reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antiope jestem jedyną osobą na tym wątku co wręcz prosiła się o dostanie @ :-p.
Eliczek było mi strasznie ciężko, ale dzięki Dawidkowi odzyskałam radość życia. Ale moja mała Iskiereczka pozostanie zawsze w moim serduszku.
U mnie @ rozkręciła się na całego. Od 21 dc będę znowu brała Duphaston, żeby ewentualnie zapobiec takiej sytuacji jak miałam ostatnio. I w razie czego jeśli "przez przypadek" :-p:happy: zamieszka we mnie fasolka to progesteron i tak będę musiała brać przez 16 tygodni żeby zapobiec poronieniu (tak mi powiedziała moja pani gin). Jeśli fasolki nie będzie odstawiam po 34 dc Duphaston i @ powinna przyjść bez problemu.
A teraz coś żeby was rozbawić :tak:: dostałam zaproszenie od tutejszych lekarzy na usg w nieaktualnej już sprawie na 25 października :-):szok::-D:tak::happy2:. Nieźle bym sobie odczekała co nie?

reklama
Witam.
Co tu tak cicho kobietki?
Czyżbyście popały w depresję z powodu braku nowych fasolek :szok:? Głowa do góry. Widać nie nadszedł jeszcze czas ani godzina dla naszych fasolek. Co nie zmienia jednak faktu, że wierzę iż w najbliżyszym czasie się to zmieni :tak:.
Więc która z was pierwsza do testowanka się szykuje?

:-)Czesc laseczki

:-DDorotko to super ze @ rozkrecila sie na dobre, faktycznie sluzba zdrowia w tej Irlandii jest daleko w polu za nasza........ no coz....... nie mozna miec wszystkiego. Ale @ jest , wiec staranka juz za pare dni rusza cala para- powodzenia.:cool:

:-)Eliczku spokojnie bedzie dobrze, tylko sie nie zalamywac, na wszystko przyjdzie czas.:elvis:

:tak:K_aska a co u Ciebie kobito?:elvis:

:cool:Wyniki badan synka beda prawdopodobnie w piatek po 12, badanie bylo szybkie i bezbolesne. Oskar byl bardzo spokojny wiec szybko nam poszlo.:-)

Hej laseczki
Beatko trzymam mocno kciuki za Oskarka na 1000% wszystko bedzie oki
ja pomalu zaczynam dzialania:-)
olewam testy i inne takie zobaczymy co bedzie ;-)

K_aska i bardzo dobrze- olac testy i zaczac dzialac............a zobaczysz ze fasolka bedzie.
Tez w serduszku czuje ze mojemu synkowi nic nie jest, a szumy to tylko chwilowa dolegliwosc ktora sama minie. Tylko trzeba sie upwenic.

reklama
Beatka 2710. - Dzięki bardzo. Ja też trzymam kciuki za Twojego Oskarka - będzie dobrze - napewno. Swoją drogą to jesteś bardzo dzielna kobieta!!!!!
Dorotka27 - Dzięki bardzo za kciuki, przydadzą się!!!
K_asia - Ja myślę, że może po tym cyklu obie zatestujemy, trzymam kciuki, Będzie dobrze!!!

Ja znikam laseczki. Wszystkim starającym się, życzę owocnej nocki!!!:-D
Mój małżonek nieco zmęczony, więc my robimy dziś przerwę. Ale jutro może znowu się poprzytulamy. Żeby zrobić tą dziewczynkę, mamy jeszcze góra dwa, trzy dni.;-)

Pozdrowionka dla wszystkich.

Do góry