reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti wszystkiego najlepszego!!!:tak::-):-)
274_Happy_Birthday_Flowers.jpg

reklama
Witam

Czarodziejko śliczne imię wybraliście dla dzidziuni :tak:

Anufifi dobrze, ze z tą bombą tylko żart :eek: komuś chyba się nudzi :no:

Kiki musi być dobrze, ja też w to wierzę. Możesz mi powiedzieć jak często Deyra robi qki w ciągu dnia i czy są bardziej gęstsze czy rzadsze ? Co do rozkarmiania: jeżeli dostaje doustnie mleczko zmniejszają mu przepływ kroplówki i póki co ładnie przybiera na wadze ale musi być całkowicie wyłączona kroplówa.
witaj bereshka derya robi kupke raz dziennie czasami dwa a nawet juz bylo tak dwa razy ze 3 dni nie robila te kupki sa rozne raz twardsze raz rzadsze..czasami to sama woda dlastego ze jak zrobi kupke potem zaraz siusiu to jest sama woda ale to nie dlatego ze biegunka tylko ze siusiu tak zrobilo moze i u kubusia jest tak ze robi normalna kupke a za chwilke siusiu a ty myslisz ze jest zle..tulam was mocno..

Cześć dziewczyny

Przede wszystkim życzenia! :)
Beti WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!

I dla małego solenizanta Dominiczku Wszystkiego Najlepszego maluchu! Żebyś w każdym dniu czuł się jak dziecko:-)

U mnie pomalutku...
w moim mieście wczoraj padało i dziś pada..deszczowo jest.
Wolałabym aby ta jesień była rozświetlona i sentymentalna w złotej sukience w koralach z czerwonej jarzębiny.. Chciałabym jesieni z paletą tych niezwykłych barw i z tym niezwykłym zapachem zasuszonych liści i ziemi po deszczu z lekkim wiatrem we włosach.. Dziś jesienny deszcz za oknem wali w parapety. My z Filipem patrzymy przez okno na mokre ulice, a liście tańczą na wietrze.. ludzie śpieszą do domów... a w domu przyjemnie ciepło jest :)
Ahh jesień to taka sentymentalna pora roku jest..
Siedzę sobie w fotelu z kubkiem kawy.. syn się bawi.. Miło jest.

Dziś popołudniu idę do fryzjera zrobić porządek z włosami w końcu.

Pozdrawiam wszystkich i życze Wam miłego dnia!:happy:

PAULA a jak wyniki cytomegali no chyba że podałaś a ja niezauwarzyłam:zawstydzona/y:

Patrysiu nie było wyników :-( może bedą jutro a jak nie to dopiero w przyszłym tygodniu...

Witaj Kinga :-) ale Tyś romantyczna :tak: ładnie to napisałaś :-) też lubię taką polską złotą jesień :tak: u nas dziś nie pada i jest ciepło ale pochmurno.

reklama
witam dziewczyny u nas wczoraj byla piekna pogoda a wieczorem burza i calas noc lalo az do teraz..my wstalismy wszyscy dzisiaj o 10 to pospalismy sobie..

gioesko juz coraz blizej konca ja tez pod koniec umieralam na kregoslup..ale zleci juz szybciutko..

patrysia 100 latek dla dominisia duzo zdrowka i usmiechu..

anufifi ale zarty ktos ma nie na miejscu..ale napisalas zlego diabli nie wezma ..to prawda..a ty uciekaj z tamtad szybko bo ty taka dobra duszka nasza..to uciekaj i to szybko..by diabli cie nam nie zabrali..tulam

paula ja weekend to zawsze fajnie..co nie?

kinga taka pogoda jesienna meczy..ale mamy tu siebie mozemy sobie dzien polepszyc..i umilic..co nie?

czarodziejko jak synus w brzuszku-grzeczny?

Do góry