reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki za odpowiedź...:)
Chyba faktycznie zostawię to tak jak jest...
Wiem że metoda gwarancji nie daje...i najważniejsze żeby była dzidzia zdrowa ale warto spróbować...
Ciekawa jestem tylko czy w takim śluzie który ni jak ma się do konsystencji białka jaja a raczej przypomina wodę plemniczki dały radę przeżyć....hmm...łatwo pewnie nie było...:/

Za około dwa tygodnie powinna być miesiaczka i jej pojawienie się lub brak (oby!) da mi odpowiedź.....:)
Pozdrawiam

reklama
Witam po weekendzie :-) który minął zdecydowanie za szybko :-(

Jadę dziś do lekarza po wyniki z toksoplazmocy :eek:
zatem Kiki to jest odpowiedź na Twoje pytanie...wszystkiego dowiem się dzisiaj!

Agniesiak zatem testy się przydadzą ;-) niedługo kolejne staranka :tak: trzymam kciuki! :tak:

Dziewczynki trzymam kciuki również za wszystkie dzisiejsze i najbliższe usg :tak::tak::tak:

Wszystkiego najlepszego dla naszych dzieciaczków z okazji ich święta!!! :-):-):-)

dzien-dziecka-4.jpg

witam ,

Co wy dziewczynki tak dziwnie wszystkie myslicie ciagle o najgorszym i zamiast sie cieszyc wizyta i tym , że zobaczycie dzidzie to sie ciagle boicie???????

Czemu ciagle zakładacie ze może byc cos nie tak....
w żadnej ciazy nie bałam sie wizyt ....cieszyłam sie ze zobacze maleństwo dowiem sie ile podrosło ....

nie myślcie o najgorszym tylko o samych przyjemnościach....:-):-):-):-):-)

witam ,

Co wy dziewczynki tak dziwnie wszystkie myslicie ciagle o najgorszym i zamiast sie cieszyc wizyta i tym , że zobaczycie dzidzie to sie ciagle boicie???????

Czemu ciagle zakładacie ze może byc cos nie tak....
w żadnej ciazy nie bałam sie wizyt ....cieszyłam sie ze zobacze maleństwo dowiem sie ile podrosło ....

nie myślcie o najgorszym tylko o samych przyjemnościach....:-):-):-):-):-)

ja sie zawsze ciesze po wizycie jak juz poznam wszystkie info od lekarki a dzis niestety nie mam usg wiec bobaska nie zobacze mam nadzieje ze jakos go podslucham??:-):-):-):-):-):-):-)

WSZYSTKIM NASZYM DZIECIACZKOM RÓWNIEŻ NASZYM KRUSZYNOM, KTÓRE ŚWIĘTUJĄ JESZCZE W BRZUSZKU :-)
SPEŁNIENIA MARZEŃ, RADOSNYCH BEZTROSKICH DNI,CODZIENNEGO UŚMIECHU NA TWARZYCZKACH, WYMARZONYCH PREZENTÓW, PRZYJACIÓŁ MNÓSTWO, BY KAŻDY DZIEŃ BYŁ DLA WAS DNIEM DZIECKA
ŻYCZY E-CIOTKA BETI:-):-):-):-)

HEJKA:-)
Juz od wczoraj jest u mnie siostra:-)a dzisiaj na 16 mam wizyte i usg ale kurcze jestem dzis bez dupka i boje sie że kurcze coś może się stać bo już mi się skończy i dzisiaj pewnie mi zapisze:-(ale trzeba myślec pozytywnie:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NASZYM POCIECHOM KTÓRE SĄ Z NAMI I TE W BRZUSIACH:-)​

hej laseczki ja juz po wizycie..bylo tylko zwykle badanie plus cytologia...wszystko pieknie wyglada:-)badania w normie!!:-)za mc mam isc na badanie polowkowe i jak chcemy to mozemy zrobic 3d ale coraz bardziej mam watpliwosci czy jest sens robic takie 3d badanie??moja ginka jest zdania ze 3d to wspolczesny bajer dla rodzicow!!

A nie chcialam nic pisac ale juz od ponad tygodnia czuje leciutkie ruchy bobaska:-)no i w koncu troche brzusio sie ruszyl:-)

Beti sliczne obrazki:-)skad Ty je bierzesz??

Patrysia nic nie bedzie jak wezmiesz dupka dopiero wieczorem!

Pyszczek tez ma dzis wizyte ciekawe o ktorej??

reklama
GIEOSKA to super że wizyta pozytywna:-)

Oj to się ucieszyłam bo normalnie mam stracha że dupka nie mam a pewnie wieczorem dopiero wezme bo dostane recepte dopiero na wizycie a mam na 16:tak:

Do góry