reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Sandra ten ból a do tego nerwy na pewno nie sprzyjają zafasolkowaniu :baffled: może powinnaś pójść do gina i zgłosić ten ból, bo ja nie wiem czy to jest normalne żeby aż do tego stopnia bolało. im wcześniej zdiagnozujesz problem tym szybciej uda się zajść w ciążę :tak: ja też się spinałam jak się staraliśmy i denerwowałam i dopiero w tym cyklu co odpuściłam i wyluzowałam to się to się udało :-) a ja myślę że największe szanse sa przed skokiem tempki bo jak jest skok to znaczy że już po owu więc przytulajcie się teraz skoro dwie kreski na teście i jeszcze tempka nie podskoczyła to duże szanse są! :tak:

kochana ja to bym bardzo chciala isc do lekarza ale wiem ze bede musiala czekac w kolejce... jak ostatnio dzwonilam to trzeba bylo czekac 3 miesiace wiec wole poczekac bo we wrzesniu mam wizyte... i zadecyduja co dalej... nie ejst to jakis potworny bol ale tak kluje bardzo... moze dlatego ze ja mam 2 pecherzyki i kazdy z nich ma przeszlo 20mm... czytalam ze to wlasnie moze byc powodem tego bolu... no i druga sprawa...

AGNIESZKA no no to fajnie:-phehe zobaczymy co za miesiąc pokaże dzidzia ale i tak już sobie oglądałamrzeczy jak pościele przewijaki i już niektóre sobie wybrałam ale i tak poczekam z zakupem do tego miesiąca aby zobaczyć czy jednak będzie Alanek czy Nadia:tak:
BERSHKA hehe no może ta kropka nie wisiała ale odstawała hehe no ciekawe jaka płec z tego wyniknie:-)a ty mi mykaj szybciej do gina bo do czwartku mogą się skurcze nasilic ale oby nie:tak:
AGNIESIAK no widzisz jak super:-)i fajowo że masz już karte ciąży:tak:czekam na zdjęcie:-)

Agnieszko myślę nad wcześniejszą wizytą

ja mam takie uczucie jakbym miała zaraz urodzić, brzuch boli ale nie bardzo ale wczoraj jak dotknęłam się tam na dole to byłam jakaś napuchnieta i myślałam ze to główka !!!!!! chyba świruję
Ty lec do lekrza i to juz...ja tez bym chyba do czwartku nie wytrzymala..jeszcze za szybko aby synek mogl sie urodzic...

Kochane a ja dziś byłam na wizycie u gina:-D Widziałam serduszko, tzn gin widział i mówił, ze ładnie bije, że dzidzia zdrowo się rozwija i że wogóle jest oki:tak:DOstaliśmy zdjęcie z usg, ale wstawię poźniej, jak zeskanuję:tak::-DA od pielęgniarek, które jestrują pacjentki dostaliśmy z M taką torbe z gazetkami, próbkami dla niemowląt itp:tak::biggrin2:No i mam już kartę ciąży:-D:-D

Jestem taka szczęśliwa:tak::-D Przepraszam, że nie nadrobiłam od wczoraj zaległości, ale wpadłam na moment bo moja mama z bratem na obiad przyjeżdżają:tak::-D
super..a widzisz niepotrzebnie lekarz cie nastraszyl przy pierwszej wizycie:-)bardzo sie ciesze ze z fasolka ok no i czekamy na zdjeice":-)

Kochane a ja dziś byłam na wizycie u gina:-D Widziałam serduszko, tzn gin widział i mówił, ze ładnie bije, że dzidzia zdrowo się rozwija i że wogóle jest oki:tak:DOstaliśmy zdjęcie z usg, ale wstawię poźniej, jak zeskanuję:tak::-DA od pielęgniarek, które jestrują pacjentki dostaliśmy z M taką torbe z gazetkami, próbkami dla niemowląt itp:tak::biggrin2:No i mam już kartę ciąży:-D:-D

Jestem taka szczęśliwa:tak::-D Przepraszam, że nie nadrobiłam od wczoraj zaległości, ale wpadłam na moment bo moja mama z bratem na obiad przyjeżdżają:tak::-D
Agniesiu ciesze sie z Tobą i gratuluję...niech dzidziulka zdrowo rośnie :)
Czarodziejko wprawdzie nigdy nie byłam tam gdzie Twój dziadzio mieszka ale wiem gdzie to jest, okolice Świdnika prawda? Kilkanaście km od Lublina o ile się nie mylę ;-)
:)
Pyszczek- dokladnie tak jak piszesz :))) Kto wie moze sie kiedys spotkamy.

mój Oli bardzo cieszy się z braciszka :tak: u Ciebie też tak będzie :tak::tak::tak:

A moj Maciuś powtarza ze chce braciszka....pewnie dlatego ze coreczka 2-letnia mojej siostry ciągle go gryzie :)))
Wiec jak bedzie drugi Synek to bedziemy wszyscy szczesliwi łacznie z Maciusiem :)

AGNIESIAK super że serduszko bije że dzidzia zdrowo się rozwija :-)
SANDRAHAHA ach kobitko ty biedna też się namęczysz nie wiesz co jest tak grane dokonca a jeszcze musisz czekać :sorry:

A ja kobitki hehe coraz bradziej jestem happy że będe mieć synka :-Djuż mówie że Dominiś i Alanek to moje kochane synusie i raz do jednego raz do drugiego tak mówie:-Dbędą super się razem bawić moi mali mężczyźni będą dbać o mamusie:-Dno ale ok już niezanudzam :-p

reklama
Do góry