reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Agniesiak póki @ nie ma jest nadzieja ;-) ale jeśli przyjdzie to te kilka dni szybko minie i znów będziecie fikać :tak:

Royanna w takim razie życzę Wam udanego wyjazdu i pogody, żeby chociaż nie padało i słoneczko dla Was wyszło :tak:

my pojedziemy za tydzień (w dniu moich imienin:-)) u nas to wyjazd taki jednodniowy więc możemy poczekac na ładniejszą pogodę :tak:
a nad morze jedziemy pod koniec czerwca na urlop, już mam zaplanowane 2 tygodnie tydzień w czerwcu i tydzień w lipcu :tak: mam nadzieje że pogoda będzie ładna :tak: naszczęście nie musimy rezerwować kwatery więc możemy pojechac kiedy będziemy chcieli :-)

Ostatnia edycja:
Ide zaraz robic ciasto na nalesniki-niech dojrzewa ;)
Potem troche poodkurzam-kurcze, ostatnio zauwazylam, ze w naszym domu tylko ja odkurzam z pomoca synka-trzeba to zmieniac! W pierwszej ciazy moj M nawet nie pozwolil dotknac mi odkurzacza, ateraz jakos nic o tym nie mowi :/

a moze nie przyjdzie:-):-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Agniesiak póki @ nie ma jest nadzieja ;-) ale jeśli przyjdzie to te kilka dni szybko minie i znów będziecie fikać :tak:

Royanna w takim razie życzę Wam udanego wyjazdu i pogody, żeby chociaż nie padało i słoneczko dla Was wyszło :tak:

my pojedziemy za tydzień (w dniu moich imienin:-)) u nas to wyjazd taki jednodniowy więc możemy poczekac na ładniejszą pogodę :tak:
a nad morze jedziemy pod koniec czerwca na urlop, już mam zaplanowane 2 tygodnie tydzień w czerwcu i tydzień w lipcu :tak: mam nadzieje że pogoda będzie ładna :tak: naszczęście nie musimy rezerwować kwatery więc możemy pojechac kiedy będziemy chcieli :-)
dziękuje Kochane, że tak odganiacie moją @..:-D:-D
Ja jednak ja przywołuję by jak najszybciej zacząc fikac:-p:-D:-D
Kochane a ja przed chwilką zakupiłam sobie na allegro testy owulacyjne:zawstydzona/y::-D

TESTY OWULACYJNE - 17szt+3ciąż. wysyłka w 24h ! (645938098) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
A ja dzisiaj kupiłam sobie super sukieneczke na lato :-) wczoraj ją zobaczyłam i potem żałowałam że nie kupiłam jej, naszczęście dzisiaj jeszcze babeczka ją miała :-) to tak na poprawę humoru w taką okropną pogodę ;-)

Do góry