anufifi
tęsknię...
oj dziewczyny niektóre lubią się tak katować .....bo nie wierze , że nie nie masz nic nadzieji i juz tylko czekasz na @ ......no ale nic....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
oj dziewczyny niektóre lubią się tak katować .....bo nie wierze , że nie nie masz nic nadzieji i juz tylko czekasz na @ ......no ale nic....

Kochana to nie jest tak do końca, że ja nadziei nie mam
jasne, że nitka nadziei zawsze jest. Jednak patrząc na temperaturę, mniej bolące piersi więc sama widzisz
, sa jeszcze inne:-)
Temperatura jest tylko jednym z objawow, sa jeszcze inne:-)
Zrob tak,wstrzymaj sie z testem do 15tej(ale nie dluzej), jak @ nie przyjdzie do tej pory, to testuj. Zlituj sie nad nami kobieto!!! Ja tez tak czekalam jakos do 13-15tej, a ze sluzik byl bialy wiec nie katowalam sie nieppewnoscia:-) i nie zaluje![]()
;-)
Agniesiak wszystko zalezy jaka tempka była przed owu w pierwszej częsci cyklu ...sa dziewczyny co maja bardzo niska , a 36,6 u nich to podwyższona temp. mierzysz cały cykl czy tylko pod koniec bo jesli tylko pod koniec to tak jakbys nie mierzyła .....
A dziś idziemy na imprezkę..
przynajmniej będziesz wiedziała czy możesz pić czy nie ;-);-);-)