reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A mnie jakoś drzemka złapała, dziwne już dawno w dzień nie spałam :sorry2:

Royanna, Gosia cieszę się że Wasze wizyty przebiegły pomyślnie i z dzidziami wszystko ok :-)
Royanna rzeczywiście dziwne że ginka Cię w środku nie zbadała :confused: a z tego co piszesz to u Was niedługo świętowanie urodzinkowe, fajnie :-)
Pati ojoj nie do wiary z tą Twoją ciocią, tak obrazowo napisałaś że do miski urodziła i w ogóle :baffled: nawet nie chcę sobie tego wyobrażać :-D

Dziewczynki co można ciekawego kupić dla dziecka w IKEI?
Bo za tydzień wybieramy się z M po inne rzeczy do domu, ale musimy jechac aż do Warszawy od nas, więc zastanawiam się co można tam kupić od razu za jednm zamachem ..:)

reklama
gie-oska ja caly czas czekam na odpowiedz dla mnie:zawstydzona/y:pominelas mnie:zawstydzona/y::-:)confused::confused::confused:
Pati chodzi Ci o to kiedy mialam owulke hmm..ja sie zupelnie nie znam na tym??poprostu wiedzialam tylko tyle ze mam dni plodne...
Dziewczynki co można ciekawego kupić dla dziecka w IKEI?
Bo za tydzień wybieramy się z M po inne rzeczy do domu, ale musimy jechac aż do Warszawy od nas, więc zastanawiam się co można tam kupić od razu za jednm zamachem ..:)

Pyszczku zalezy co chcesz kupic dla dziecka w ikei??;-)wejdz na IKEA | Strona główna | meble i akcesoria do kuchni, dużego pokoju, sypialni, jadalni, łazienki, oraz innych pomieszczeń w domu i poogladaj co tam maja moze cos Ciekawego wpadnie Ci w oko:-)a co do domku chcecie w Ikei kupic??

Gosia chcemy kupić stół do kuchni głównie, może sofy pooglądać do salonu i jeszcze drobne akcesoria do kuchni. Ale u nas np. ceny stołów są masakryczne wiec opłaca nam się pojechac te prawie 150 km w jedną stronę żeby kupic o kilkaset zł tańszy stół.

Zaraz zobaczę na trj stronie Ikei artykuły dziecięce :-)

dziewczyny gdzie mozna kupic jakies meble dla dzieci chodzi mi o komode i szafe...nie musza byc jakos specjalnie przyzdabiane...i w rozsadnej cenia...aha i zeby komoda byla z przewijakiem
Witam. Jestem tu sobie ''przelotem'':) Co do mebelków to my kupować będziemy w Agacie. Polecam, są śliczne:-) No i ceny takie normalne:-) Nie jakieś wywalone w kosmos:happy:

Tusia ja juz kiedys pisalam ze nie bardzo wierze w to planowanie plci:-)mi sie wydaje ze to zalezy od plemnika..zreszta Patrysia tez sie przytulala przed owulka i prawdopodobnie bedzie synus:-)
Plemniczki potrafią swoje przeczekać:-) Jak dla mnie to nieważna płeć a to podniecenie potem faktem czy to chłopczyk czy dziewczynka jest bardzo fajne:-) Taka niespodzianka:-)

Tez zajrzalam na tamten watek i napisalam im od siebie. Nieladne zachowanie, nawet jesli im nie wychodzi, nie powinny znecac sie nad innymi. Watek jak watek-powinien pomoc tym, ktorzy zadaja pytanie...Jedna osoba potrafila, wiec jest to wykonalne.
Znam ten wątek.. Pierwsze słyszę, że dziewczyny tam się na kimś znęcają. Ja tam je lubię.. Przynajmniej każda ma swoje zdanie a co to za człowiek bez swojego zdania:-) Ważne, że nikt nikogo nie przezywa;-)

A staracie się o trzecie czy po prostu chciałabyś córcię? Mi było wsjo jedno jaka płeć, byle zdrowe bo to zdecydowanie najważniejsze. Co by bez tego zdrówka było.

tak wiem ze zdrowie najwazniejsze,ale kiedy masz juz 2 lobuzow to marzysz zebyrobic te kiteczki;-):-)wszyscy mi mowia ze teraz bedzie dziewczynka-do trzech razy sztuka ale zawsze jest to ale dlatego staram sie przed owulka no i moze sie uda a jak wyjdzie chlopczyk to tez bede Bogu dziekowac:tak:

reklama
Ja Ci nie doradzę nic nt planowania ciąży. Czytałam tylko, że jak w owulę to chłopczyk, ale koleżanka 2 dni przed owulą się kochała i ma synusia;) My się kochaliśmy w każdy płodny dzień, silniejsze okazały się plemniczki żeńskie, więc mamy córeczkę:) To taki wyścig plemniczków:)

Do góry