reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej kobietki. Byłam na usg. Wszystko ok. Według rozpoznania idzie ku @. Wystarczy wziąść progesteron i po kilku dniach powinna przyjść @. W czwartek ide do gin wiec dostane recepte na Luteinkę

Cale szczescie Dorotko, wiec wizyta w kraju polaczylas przyjemne z porzytecznym.
Kasiu 2005 jak tam plecki i maly dreptus.
Camy witaj, gdzie bylas kobito?
K_aska i jak tam twoj samiec, zyje jeszcze?

Dorotko super wiadomości :-D
Wiecie, chyba się przeziębiłam... jakoś mnie łamie w kościach i w ogóle nie mam na nic ochoty... Żeby tylko chłopaków nie zarazić :-(

Witajcie
moj mezulo spelnij swoj obowiazek przynajmniej na razie ;-)
mnie strasznie kluje prawy jajnik ta ze momentami zgina mnie w pol czasem tez kluje lewy:crazy::baffled::eek:

reklama
czesc kobitki
u mnie nudy- smyranie wstrzymane, robie sobie testy owu ale nic nie pokazuja a wedlug obliczen to w srode jajeczko wyruszaw podrozz po jajowodzie:-pno i w sobote powinno byc zaplodnienie, sluzik robi sie coraz bardziej rozciagliwy, moze do srody sie wyrobimy :-)
dziewczyny to dopiero jak bede diwe ciemne krechy to strzelac , czy jak bedzie prawie ciemna jak ta wskazujaca na owulacjee??

Do góry