reklama
Hausfrau
Fanka BB :)
Hausfrau glowa do gory na poczatku zawsze tak jest lyso
pamietasz pierwszy dzien w szkole? na koloni???
a potem placz i nie chcialo sie wracac
Dokładnie. Właściwie w mojej ostatniej pracy też tak było. Pierwszy dzień to zawsze taki trochę koszmarek... człowiek się czuje jak stracony i pyta sam siebie "co ja tu robię"????
Ale wierzę, że to taki początek. Wiadomo, że trzeba się "wpracować" w obowiązki. :-)
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
hejka,jestem i ja. Mój synalek właśnie usnął a ja jem śniadanie..nie nie,wstalismy o 7,tylko potem w miasto i dopiero wróciliśmy.
Dołączam do listy zdołowanych przed @.
Wczoraj już się czułam jak przed małpą,ten ból brzuszka, dziś mierzyłam tempkę i jest 37,1 ale co z tego jak czuję się małpowo. I zaczynam zrzędzić, czyli nie ma co,nadchodzi @.Cholerka no. Zastanawiam się co ja jeszcze mogę zrobić aby się udało..zaczynam mieć złe przeczucia, że może przy cesarce jak mi wycinali torbiel,to jescze coś wycieli albo uszkodzili????????
No widzicie jakie mam głupie myśli??
Jutro Szymonka urodziny i impreza dzieckowa a ja nie mam na nic kompletnie ochoty i się wkurzam. Absolitnie nieimprezowy nastój i jak tu robić dobra minę?
Hausfrau,tsk poczatki pracy nie sa łatwe..ale potem będzie coraz lepiej z każdym dniem, usz do góry
Dołączam do listy zdołowanych przed @.
Wczoraj już się czułam jak przed małpą,ten ból brzuszka, dziś mierzyłam tempkę i jest 37,1 ale co z tego jak czuję się małpowo. I zaczynam zrzędzić, czyli nie ma co,nadchodzi @.Cholerka no. Zastanawiam się co ja jeszcze mogę zrobić aby się udało..zaczynam mieć złe przeczucia, że może przy cesarce jak mi wycinali torbiel,to jescze coś wycieli albo uszkodzili????????
No widzicie jakie mam głupie myśli??
Jutro Szymonka urodziny i impreza dzieckowa a ja nie mam na nic kompletnie ochoty i się wkurzam. Absolitnie nieimprezowy nastój i jak tu robić dobra minę?
Hausfrau,tsk poczatki pracy nie sa łatwe..ale potem będzie coraz lepiej z każdym dniem, usz do góry
Hausfrau

Dziewczyny bierzemy się w garść!!!! I niech te podłe @ albo przyłaża albo niech się odw..ą

a nam niech dadzą spokój!!
Słońce jest gorące a trawa zielona!!
C
Camy_4
Gość
mnie tez chandra dopadla...:sick:

kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
mnie tez chandra dopadla...:sick:![]()
Hehe,to możemy założyć kólko wzamenych adoracji..podłe małpy (znaczy się @) lepiej niech z nami nie zaczynaja i dadzą nam święty spokój
Hausfrau
Dziewczynki ja spadam... idę zrobić listę do sklepu i coś do jedzenia chociaż wcale nie jestem głodan po dzisiejszych wrażeniach. Dzisiaj jeszcze czeka nas termin u arkitekta o 18.00 więc chyba już nie zwitam na BB dzisiaj. A jutro dopiero po 14.00 bo do tej pracuję 
Trzymajcie za mnie kciukasy a ja trzymam za nasze wszystkie przyszłe fasolinki no i te, które już są w drodze
I kobitki noski do góry! Jutro będzie lepszy dzień

Trzymajcie za mnie kciukasy a ja trzymam za nasze wszystkie przyszłe fasolinki no i te, które już są w drodze

I kobitki noski do góry! Jutro będzie lepszy dzień

Czesc dziewczynki, ja tylko na chwile.
K_asiu glowa do gory, bedzie dobrze- tylko nie zalamuj sie ale i nie nakrecaj.
Kaska 2005 przestan, z cala pewnoscia nic Ci nie uszkodzili.
niestety niektore kobiety nieoczekiwanie zostaja mamami a inne troszke musza poczekac, tak jest wlasnie z nami. ale wkoncu zaciazymy i bedzie wspaniale.
Hausfrau zuch dziewczyna, w pracy bedzie coraz lepiej.
K_asiu glowa do gory, bedzie dobrze- tylko nie zalamuj sie ale i nie nakrecaj.
Kaska 2005 przestan, z cala pewnoscia nic Ci nie uszkodzili.
niestety niektore kobiety nieoczekiwanie zostaja mamami a inne troszke musza poczekac, tak jest wlasnie z nami. ale wkoncu zaciazymy i bedzie wspaniale.
Hausfrau zuch dziewczyna, w pracy bedzie coraz lepiej.
reklama
Podziel się: