reklama
C
Camy_4
Gość
Beatko trzymaj trzymaj... zobaczymy co z tego wyniknie :-)
Humor mi sie zj*******. Może przez pogodę a może... zapomniałam Wam napisać. Dzisiaj przyszła do mnie moja siostra cioteczna - jest w ciąży ! Pokazała mi test a tam dwie kreski... Obliczyłam jej że jest w szóstym tc a poród wypada w DZIEŃ DZIECKA :-)
Humor mi sie zj*******. Może przez pogodę a może... zapomniałam Wam napisać. Dzisiaj przyszła do mnie moja siostra cioteczna - jest w ciąży ! Pokazała mi test a tam dwie kreski... Obliczyłam jej że jest w szóstym tc a poród wypada w DZIEŃ DZIECKA :-)
C
Camy_4
Gość
A no nie mamy wyjscia i czekac musimy :-)
Tylko ze ja juz korby dostaje !! Normalnie sie nie poznaje... chyba przez te testy owu licze ze sie uda. Tylko czekac musze
Tylko ze ja juz korby dostaje !! Normalnie sie nie poznaje... chyba przez te testy owu licze ze sie uda. Tylko czekac musze

kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
A no nie mamy wyjscia i czekac musimy :-)
Tylko ze ja juz korby dostaje !! Normalnie sie nie poznaje... chyba przez te testy owu licze ze sie uda. Tylko czekac musze![]()
hehe,skądś to znam, testy strasznie nakręcają. No ale ja postanowilam się nie wkręcać i nie mierzyc temperaturki.BUNT,choć męzulo juz sie dopytuje jak tam.Czekam to teminu @ i wtedy zacznę się zastanawiać.
Jak na razie to chce mi się spac, ale to normalne od roku prawie cierpię na syndrom niedospania, hihi.
Ide robic obiadek, synek jeszcze spi a mezulo niedlugo wraca z pracy
Hausfrau
Fanka BB :)
Hejka Kobietki!
I jak tam u Was?
Dorota27 widzisz, wszystko po USG jest jasne. I dobrze, że byłas na badaniu. Mnie zaczną "badać" dopiero jak w trzy miechy po odstawieniu piguł nie będzie ani @ ani fasolki.
k_asia no, chwała Mężowi Twemu za spełnienie obowiązku ;-) Może akuratnie traficie w tym cyklu ;-)
I jak tam u Was?
Dorota27 widzisz, wszystko po USG jest jasne. I dobrze, że byłas na badaniu. Mnie zaczną "badać" dopiero jak w trzy miechy po odstawieniu piguł nie będzie ani @ ani fasolki.
k_asia no, chwała Mężowi Twemu za spełnienie obowiązku ;-) Może akuratnie traficie w tym cyklu ;-)
C
Camy_4
Gość
hehe
ja sobie wczoraj postanowilam ze nie bede mierzyla temperaturki ! i co
dzisiaj rano budzik zadzwonil a ja pierwsze co zrobilam to siegnelam po termometr
a ta tempka mnie dodatkowo nakreca, chociaz w zeszlym miesiacu do samego konca mialam 37 wiec staram sobie tlumaczyc (wbic do tego pustego lba) ze to kompletnie nic nie oznacza !!
ale i tak niewiele do mnie trafia
ja sobie wczoraj postanowilam ze nie bede mierzyla temperaturki ! i co

a ta tempka mnie dodatkowo nakreca, chociaz w zeszlym miesiacu do samego konca mialam 37 wiec staram sobie tlumaczyc (wbic do tego pustego lba) ze to kompletnie nic nie oznacza !!
ale i tak niewiele do mnie trafia

Hausfrau
Fanka BB :)
Camy nie przejmuj się tempką. Zrób sobie fajny wieczór, odpręż się i zrelaksuj :-) Będzie dobrze bo MUSI być dobrze :-)
A ja znikam podszlifowac język! Miłego wieczoru!
A ja znikam podszlifowac język! Miłego wieczoru!
reklama
Podziel się: