reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hejka dziewczynki,ja też zrobiłam teściorek dzisiaj (choc wcześniej niż planowałam chodzilo mi o możliwośc brania środków przeciwbólowych na te moje plecki) i JEDNA KRECHA, wiec też pudło (tempka 37,0)

Camy, spokojnie dopoki @ nie ma jest nadzieja, spadek do 37 to nie spadek, spadek jest poniżej 36,8 i to też w zalezności jakie masz temperaturki podczas całego cyklu.
Na pocieszenie powiem Ci fakt, że moja koleżanka robiła 3 razy test po terminie i dopiero za 4 razem po 2 tygodniach niemania @ wyszła druga słaba kreska..wiec spokojnie, bez dołka jeszcze kochana.
No ja też czuję ze nic z tego (choć miałam nadzieję ze może przez fasolkę ten ból krzyża się nasila) No cóż...
Czekamy dalej Kasiu i Camy...no w końcu któraś z nas musi wygrać,nie?

Dorotko, tak jest z temperaturką że liczy sie czas pomiaru,stały, wahania tylko najwyzej 0,5godziny..jak wczesniej to sie dodaje,jak pozniej to sie odejmuje..czy jakos tak,ale to wazne do naturalnego planowania rodziny. Jeju,ale fajnie jakby choć Tobie się udało. Ja odstawiłam luteinę w niedzielę,więc już powinna być @ albo zaraz będzie

Aaa..dziewczynki, bardzo bardzo dziękuję za życzenia w imieniu Szymonka, duży chłopak z niego już, imprezka się super udała, on jeden i 3 dziewczyny!!! Jedna go całowała cały czas a druga pakowała się do łóżka..kurcze,aby się nieprzyzwyczaił za bardzo ;)

reklama
kasia_2005 ja również życzę wszystkiego naj Twojemu synkowi.
Dziewczyny, co się dzieje. Już naprawdę dawno żadna nie zaciążyła. Która przełamie tą złą passę pojedyńczych kreseczek?
Ja zaczęłam się zastanawiać, czy aby coś się u mnie nie święci, bo coś mnie mdli od kilku dni. Ale to chyba za wcześnie na mdłości ciążowe. Pozatym z racji tego, że jestem przeziębiona mierzyłam temperaturę i nawet w tym stanie mam 36,6. Niestety ludzki umysł lubi płatać figle i generować różne dziwne objawy. :-( A to wszystko przez mojego P., który każdy najmniejszy objaw zbliżony do ciążowego bierze za ciążę.

Hejka Dziewoje :-D

Dziewczyny nosy do góry! Nie po to jesteśmy tu razem aby się dołowac tylko żeby mieć nadzieję, że w nastepnym cyklu się uda. Więc trzeba optymistycznie patrzeć w przyszłość :tak:

Dzisiaj w Niemcach jest dzień wolny z okazji święta narodowego. Niestety nie za fajnie go spędzam bo w w yrku (no teraz przy kompie)... wyobraźcie sobie jak na złośc wczoraj (drugiego dnia pracki podobnie jak Antiope złapałam coś, nie wiem co to za wirus, czy zatrucie ale nockę miałam z głowy przez (sorki ze określenie) rzyganko i jakieś rewolucje w brzuchu. Na dodatek mam podwyższoną temperaturę i jestem mega-słaba. Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie ale dzisiaj Małż ostro mnie pilnuje, zebym odpoczywała.
Drugi dzien w pracy był już o wiele lepszy niż pierwszy. Mam nadzieję, że z czasem będzie coraz lepiej.

Czesc dziewczynki

Camy spokojnie, uda sie zobaczysz. Tylko bez dolka co to jest, bedzie dzidzia nawet dwie- glowa do gory.
Kaski trzymam kciuki.

Ja bylam dzis z rana u neurologa z synkiem, badali go 40 minut, i dali mi skierowanie na to badanko i jeszcze mam zrobic echo serca. Ale lekarka powiedziala ze dzwiek nie idzie z ucha tylko z glowy, wiec sama juz nie wiem co to znaczy.

Hej dziewuszki
Beatka - trzymajcie sie cieplo na pewno niedlugo wszystko sie wyjasni
Kasia, Camy trzymam kciuki
u mnie @ nie ma :-D czuje sie z jednej strony jak w trakcie @, dzis mam wnerwa od samego rana wiec to tak jak przed @ ale najbardziej dziwi mnie to mulenie dosc czesto lapie mnie takie mulenie w brzuchu nie mdlosci ale prawie...
no nic czekam dalej
choc przeczucie mi mowi ze nic z tego znowu :-(

:-DOj K_aska kto wie......... ale nie nakrecaj sie .:-) Trzymam jednak mocno kciuki zeby sie udalo.

:tak:Kasiu 2005 jeszcze raz caluski dla slicznego rocznego bobaska.:-)

:happy::cool2::happy::cool2::cool2::happy::cool2::cool2::cool2::happy::happy::happy::cool2::cool2::cool2::happy::happy::cool2::cool2::happy::happy:

witajcie dziewczynki jak tam wasze samopoczucie bo moje beznadziejnie dopadl mnie jakis wirus grypowy fatalnie sie czuje.teraz pewnie testowanko mi sie przesunie:-(a ja juz nie moge sie doczekac aby zaczac dzialac pozdrowionka dla wszystkich:tak:

reklama
Antiope, Beatko, dziękuje jeszcze raz za życzonka dla roczniaczka.No już nie niemowlaczek z niego.

beatko, kurcze, nic z tego nie rozumiem co może byś Twojemu Oskarkowi, niestety nie mam wykształcenia medycznego,wiec zdaję się z opini lekarskich,ale skoro lekarze mówią że dzięk idzie z mózgu, to logiczne,bo nie ma problemu ze słuchem i uszkami,co już było wiadomo.Wszelakie szumy o podłożu neurologicznym sa własnie z głowy,nie z uszu (tylko takie wrażenie) Ale co wykazała tomografia? I po co echo serduszka..Hmm..no ale faktycznie niech go przebadają, nic nie można przeoczyć.

Kasieńko, Camy, Hausfrau,Gizia, trzymajmy się dzielnie. Za kilka dni będzie pewnie wszystko wiadomo.
Dorotko,wracaj juz lepiej do siebie i wiecej na forum :))

No a ja nie dość że zmagam sie z bólem pleców,to jeszcze doszły kłopotki żołądkowe-to pewnie od środków przeciwbólowych...ech..
Poza tym dziwne uczucia, mieszane, raz sie czuję jak przed @ a raz nie.
Dobrej nocki dziewczynki..Jutro może podeślę troszkę zdjęć mojego synusia z imprezki. jeju,jak na niego patrzę i sobie przypominam jak byl w brszusku to az łezka się kręci, taki duży chłopczyk juz

Do góry