reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Royanna ja mocze fasolke cala noc i jest superowa:-).. im dluzej moczysz tym mniej gotujesz;-)
(...)
Ja mialam zamiar moczyc ja cala noc, ale wczoraj wieczorkiem zapomnialam o niej:-(, i rano sobie dopiero przypomnialam:tak:. A jak juz gotowalam to moja babcia podpowiedziala mi przez tel, ze dobrze jest dodac sodki na czubku noza-ze szybciej sie gotuje-ale ja nie mam akurat w domu:baffled:. Ale najwazniejsze, ze gotowa:tak::-D

reklama
Royanna..no to super ze sie udala!!!!;-) A jak podsmazasz wedlinki itp.. to dodajesz na patelnie do tego przecier? ..jak nie to przetestuj tak nastepnym razem.. :tak:ja od niedawna tez gotuje fasolke.. i ciemna bylam w tej kwestii..ale na szczescie mam kucharki szwagierki i mi zawsze podpowiedza:-D:zawstydzona/y: Buziaczki;)

Czesc Kochane
Juz jestem!!!!
Bede musiala przebrnąc przez jakies setki stron ktorescie naskrobaly..
Calusy dla Was Kochane

Załączniki

• IMG_0528.jpg
    IMG_0528.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 27
witam sie i ja dzisiaj termin porodu..i dalej nic o 9.30 mam termin do gina na ctg,,zaprowadze ercana do przedszkola no i do lekarza obiadek mam z wczoraj to nie mam nic specjalnego do zrobienia..wczoraj bylam na akupunkturze i powiedziala mi polozna ze juz jej sie rozsypie bo tak wygladam to ciekawa jestem..jak bylam w szpitalu to jedna juz byla z bolami a jak wychodzilam to przyszla ruga z mezem..mam stracha ze hey..a olejku sie nie napilam balam sie jakos..hi hi..

DZIEŃ DOBRY:-)
No i głośno wszyscy wołamy co za dzień dzisiejszy jest:-D:-D:-D do gina na 15:rofl2:ach wczoraj takze bardzo miło dzień spędziliśmy że nawet czas nie miałam na BB;-)po kościółku obiadek i na gościnke do szwagra a potem na działke do nich pojechaliśmy:-)a wieczorem tak o 21 z M jak byliśmy w domciu(synek spał co tylko do łóżka przełożyliśmy)my sobie frytki zrobiliśmy i się opychaliśmy:-p

KIKI ten olejek też słyszalał weź na spróbowanie jedną łyżeczke i zobaczysz jak wyjdzie bo u ciebie to i tak rzut beretem;-)
BETI CZAROZIEJKA witajcie urlopowiczki:-)teraz czekamy na PAULE:-)
ROYANNA super prezenciki:tak:my z M chcieliśmy takiego fajnego kłada kupić co sam jedzie no ale stwierdziliśmy że troszku za szybko bo jednak gdzieś jeszcze nam wjedzie bo go się nie steruje tylko sam jedzie co wiadomo jak to dwulatek pojedzie:szok::-Dco myślimy o aucie sterowanym przez nas co synek by w nim siedział no ale to jest koszt ok 500 zł.co hmm może dziadki się dołoża chrzestna:zawstydzona/y::confused:a jak nie to chcemy kupić laptopa takiego naukowego a dlaczego bo synek l;ubi się bawić naszym komputerem co myśle że to by było dlaniego od coś fajnego;-)o tym zestawie majsterkowicza też myślałam no ale ale ale mój synek by zrobił troszke z tym w inną strone użytku:baffled:ale super pomysł i potem drugi prezent za szkołe no no super:tak:

I wiecie co chciałam jeszcze coś napisać ale chyba mam zaniki pamieci i zapomniałam jak zaczełam o tych zabawkach pisać bo sama zaczełam myśleć z prezentami:zawstydzona/y::-p

Hej laseczki:-)

Czesc Kochane
Juz jestem!!!!
Calusy dla Was Kochane

piekny widok:-)gdzie byliscie na urlopie??

Sylwia bardzo mi sie podoba ta szafka pod tv co dalas:-)a ja moze jednak namowie m na ta sofe co Ty masz:-)bo on jednak wczoraj stwierdzil ze naroznik niekoniecznie musi byc:-)jestem mega happy z tego powodu:-)a lawe tez fajna macie..ja mysle o lawie z serii leksvik ale na stronie jej teraz nie ma chodz w sklepie widzialam...
p.s. widze ze Twoj synek tez Kacper sie nazywa:-)

Patrysia widzialam na str to sloneczko co chcesz kupic(lampa)fajna jest:-)IKEA | Oświetlenie | Oświetlenie dla dzieci | SMILA SOL | Lampa sufitowa to ta?? ja tez moze taka kupie a jak nie to ta IKEA | Oświetlenie | Oświetlenie dla dzieci | MINNEN | Lampa wisząca dla Mai bo bardzo mi sie podoba:-)

Pyszczku czekamy na wiesci od ginka:-)

Kiki dalej nic??

