anufifi
tęsknię...
oj dziewczyny niektóre lubią się tak katować .....bo nie wierze , że nie nie masz nic nadzieji i juz tylko czekasz na @ ......no ale nic....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj dziewczyny niektóre lubią się tak katować .....bo nie wierze , że nie nie masz nic nadzieji i juz tylko czekasz na @ ......no ale nic....
Kochana to nie jest tak do końca, że ja nadziei nie mam
jasne, że nitka nadziei zawsze jest. Jednak patrząc na temperaturę, mniej bolące piersi więc sama widzisz
Temperatura jest tylko jednym z objawow, sa jeszcze inne:-)
Zrob tak,wstrzymaj sie z testem do 15tej(ale nie dluzej), jak @ nie przyjdzie do tej pory, to testuj. Zlituj sie nad nami kobieto!!! Ja tez tak czekalam jakos do 13-15tej, a ze sluzik byl bialy wiec nie katowalam sie nieppewnoscia:-) i nie zaluje![]()
Agniesiak wszystko zalezy jaka tempka była przed owu w pierwszej częsci cyklu ...sa dziewczyny co maja bardzo niska , a 36,6 u nich to podwyższona temp. mierzysz cały cykl czy tylko pod koniec bo jesli tylko pod koniec to tak jakbys nie mierzyła .....
A dziś idziemy na imprezkę..