reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A ja dzisiaj kupiłam sobie super sukieneczke na lato :-) wczoraj ją zobaczyłam i potem żałowałam że nie kupiłam jej, naszczęście dzisiaj jeszcze babeczka ją miała :-) to tak na poprawę humoru w taką okropną pogodę ;-)

Wklej zdjątko:tak:
A ja byłam w łazience bo myślałam, że @. Mokro mam cały czas i sikac mi się chce.. Ale patrzę a tu na papierze biały śluz:eek: Mógłby wreszcie się zrobic brązowy i w końcu @ a nie tak.. co to ciuciu babka czy jak?:-D

reklama
Wklej zdjątko:tak:
A ja byłam w łazience bo myślałam, że @. Mokro mam cały czas i sikac mi się chce.. Ale patrzę a tu na papierze biały śluz:eek: Mógłby wreszcie się zrobic brązowy i w końcu @ a nie tak.. co to ciuciu babka czy jak?:-D

Wiesz co, ja wprawdzie temp nie mierzylam, ale na 100% bylam przekonana, ze przyjdzie do mnie @, bo bolaly mnie cycuchy i brzuch jak na @. Co chwila chodzilam do wc i sprawdzalam. Dziweczyny Gosia i Anufifi przekonaly mnie i zrobilam test i byly II:szok::tak::-D:-D:-D
A sprawdzalam palcem gleboko sluz, i caly czas byl bialy, i wyczuwalam zamknieta szyjke-tak mi sie wydaje...
Wiec moze jednak i Tobie sie uda???

Cześć dziewczynki ,.,,ja was ciagle czytam ale ze u mnie nic nowego to nie piszę ....

Ciesze sie ze u was ogólnie wszystko ok.

Aguś ...biały sluz i ciagle chce ci sie sikac ...hmmm...ja bym pewnie zatestowala...fakt tempka niska ale z nia roznie bywa...

trzymam kciuki, bo póki nie ma @ jest nadzieja:)

Agniesiak-TESTUJ!!! Jak nie dla siebie, to dla nas! Przeciez my jajko zniesiemy z niecierpliwosci!!! TESTUJ i wszystko bedzie wiadomo!!!

Kurcze, mialam odkurzac a czekam czy @ przjdzie do Ciebie czy nie...Kobieto, zlituj sie, bo mi mieszkanie kurzem obrosnie!!! Testuj!

witam

w sumie to ja tez nie mam o czym pisać :-p

dzisiaj jade do ginka więc trzymajcie kciuki napiszę wiczorkiem

papatki

Wiesz co, ja wprawdzie temp nie mierzylam, ale na 100% bylam przekonana, ze przyjdzie do mnie @, bo bolaly mnie cycuchy i brzuch jak na @. Co chwila chodzilam do wc i sprawdzalam. Dziweczyny Gosia i Anufifi przekonaly mnie i zrobilam test i byly II:szok::tak::-D:-D:-D
A sprawdzalam palcem gleboko sluz, i caly czas byl bialy, i wyczuwalam zamknieta szyjke-tak mi sie wydaje...
Wiec moze jednak i Tobie sie uda???

Agniesiak przymierze i jak będzie dobra to mąż mi zrobi fotke i wkleje :tak:

Agniesiak rób test!!! :tak::tak::tak:

Cześć dziewczynki ,.,,ja was ciagle czytam ale ze u mnie nic nowego to nie piszę ....

Ciesze sie ze u was ogólnie wszystko ok.

Aguś ...biały sluz i ciagle chce ci sie sikac ...hmmm...ja bym pewnie zatestowala...fakt tempka niska ale z nia roznie bywa...

trzymam kciuki, bo póki nie ma @ jest nadzieja:)

Agniesiak-TESTUJ!!! Jak nie dla siebie, to dla nas! Przeciez my jajko zniesiemy z niecierpliwosci!!! TESTUJ i wszystko bedzie wiadomo!!!

Kurcze, mialam odkurzac a czekam czy @ przjdzie do Ciebie czy nie...Kobieto, zlituj sie, bo mi mieszkanie kurzem obrosnie!!! Testuj!

Aga testuj ale juz!!!my nie wytrzymamy tego napiecia!!!
Oj dziewczyny... mąż przekonany, że @ będzie i nie robimy testu:-) Jeszcze poczekamy parę dni:tak:

witam

w sumie to ja tez nie mam o czym pisać :-p

dzisiaj jade do ginka więc trzymajcie kciuki napiszę wiczorkiem

papatki
Odezwij się jak po wizycie:tak:

reklama
Oj dziewczyny... mąż przekonany, że @ będzie i nie robimy testu:-) Jeszcze poczekamy parę dni:tak:

Testuj, skoro jestescie przekonani, ze i tak @ przyjdzie, to negatywny wynik nie bedzie dla Was bardzo przykry, ale jesli beda II to b
edziecie miec super niespodzianke!!! A my tez bedziemy spokojniejsze! Bialy sluz, sikanie....Testuj. Do lazienki marsz i z 10 minut czekamy na wynik!

Do góry