reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kochana to nie jest tak do końca, że ja nadziei nie mam:-D
jasne, że nitka nadziei zawsze jest. Jednak patrząc na temperaturę, mniej bolące piersi więc sama widzisz:tak:

Temperatura jest tylko jednym z objawow:tak:, sa jeszcze inne:-)
Zrob tak,wstrzymaj sie z testem do 15tej(ale nie dluzej), jak @ nie przyjdzie do tej pory, to testuj. Zlituj sie nad nami kobieto!!! Ja tez tak czekalam jakos do 13-15tej, a ze sluzik byl bialy wiec nie katowalam sie nieppewnoscia:-) i nie zaluje:-D

Agniesiak wszystko zalezy jaka tempka była przed owu w pierwszej częsci cyklu ...sa dziewczyny co maja bardzo niska , a 36,6 u nich to podwyższona temp. mierzysz cały cykl czy tylko pod koniec bo jesli tylko pod koniec to tak jakbys nie mierzyła .....

Temperatura jest tylko jednym z objawow:tak:, sa jeszcze inne:-)
Zrob tak,wstrzymaj sie z testem do 15tej(ale nie dluzej), jak @ nie przyjdzie do tej pory, to testuj. Zlituj sie nad nami kobieto!!! Ja tez tak czekalam jakos do 13-15tej, a ze sluzik byl bialy wiec nie katowalam sie nieppewnoscia:-) i nie zaluje:-D
tak sie własnie zastanawiam.. Tylko, że ja nie mam tego śluzu na papierze non stop za każdym razem jak pójde do łazienki.. tylko czuje go tam w środku, że tak mokro i nie raz na papierze go ujrzę ale nie zawsze. Ja już się przez Was sama nakręcam:-p;-)
A dziś idziemy na imprezkę..:-D

wcyklu chodzi o to że musi byc dwufazowy....przed i po owu...i wówczas widać skok lub jego brak...pierwsza faza moze byc przy temp 36,2 czy nawet czasem 36,0 , wówczas i przy 36,6 może byc ciąża....
pisze nie po to zeby cie namawiac na test bo o tym musisz sama zdecydowac , ale jesli faktycznie przyjdzie @ , a chcesz sie sugerowac tempka to mnusisz badac ja cały cykl o stalej porze i to dopiero da ci pelny obraz ...
zachęcam na www.28 dni.pl wiele sie tam mozna dowiedziec i samej sobie pomóc ....

Ale ja tez nie mialam na papierze, sprawdzalam gleboko palcem, bo dziewczyny mowily, ze jak ma przyjsc @ to bedzie juz tam gleboko podbarwiony. A byl bialy :)
Testuj, testuj, a bedziesz wiedziec, czy na imprwzce mozesz pic duzo alkoholu czy tylko oranzadke ;)

reklama
witam sie i ja z wami..ja tez codziennie was podgladam a ze nic ciekawego sie nie dzieje to nie pisze,dzisiaj o 12 mam termin u ginekologa na d3 i ciekawe czy tym razem mala sie pokarze,juz 3 podejscie a tu mala robi psikusa..napisze po wizycie czy widzialam derye..

agnieszka zrob test my tu wszystkie bedziemy czekac na wynik..

Do góry