reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)

Ja miło zaczynam dzień a dlatego bo pierwszy synek konczy 2 latka a drugi synek zaczyna 27 tc:-D

no mnie mierzyli ale przed porodem i nie dlatego, ze sirozpulchniają tylko dlatego żeby zmierzyć biodra czy są wystarczające do naturalnego porodu..choć i tak miałam mieć cc ale procedura to procedura :eek:

Kubuś je już 40 ml co 3h i ładnie trawi bo kupki żółciutkie ale ciut jeszcze wodniste. Do niedzieli ma dostać 100 ml :tak:

mnie tak samo takimi metalowymi dużymi szczypcami mierzono no i wtedy już się dowiedziałam z ust położnej "uuuu wąziutko mamy":sorry:ja już wtedy wiedziałam ze czeka mnie cc;-)ślicznie Kubus już dużo mleczka przyjmuje oby tak dalej:-)

O matko !!!!!!!! własnie dzwoniła do mnie dyrektorka przychodni że to dzisiaj niby ta bomba miała byc podłozona ;(.....pogieło kogos ...dlatego tu takie pustki....

:szok:no to nieciekawy żart :crazy:

Jadę do miasta odebrać w końcu moje prawo jazdy, które zdałam 2 tygodnie temu... Bardzo się stresowałam każdym egzaminem i może to miało wpływ na to że miałam problemy z zajściem... teraz mam to z głowy i na pewno się uda... A powiedzcie mi dziewczyny co polecacie, jakie witaminki dla facecika żeby wzmocnić żołnierzyki? Bo mój mąż prowadzi bardzo aktywny tryb życia, w ciągłym biegu i stresie i może to też się przyczynia do sprawności facetków:-D co polecacie?

GRATULACJE!!!!!!!!!!

ostatnio było zaproszenie by rozmawiać o mamisynkach....ja nawet nie mam ani jednego rozstępu po 2 ciążach :-D:tak:

no no jesteś rozchwytywana :laugh2:ps.ja mam niestety pomimo że kremami się smaruje:sorry:no ale na szczęście nie sa takie duże i wyraźne:tak:

Bershka to bardzo ładne kupki... nawet jak się zrobią troszkę zielonkawe to też nic strasznego...cieszę się bardzo, że Kubuś zwalczył sepse bo ja miałam dwa przypadki w rodzinie Sepsy, Mojej kuzynki syn zaraz po urodzeniu zachorował ale wyszedł z tego bardzo szybko... Gorzej było z moim szwagrem miał tylko 20% szansy że przezyję i przeżył... co prawda sepsa zniszczyła mu całkowicie woreczek żółciowy i miał usunięty... Ale dziś czuję się dobrze... nie dawno urodziła mu się zdrowa córeczka;-);-);-)

Ps. A test zrobie jutro rano bo mąż pojechał do apteki i za nim wróci to mi pęcherz pęknie... wiem że mogę zrobić po południu, ale będę spokojniejsza jak zrobie go rano:-)

BETI

Z okazji Twoich urodzin

Niech dobrze Ci się powodzi,
Życzę Ci pogody ducha,
Uśmiechu od ucha do ucha,
Zdrowia, szczęścia, dużo wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń!
Żebyś zawsze zdrowa była,
Eliksir Młodości piła,
By każdy Twój dzień był super,
Byś miała dobry komputer
I pisała dużo postów,
To co myślisz, prosto z mostu,
Żeby wszyscy Cię kochali
I Cię miło wspominali,
By Twe plany się spełniały,
Satysfakcję Ci dawały,
Byś się dzisiaj wyszalała
I mocnego czadu dała
I zawsze była szczęśliwa
Jak to tylko w bajkach bywa
Najlepszego! :-)

Bershka to bardzo ładne kupki... nawet jak się zrobią troszkę zielonkawe to też nic strasznego...
Tak, ale boję się czy nie za często :confused2: oby mu nie wlatywało i wylatywało.... a zielonkawy kolor dla nas jest koszmarem bo to świadczyło o niedrożnosci układu pokarmowego więc niech pozostaną już tylko żółte lub brązowawe :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry