reklama
Paula25
szczęśliwa :)
anufifi
tęsknię...
WItaj Paula....ty dzisiaj troche spóxniona
....jak nastrój?
P
patrysia*
Gość
Patrysia dla Dominisia duzo zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka ...i zeby zawsze usmiech goscił na jego buzieńce![]()
dziękuje :-):-):-)
Paula25
WItaj Paula....ty dzisiaj troche spóxniona....jak nastrój?
Aniu byłam rano ;-)

kiki750321
Fanka BB :)
witaj bereshka derya robi kupke raz dziennie czasami dwa a nawet juz bylo tak dwa razy ze 3 dni nie robila te kupki sa rozne raz twardsze raz rzadsze..czasami to sama woda dlastego ze jak zrobi kupke potem zaraz siusiu to jest sama woda ale to nie dlatego ze biegunka tylko ze siusiu tak zrobilo moze i u kubusia jest tak ze robi normalna kupke a za chwilke siusiu a ty myslisz ze jest zle..tulam was mocno..Witam
Czarodziejko śliczne imię wybraliście dla dzidziuni
Anufifi dobrze, ze z tą bombą tylko żartkomuś chyba się nudzi
Kiki musi być dobrze, ja też w to wierzę. Możesz mi powiedzieć jak często Deyra robi qki w ciągu dnia i czy są bardziej gęstsze czy rzadsze ? Co do rozkarmiania: jeżeli dostaje doustnie mleczko zmniejszają mu przepływ kroplówki i póki co ładnie przybiera na wadze ale musi być całkowicie wyłączona kroplówa.
P
patrysia*
Gość
PAULA a jak wyniki cytomegali no chyba że podałaś a ja niezauwarzyłam

K
Kinga85
Gość
Cześć dziewczyny
Przede wszystkim życzenia!
Beti WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!

I dla małego solenizanta Dominiczku Wszystkiego Najlepszego maluchu! Żebyś w każdym dniu czuł się jak dziecko:-)
Przede wszystkim życzenia!
Beti WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!

I dla małego solenizanta Dominiczku Wszystkiego Najlepszego maluchu! Żebyś w każdym dniu czuł się jak dziecko:-)

U mnie pomalutku...
w moim mieście wczoraj padało i dziś pada..deszczowo jest.
Wolałabym aby ta jesień była rozświetlona i sentymentalna w złotej sukience w koralach z czerwonej jarzębiny.. Chciałabym jesieni z paletą tych niezwykłych barw i z tym niezwykłym zapachem zasuszonych liści i ziemi po deszczu z lekkim wiatrem we włosach.. Dziś jesienny deszcz za oknem wali w parapety. My z Filipem patrzymy przez okno na mokre ulice, a liście tańczą na wietrze.. ludzie śpieszą do domów... a w domu przyjemnie ciepło jest
Ahh jesień to taka sentymentalna pora roku jest..
Siedzę sobie w fotelu z kubkiem kawy.. syn się bawi.. Miło jest.
Dziś popołudniu idę do fryzjera zrobić porządek z włosami w końcu.
Pozdrawiam wszystkich i życze Wam miłego dnia!

Paula25
PAULA a jak wyniki cytomegali no chyba że podałaś a ja niezauwarzyłam![]()
Patrysiu nie było wyników :-( może bedą jutro a jak nie to dopiero w przyszłym tygodniu...
Witaj Kinga :-) ale Tyś romantyczna

reklama
kiki750321
Fanka BB :)
witam dziewczyny u nas wczoraj byla piekna pogoda a wieczorem burza i calas noc lalo az do teraz..my wstalismy wszyscy dzisiaj o 10 to pospalismy sobie..
gioesko juz coraz blizej konca ja tez pod koniec umieralam na kregoslup..ale zleci juz szybciutko..
patrysia 100 latek dla dominisia duzo zdrowka i usmiechu..
anufifi ale zarty ktos ma nie na miejscu..ale napisalas zlego diabli nie wezma ..to prawda..a ty uciekaj z tamtad szybko bo ty taka dobra duszka nasza..to uciekaj i to szybko..by diabli cie nam nie zabrali..tulam
paula ja weekend to zawsze fajnie..co nie?
kinga taka pogoda jesienna meczy..ale mamy tu siebie mozemy sobie dzien polepszyc..i umilic..co nie?
czarodziejko jak synus w brzuszku-grzeczny?
gioesko juz coraz blizej konca ja tez pod koniec umieralam na kregoslup..ale zleci juz szybciutko..
patrysia 100 latek dla dominisia duzo zdrowka i usmiechu..
anufifi ale zarty ktos ma nie na miejscu..ale napisalas zlego diabli nie wezma ..to prawda..a ty uciekaj z tamtad szybko bo ty taka dobra duszka nasza..to uciekaj i to szybko..by diabli cie nam nie zabrali..tulam
paula ja weekend to zawsze fajnie..co nie?
kinga taka pogoda jesienna meczy..ale mamy tu siebie mozemy sobie dzien polepszyc..i umilic..co nie?
czarodziejko jak synus w brzuszku-grzeczny?
Podziel się: