reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzięki Kasiu za książkę jeszcze raz. Przeczytałam już całą. Ciekawe informacje, ale też dużo lania wody. Zastosuję się do zaleceń. Zobaczymy czy uda się zmajstrować dziewczynkę.

hej dziewczynki
K_asiu - ja tez chce ta ksiazeczke , bardzo prosze :-), wyslalam ci juz adres e-mail na pw, w tym cyklu juz mi sie nie przyda, moze nastepnego juz nie bedzie tylko fasolka- taka cicha nadzieja, ale przeczytam ja z ciekawosci

dziewczynki testy owu robilam od 16-18 i dzis druga krecha wyszla prawie tak samo ciemna jak kontrolna, trzeba bylo sie dobrze przyjzec zeby zobaczyc roznice, wiec wczoraj bylo przytulanko ale bez pupci w gore bo taka technike tez stosuje, no i dzis jak zobaczylam te krechy to zadzialalismy znowu;-)i nozki w gore, bo jak meskie zyja 24 h a te kreski byly prawie tak samo ciemne, wiec mam nadzieje ze moze cos z tego wyjdzie, w sumie plec nie gra wielkiej roli , ale mam wieksza slabosc do dziewczynek;-), najwazniejsze oby zdrowe
dziewczyny trzymam kciuki za was no i za siebie sama tez;-)

Witam z rana :-)

Dorota27 - baaardzo się cieszę że wreszcie coś się ruszyło :-D

gosia_pl - plemniki potrzebują 48 godzin zeby sie zregenerowac wiec wielkiej mocy nie nabralo, ale wg mnie dzialaliscie akurat na dziewczynke :-D

Hausfrau - gdzie przepadłaś ?

Antiope, idarnowska, Beata2710, kasia_2005, gizia 25 - Buziaki dla Was

Ja właściwie czekam na @ - oczywiście nie zabijam nadziei :zawstydzona/y: Przez weekend nie mierzylam tempki a dzisiaj nie wytrzymałam - 37,1 !!
Poza tym nic mi nie jest:-( a wolalabym miec jakies objawy :tak: ale musze czekac !! Dobija mnie to czekanie:angry:

Któraś z Was testowała w weekend ? Może dzisiaj ? Dziewuszki niech październik będzie miesiącem "wysypu" fasolek :-D:-p:-) Mam nadzieję że trafimy do czerwcówek 2008 :tak::-):-D;-).

Buziaki

Hej Camy ja tetsowalam ale chyba za szybko wyszla 1 kreska wczoraj dziwnie sie czulam bylo mi niedobrze plakac mi sie chcialo krew mi sie z nosa puscila mialam nadzieje ze to to,......
dzis mam dola i wiem ze @ przyjdzie :-(

Camy zlapalam dola :-(
brzuch mnie boli jak na @ ogolnie jestem strasznie rozbita dostalam zgage po kawie dziwnie sie czuje ja chce juz wiedziec :eek:
ciagle sobie wmawiam ze ten bol w piatek w nocy to bylo zagniezdzanie

Kasiu tulę Cię mocno ...
Nic się nie martw. Staraj się nie nakręcać za bardzo bo później może być słabo. Pomyśl że super by było jakby się udało:tak: Ale jeśli teraz nie wyszło to może za miesiąc się uda. Kochana wiem jak Ci ciężko - sama aktualnie mam taką "fazę"
No i mnie się wydaje że się nie udało :-( A tak bardzo chciałam .... Jak każda z nas...

W KOŃCU MUSI SIĘ UDAĆ !!

NiaNiu - podeślij nam fluidki - plizzzzzzz

reklama
Jestem, jestem :-) kobitki!
Widzę ostre staranka i testowanka ;-)

Dzisiaj byłam pierwszy dzień w nowej pracy i czuję się POTWORNIE... TĘPO... i GŁUPIO :baffled: :eek: :szok:
Wiadomo, że każdy musi w nowej pracy wszystko poznać i nie wie prawie nic gdzie co lezy ani co i przecież nie jestem jasnowidzem, żeby takie rzeczy widzieć już pierwszego dnia ale jakoś czułam się taka.... otumaniona wszystkim i zastanawiam się czy dam radę... ale trudno, idę w tą robotę bo do odważnych świat należy!!!! :tak:

Do góry