reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

NIaNiu!
Nie masz co się załamywać, jeśli nawet to będzie chłopak - to zdrowy i to jest najważniejsze.
My z mężem za pierwszym razem, życzyliśmy sobie córci - nie wyszło. Ale mamy zdrowego dużego Bartosza i wcale nie żałujemy. Oboje chcemy mieć parkę, ale jak będzie następny chłopak - mówi się trudno. Mój mąż twierdzi, że najważniejsze żebyśmy mieli dwoje zdrowych dzieci. Nie ważne czy to będzie parka, czy dwóch chłopaków.:elvis::blink:

reklama
:-)NiaNia glowa do gory, Max bedzie mial mlodszego towarzysza zabaw i to jeszcze chlopak- super.
:tak:Dorotka moje gratulacje, ze nadeszla nareszcie @.
:-)Kaska 2005 przyjemnego urlopu.
:cool:Eliczek witaj na forum.

Wszystkim zycze udanego wieczorku..........

Witanko :-)

Do mnie @ zawitała planowo czyli w piatek:tak: Może przynajmniej cykle mi się wyregulują :-p

NiaNiu - najważniejsze żeby Maluszek był zdrowy - na początku wątku napisałaś że znając swoje szczęście będzie drugi chłopczyk no i masz :tak: Głowa do góry - będzie dobrze;-) Wiem to po mojej koleżance (powinnaś pamiętać) czekała na dziewczynkę ale teraz za żadne skarby by nie zamieniła swojego Piotrusia :-):tak:

Dorotko - superowo że się w końcu @ pojawiła - może Ty otworzysz listę lipcóweczek :tak::-D

Kasiu - spokojnego wypoczynku :-)

Resztę staraczek gorąco pozdrawiam:-D:tak:

Buziaki

:elvis:

Cześć Dziewczyny!!!!
Pozdrowionka dla wszystkich w ten słoneczny ranek! ( pogoda jak nie w Szkocji - oby tak jak najdłużej!).
U nas starania na całego, Oby z tego wyszła wreszcie jakaś fasolka:-p! Jeśli starania zakończą się sukcesem, maleństwo przyjdzie na świat w tym samym miesiącu co Bartuś. Fajnie by było.

Trzynajcie kciuki dziewczyny, ja też trzymam kciuki za wszystkie.

:-(Dorota27, przeczytałam na forum "dlaczego" Twoją historię - nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie co przeżyłaś. Moja ciąża też nie była łatwa: najpierw dwa pobyty w szpitalu zaraz na początku ciąży. Później od 28 tygodnia ciąży praktycznie ciągle leżałam w szpitalu (przedwczesne skurcze i skrócona szyjka). Ale udało się za pierwszym razem donosić ciążę.
Kiedy leżałam po raz pierwszy na patologii ciąży, trafiła na moją salę, dziewczyna, która poroniła po raz szósty. To straszne jak bardzo musiała ona cierpieć i jak Tobie było ciężko.
Teraz masz wspaniałego synka i plany co do kolejnego dzieciątka - życzę CI powodzenia! Z całego serca!:tak:

:szok: Jakoś tu pusto!
Wróciłam po urlopie i chyba trzeba poczekać do wieczorka, żeby poczytać nowinki!
MOże na wieczór ktoś ma niespodziankę dla nas.
Gdzie te fasolki?
Czy ktoś już liczył ile z nas obstawia dziewczynki, a ile czeka na chłopców?
Do wieczorka dziewczyny!;-)

Hej laseczki u mnie @ niedlugo sie skonczy i zaczynam staranka na calego bez testow bez liczenia nakrecania regularne cykliczne co 2 dni staranka
niech sie dzieje co chce
ja chce w koncu moja fasolinke!!!!

:-)K_asiu!!!
Trzymam kciuki! Ja też już się nawet nie nakręcam, staramy się, ale już mi wszystko jedno czy to chłopiec będzie czy dziewczynka. Nawet zrezygnowałam w Polsce z kupowania testów owulacyjnych - stwierdziłam, że co ma być to będzie.
Pozdrowionka!
Teraz staranka, a w listopadzie, mam nadzieję nie przyjdzie ta wredna @ i będę mogła zrobić test ciążowy.:happy2:

reklama
Czesc laseczki:-)

Oj posypia sie fasolki, nawet hurtowo......hahaha........
:elvis:Kasiu wiec mnostwo zabawy przed Toba- trzymam kciuki.....bedzie dobrze.
:tak:Dorotko moze teraz sie uda- tez trzymam kciuki......
:-DEliczek gratuluje postawy- co ma byc to bedzie- na pewno bedzie.......
:cool:Camy wiec staranka od nowa.

My jutro jedziemy na 10;40 do szpitala na badania,:cool:
Wszystkim zycze przyjemnego wieczoru

Do góry