Buźka ...czekam az sie zdecydujesz....

ok , więcej w tej kwestii juz nie piszę ...kiedys sobie obiecałam ze nigdy żadnej namawiac na testowanie nie będe ...ale mnie poniosło ....
Każda robi oczywiscie jak uważa ....

ja juz ciiiiiiii :):)

Ojojojoj ale gafę strzeliłam, coś mi sie pomerdało, że Dzień Ojca jest 23 maja :szok::eek: i byłam święcie przekonana że już był, a jeszcze przez to wszystko do teścia zapomniałam zadzwonić i plułam sobie w brodę, co sobie o mnie pomyślał, że mu życzeń nie złożyłam :szok::-D Hheheh macie rację Dziewczyny, oczywiście że 23 czerwca. Ale kwiatki Tacie i tak zaniosę :-) Bez okazji :tak:

Anufifi do lipca szybko zleci czas...zobaczysz, szkoda tylko że źle znosisz tabletki, ale najwazniejsze jaki będzie efekt, żeby torbiela nie było :tak: mam nadzieję że nie będzie :-)

Ja dopiero się ogarnęłam ze sprzątaniem, bo miałam tylko łazienkę sprzątnąć, a wyszła jeszcze kuchnia, odkurzanie itd. więc teraz już pilnie siadam do pracy.

Buziaki!

Zleci kochana ....a w lipcu urlop więc staranka bedą jeszcze przyjemniejsze ...maam nadzieje ze nic tego nie zakłóci ....

siadaj pilnie do pracy....
ja z natury jestem taka ze zawsze odkładam wszystko na ostatnia chwilę , a mam inne założenia :-D:-D:-D:-D...tyle że z początku :)

No trudno, poczekamy na ten wynik kilka dni...Z wielkim bolem...
Ja juz po wizycie Baski-bylo fajnie. Teraz robi sie pranko, a ja ide pakowac rzeczy na wyjazd. Potem smazenie nalesnikow i tak do 18 zleci.
Na razie papapa

reklama
Do góry