reklama
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
Sandra ten ból a do tego nerwy na pewno nie sprzyjają zafasolkowaniumoże powinnaś pójść do gina i zgłosić ten ból, bo ja nie wiem czy to jest normalne żeby aż do tego stopnia bolało. im wcześniej zdiagnozujesz problem tym szybciej uda się zajść w ciążę
ja też się spinałam jak się staraliśmy i denerwowałam i dopiero w tym cyklu co odpuściłam i wyluzowałam to się to się udało :-) a ja myślę że największe szanse sa przed skokiem tempki bo jak jest skok to znaczy że już po owu więc przytulajcie się teraz skoro dwie kreski na teście i jeszcze tempka nie podskoczyła to duże szanse są!
![]()
kochana ja to bym bardzo chciala isc do lekarza ale wiem ze bede musiala czekac w kolejce... jak ostatnio dzwonilam to trzeba bylo czekac 3 miesiace wiec wole poczekac bo we wrzesniu mam wizyte... i zadecyduja co dalej... nie ejst to jakis potworny bol ale tak kluje bardzo... moze dlatego ze ja mam 2 pecherzyki i kazdy z nich ma przeszlo 20mm... czytalam ze to wlasnie moze byc powodem tego bolu... no i druga sprawa...
P
patrysia*
Gość
AGNIESZKA no no to fajnie
hehe zobaczymy co za miesiąc pokaże dzidzia ale i tak już sobie oglądałamrzeczy jak pościele przewijaki i już niektóre sobie wybrałam ale i tak poczekam z zakupem do tego miesiąca aby zobaczyć czy jednak będzie Alanek czy Nadia
BERSHKA hehe no może ta kropka nie wisiała ale odstawała hehe no ciekawe jaka płec z tego wyniknie:-)a ty mi mykaj szybciej do gina bo do czwartku mogą się skurcze nasilic ale oby nie
AGNIESIAK no widzisz jak super:-)i fajowo że masz już karte ciąży
czekam na zdjęcie:-)

BERSHKA hehe no może ta kropka nie wisiała ale odstawała hehe no ciekawe jaka płec z tego wyniknie:-)a ty mi mykaj szybciej do gina bo do czwartku mogą się skurcze nasilic ale oby nie

AGNIESIAK no widzisz jak super:-)i fajowo że masz już karte ciąży

Ty lec do lekrza i to juz...ja tez bym chyba do czwartku nie wytrzymala..jeszcze za szybko aby synek mogl sie urodzic...Agnieszko myślę nad wcześniejszą wizytą
ja mam takie uczucie jakbym miała zaraz urodzić, brzuch boli ale nie bardzo ale wczoraj jak dotknęłam się tam na dole to byłam jakaś napuchnieta i myślałam ze to główka !!!!!! chyba świruję
super..a widzisz niepotrzebnie lekarz cie nastraszyl przy pierwszej wizycie:-)bardzo sie ciesze ze z fasolka ok no i czekamy na zdjeice":-)Kochane a ja dziś byłam na wizycie u ginaWidziałam serduszko, tzn gin widział i mówił, ze ładnie bije, że dzidzia zdrowo się rozwija i że wogóle jest oki
DOstaliśmy zdjęcie z usg, ale wstawię poźniej, jak zeskanuję
A od pielęgniarek, które jestrują pacjentki dostaliśmy z M taką torbe z gazetkami, próbkami dla niemowląt itp
No i mam już kartę ciąży
Jestem taka szczęśliwaPrzepraszam, że nie nadrobiłam od wczoraj zaległości, ale wpadłam na moment bo moja mama z bratem na obiad przyjeżdżają
Czarodziejka
Fanka BB :)
Agniesiu ciesze sie z Tobą i gratuluję...niech dzidziulka zdrowo rośnieKochane a ja dziś byłam na wizycie u ginaWidziałam serduszko, tzn gin widział i mówił, ze ładnie bije, że dzidzia zdrowo się rozwija i że wogóle jest oki
DOstaliśmy zdjęcie z usg, ale wstawię poźniej, jak zeskanuję
A od pielęgniarek, które jestrują pacjentki dostaliśmy z M taką torbe z gazetkami, próbkami dla niemowląt itp
No i mam już kartę ciąży
Jestem taka szczęśliwaPrzepraszam, że nie nadrobiłam od wczoraj zaległości, ale wpadłam na moment bo moja mama z bratem na obiad przyjeżdżają
![]()
Pyszczek- dokladnie tak jak piszeszCzarodziejko wprawdzie nigdy nie byłam tam gdzie Twój dziadzio mieszka ale wiem gdzie to jest, okolice Świdnika prawda? Kilkanaście km od Lublina o ile się nie mylę ;-)
![]()
mój Oli bardzo cieszy się z braciszkau Ciebie też tak będzie
A moj Maciuś powtarza ze chce braciszka....pewnie dlatego ze coreczka 2-letnia mojej siostry ciągle go gryzie
Wiec jak bedzie drugi Synek to bedziemy wszyscy szczesliwi łacznie z Maciusiem
P
patrysia*
Gość
AGNIESIAK super że serduszko bije że dzidzia zdrowo się rozwija :-)
SANDRAHAHA ach kobitko ty biedna też się namęczysz nie wiesz co jest tak grane dokonca a jeszcze musisz czekać
A ja kobitki hehe coraz bradziej jestem happy że będe mieć synka
już mówie że Dominiś i Alanek to moje kochane synusie i raz do jednego raz do drugiego tak mówie
będą super się razem bawić moi mali mężczyźni będą dbać o mamusie
no ale ok już niezanudzam 
SANDRAHAHA ach kobitko ty biedna też się namęczysz nie wiesz co jest tak grane dokonca a jeszcze musisz czekać

A ja kobitki hehe coraz bradziej jestem happy że będe mieć synka

Agniesiak85
A oto usg:-)
P
patrysia*
Gość
Agniesiak85
Dziękuje Patrysiu
:-)

reklama