reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

z przyjemnych rzeczy :-) Dzisiaj nasza 5 rocznica ślubu a z mniej przyjemnych, ze mąż zapomniał :baffled::eek:

Napisałam mu przypomnienie na telefonie i dałam alarm, szkoda ze nie widzieliscie jego miny jak odczytywał przypomnienie :-D:-D:-D:-D
wszystkiego naj naj z okazji 5 rocznicy slubu zycze duzo milosci bo ona przetrwa wszystko samych slonecznych dni..wytrwalosci wyrozumienia przez nastepne dlugie lata:-)szkoda ze mezulek zapomnial ale juz mu przypomnialas wiec zrobi ci jakas niespodzianke i to z nawiazka dlatego ze zapomnial..:tak:;-):-)

reklama
Paula25

Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniaj się.;-)

kwiaty_zamiast_slow_5.jpg

Bershka

Z okazji Waszej 5-tej rocznicy życzę Wam,abyście dalej szli przez życie,trzymając się mocno za ręce, zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.... ;-)

07.jpg

I wspołczuje tego co musisz przezywac...jednak jak juz pisałam, Bóg doświadcza tylko te osoby, co do których jest pewien,ze sobie poradzą... będzie dobrze- zobaczysz.wiara czyni cuda- anufifi tez jest tego zdania i Pyszczek takze wiesz;-)

Wszytskie dziewczynki serdecznie pozdrawiam-bez wyjatków:sorry:

Buziale

Patrysia dzieki za kolejny pomysła jak ubierac maluszka - body + rajstopki fajne połączenie :-) a to co piszesz o szwagierce jest bardzo smutne..:-( Dobrze że dałaś jej znać że może na Ciebie liczyć w tych trudnych chwilach..

Paula wszystkiego najlepszego z okazji Imienin!!! :-)

Bershka kochana, tulam Cię mocno i wierzę że jednak z synkeim będzie wszystko dobrze! I życzę Tobie i Męzowi wszystkiego dobrego z okazji 5 rocznicy ślubu! Kolejnych wielu wspaniałych małżeńskich lat pełnych szczęścia i miłości! :-)

Ostatnia edycja:
Margarittka wiara czyni cuda, to prawda :tak: a jak tam u Ciebie? Jak pogoda, nadal upały? Pozdrawiam ciepło!

Kiki pewnie że masz rację, dzieci i w 7dmym miesiącu się rodzą i są zdrowe :tak: ale Ci dobrze że nie wiesz co to mdłości, mnie nadal męczą poranne mdłości i wymioty, ale dzielnie je znoszę :tak: nie narzekam.

Kicia fajnie że się odzywasz do nas tu na forum! :-) I tak jak napisałam wcześniej - ja też wiem co to mdłosci :-D a dzisiaj 19sty tydzien zaczynam ;-)

Royanna weźmiesz jakies leki i wyniki na pewno się poprawią, ciekawe co z ta tarczycą, oby wszystko dobrze było :tak:

Pyszczku słodki:-D nie mozna miec wszytskiego i pogoda od wczoraj typowo irlandzka:angry: leje, pochmurno i szaro i buro buuuuuu.Ale przywyklam juz;-) Tydzien nas słonko rozpieszczało- to i tak dluuugo. buziale;-)

Cześć dziewczyny...
Widzę że piszecie sporo...a ja właśnie mam odwiedziny mamy przez 2 tygodnie i mało zaglądam na BB.
Bershka...dacie sobie radę...będę się modliła za Twojego małego ludzika :) Dzieciaki są silniejsze niż nam się wydaje- wierz mi..wiem co mówię.... Dużo siły i wiary życzę

Kochane tak sobie myślę że wątek o tym planowaniu płci...i zastanawiam się ilu z was tymi metodami udało się faktycznie trafić w płeć?? Na ile w praktyce to się sprawdza? Tak pytam z ciekawości...
Ja mam jeszcze trochę do testowania...ale coś czuję że nie jestem w ciaży..:( Takie mam przeczucia) :(

Miłego dnia wam życzę paaaa

Margarittka ojj wiem coś o takiej pogodzie! Jak mieszkałam w Londynie jakiś czas, to ten przejmujący zimny wiatr mnie dobijał! :szok: No i deszczowo było często, ale jak już przyszło ciepło, to tak jak u Ciebie - upał na maksa - więc wiem co to znaczy :-D ściskam Cię mocno!

Madzia ja jeszcze nie wiem czy synka czy córeczkę będę miała, niedługo powinnam się dowiedzieć, więc wtedy napiszę czy metoda się sprawdziła :-D w sumie to najpierw próbowaliśmy na córeczkę, ale jak nie wychodziło to poszliśmy na całość i przytulaliśmy się i przed i po owulce, więc nie wiem co z tego wyjdzie :-D Ale tak samo nasza Kiki pisała że też szczególnie nie celowała a babeczka i tak się udała! Więc różnie może być :-)

reklama
Do góry