(...)
royanna juz tak mysle o tym olejku napije sie dzisiaj wieczorkiem..a ile mam sie napic dwie lyzeczki..jeszcze nie robilam takich experymentow..
a na krzyz to umieralam cala noc..przy tej ciazy strasznie boli mnie krzyz przy 3 poprzednich ciazach nie znam tego a tym razem jest zupelnie inaczej..pozdrawiam was dziewczyny i zycze milej niedzieli..
nie wiem ile tego olejku, czytalam na BB o symptomach zblizajacego porodu i tam jedna pila i na drugi dzien urodzila w bardzo szybkim temepie(sierpniowka 09). Zaraz zajrze i zobacze czy podala ilosc.
My niedzielke(2.5godzinki) znowu spedzilismy w sklepach bo chcielismy malemu kupic prezent urodzinowy, a w koncu okazalo sie ze nie ma tego co chcemy, albo jest tylko cena taka ze

, wiec na koniec po powrocie do domku zamowilam przez internet.
Zestaw majsterkowicza(chodzilo glownie o wiertarke-marzenie Maciejka

):
WIERTARKA,NARZĘDZIA -ZEST.BOB BUDOWNICZY! (712293880) - Aukcje internetowe Allegro
i kase sklepowa(lubi sie bawic w pania sprzedajaca:-)):
KASA sklepowa - supermarket - LCD, kalkulator -HIT (718906650) - Aukcje internetowe Allegro
a po namysle doszlam do wnisku, zeby nie oszalal ze szczescia, to zestaw dostanie na urodziny, a kase tydzien pozniej-po pierwszym tygodniu chodzenia do przedszkola-w nagrode

. Chyba dobrze kombinuje, co?
dobrze, ze obiadek mialam uszykowany juz o godz 10tej, to pozniej nie spieszylam sie. Po powrocie i obiadku znowu mnie sen zmogl i znowu spalam 2 godzinki(korzystam jak jest moj M w domku). Teraz mam zamiar robic fasolke po bretonsku-pierwszy raz w zyciu

i mam nadzieje, ze mi wyjdzie...Fasolka moczy sie juz 8 godzin to chyba wystarczy...
A moi chlopacy znowu na rowerku