reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dlatego Kasiu nie testowala , zaraz dzien po spodziewanym terminie @.
A maz dzwonil i juz mowil o wakacjach, w styczniu jade do Warszawy po wize, mysle ze dostane.
Boze jade do Ameryki.

reklama
No a moje plecki to tragedia, ból okropny..ale moze już niedługo, synek chodzi już za jedną rączkę..hehe, potem będe się skarżyć na nogi i zadyszkę za bieganiem, hihi
a moze by tak joga? powyginac sie troche...w dwoch np. z mezulkiem ;-)

Dlatego Kasiu nie testowala , zaraz dzien po spodziewanym terminie @.
A maz dzwonil i juz mowil o wakacjach, w styczniu jade do Warszawy po wize, mysle ze dostane.
Boze jade do Ameryki.
fajnie masz...a ty juz sie tak na ta ameryke nei szykuj...i tak z pokoju nie bedzeicie wychodzic...;-) a kto bedzei oskarka pilnowal:confused::confused:

W ciagu dnia zafunduje mu maraton i o 20 mlody bedzie mial odlot. Teraz tez sztbko chodzi spac o 20;30 spi juz snem kamiennym. A noc bedzie cala dla mnie i meza..........

Ja tylko na sekundkę.
Beatko, idaranowska przykro mi skarbeczki.
Pozostałym życzę powodzenia.
U mnie bez zmian. Jutro wieczorem ide na usg

hej kobitki
Beatka- Ilonka- szkoda ze ta malpa przyszla, no coz mnie tez zaskoczyla, moze nie bedziecie juz mamusiami majowymi, ale na czerwcowe pewnie sie zalapiecie:-)

u mie w sobote wypada owulacja, wiec na babeczke to chyba najlepiej w czwartek strzelic co nie???ostatnio bylo w niedziele i teraz do czwartku chce go przytrzymac i puf -puf--------- strzal moze tym razem w 10:-)
podpowedzcie czy ja dobrze licze, bo od czytania tego watku od 1 strony to potem mi juz wszystko sie poplatalo:baffled:

pozdrawiam i buziam

u mie w sobote wypada owulacja, wiec na babeczke to chyba najlepiej w czwartek strzelic co nie???ostatnio bylo w niedziele i teraz do czwartku chce go przytrzymac i puf -puf--------- strzal moze tym razem w 10:-)
podpowedzcie czy ja dobrze licze, bo od czytania tego watku od 1 strony to potem mi juz wszystko sie poplatalo:baffled:

Gosiu,tak zgadza się, na dziewczynkę to pare dni przed owu, plemniczki żeńskie żyją sobie 3-5dni, męskie do 24godzin więc krótko. No ale to musisz być pewna ze w sobotę faktycznie będzie owu. Najlepiej jakbyś się posługiwala testami owu, bo odczucia mogą być różne i pamiętaj że nawet najmniejszy stres,wahania nastroju mogą przesunąć owu
Dobranoc dziewuszki, miłego snu

Powiedzcie mi czy mam dużą szansę na dziewczynkę, jeśli bzykanko było wczoraj wieczorem, a dziś mam plamienie? Czy dziś mam owulację? (w zasadzie to już wczoraj) Zastanawia mnie dlaczego raz mam takie ciągnące glutki na owulację, a raz plamienie (testów owulacyjnych nie robię, więc tylko mogę przypuszczac, że to właśnie owu)?

Dzie Dobry Dziewczyny!

idarnowska ale wredna małpa z tej @ :angry:

Jestem nieprzytomna. Małża nie ma cały tydzień do 21.00 chata wolna, z pracą nie wypaliło, mam doła, lenia i wszystko naraz. Tylko owulki ani @ ni widu ni słychu :confused:

reklama
Do góry