Buziaki dla wszystkich babeczek:-)

Ostatnia edycja:
Gotowanie i konsumpcja fasolki zakonczona pomyslnie:-)
Fasolka nie rozmiekkla, byla gotowana jeszcze ponad 2 godzinki i jest akurat:tak:. Ale to duza fasolka Jas. Ugotowalam olbrzymi gar:szok:(1kg fasoli+boczek+kielbasa+inne dodatki w tym 2 sloiczki koncentratu), moj M wziebowziety:-D. Ja rowniez caly talerz pochlonelam i teraz mam tylko nadzieje, ze nie zostane za to pokarana bolem brzucha i kolka:sorry2:, a w sypialni zanosi sie na wielkie "wiatry":zawstydzona/y:, hahaha, takie uroki fasolki:-p

Kiki-mam nadzieje, ze Ci nie zaszkodzi ta mikstura...A jak zaczniesz rodzic to i tak do konca nie bedzemy wiedzec, czy dzieki niej, czy dlatego, ze juz czas:tak::-D:-D:-D
Ah.. no to extra, że wyszła ta fasolka:tak::-) A jak wiatry były to znaczy, ze się udala;-):-D:-)
My z M idziemy dziś do koleżanki, robi małą imprezke w domu i będzie parę znajomych :tak::-) Idziemy też (jak przyjedzie nasza znajoma) do sklepu jeszcze raz wózki obejrzec bo nie pamiętamy jaki to byl model co nam się podoba:tak:A przy okazji koleżanka zobaczy który nam się podoba i będa wiedzieli co kupic;-):-D:-)

Czesc Kochane
Juz jestem!!!!
Calusy dla Was Kochane
No nareszcie:tak: Witaj:-D i nadrabiaj, a jest co:-)
witam sie i ja dzisiaj termin porodu..i dalej nic o 9.30 mam termin do gina na ctg,,zaprowadze ercana do przedszkola no i do lekarza obiadek mam z wczoraj to nie mam nic specjalnego do zrobienia..wczoraj bylam na akupunkturze i powiedziala mi polozna ze juz jej sie rozsypie bo tak wygladam to ciekawa jestem..jak bylam w szpitalu to jedna juz byla z bolami a jak wychodzilam to przyszla ruga z mezem..mam stracha ze hey..a olejku sie nie napilam balam sie jakos..hi hi..
Czekamy na wiesci od gina:tak:, a jak obiadek masz g:tak:otowy to juz tylko rodzic i juz;-):-D

DZIEŃ DOBRY:-)
(...)
Dzien doberek:-)
Hej laseczki:-)
(...)
Heja, heja:-D
Ah.. no to extra, że wyszła ta fasolka:tak::-) A jak wiatry były to znaczy, ze się udala;-):-D:-)
(...)
Oj udala sie, udala:tak:

Dziendoberek wszystkim babeczkom! U nas sloneczny, piekny dzien, ja troche niewyspana przez ta fasolke(brzuszek pobolewal) i Maciejka co znowu do nas dzis wedrowal, ale bede zyc:-)
Dobrego dnia Wam zycze, a Kiki szczegolnie-aby sie w koncu rozpakowala;-)

Patrysia daj znac nam tutaj jak po wizycie u gina:tak: Czy chłopak dalej czy może jednak dziewczynka;-):-)

Kiki masz zielone światełko to spokojnie się możesz rozpakowywać;-)
Informuj nas na bieżąco co u Ciebie:tak:

reklama
GIEOSKA tak właśnie to słoneczko co na pierwszym linku baaardzo mi się podoba tak bajkowo:-)a że pokój na żółto chcemy przemalować(sufit to mamy kastony białe)no i elementy niebieskiego sa i puchatki co myśle ze fajnie tak będzie ;-)

AGNIESIAK dam dam wam znać jak po usg:tak::-)wieczorkiem pewnie będe w domku to wtedy dam znać lub rano jutro(ale myśle że zdołam jeszcze dziś);-)

No i nam się BERSHKA nie odzywa co z Kubusiem mam nadzieje że jest tak pochłoniete synkiem ze nie ma czasu że tylko to niepozwala nam tu zagladnąc:tak:

Do góry