reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Royanka- u nas tez pogoda nie rozpieszcza....co prawda nie pada(jeszcze) ale szaro i wilgoć w powietrzu!!!!

Jak się czujesz Kochana :))))?
Dziekuje, raz lepiej, raz gorzej, ale do przodu:-)
Ta ciaze gorzej znosze, mam rozne dolegliwosci, a teraz w dodatku stopy codziennie jak u slonia;-). Moja duza waga chyba wziela sie tez z nagromadzenia plynow. I mimo, ze do mety coraz blizej, jakos to do mnie nie dociera jeszcze;-):-D:-D:-D
A u Ciebie Czarodziejko suwaczek zasuwa do przodu, ze szok! A dopiero co nam oznajmilas, ze jestes w 3miesiacu ciazy...Pracujesz jeszcze czy od dzisaj wolne?

reklama
Royanko- pracuje i jeszcze jutro...potem po poludniu wizyta i zobacze co ginka mi powie ale ja osobiscie mam juz trochę dośc!!!!!
Dni są coraz krótsze..i coraz cięzej mi sie wstaje....jak pojdę na zwolnienie to bede malego wozic do przedszkola na 9:00 a potem o 15 odbierac wiec luz.
Robie się coraz grubaśniejsza....ehh

hej dziewczyny!u nas tez brzydasnie...na szczescie deszcz nie pada ale jest niebo zachmurzone:-(i mega mokro na dworze!!

Czarodziejko to nalegaj na l4 skoro juz Ci jest ciezko:-)I ja tez sobie juz nie wyobrazam rannego wstawania do pracy hehe...rozleniwilam sie hehe wstaje z Maja ok 7-7.30 bo ona dluzej nie pospi potem robimy sniadanie i do 9 lazimy w pizamach hehe...

Royanko,Paulo witajcie:-)

Witaj Gosiu!
Ja wlasnie wstawilam do prania posciel maluszka po synku, i czekam na decyzje cioci, czy kupi nam ta posciel z tato-mamo, bo bym juz zamowila :) i miala calosc :)

Cześć dziewczynki....u mnie też pogoda pod psem.... Czerwona wiedźma już się skończyła i od jutra zaczynam Clo.... jeszcze porobię badania mojemu M żeby sprawdzić ruchliwość żołnierzyków...i do pracy będziemy się brać... Dziś zadzwonię do gina żeby mi powiedział jak te badania się nazywają itd... I czy te badania się robi w zwykłym laboratorium czy gdzie??? Bo nie mam zielonego pojęcia nawet.... no nic pozdrawiam was cieplutko i życzę miłego dnia mimo tej ohydnej chlapy za oknem;-);-);-)

Witaj Gosiu!
Ja wlasnie wstawilam do prania posciel maluszka po synku, i czekam na decyzje cioci, czy kupi nam ta posciel z tato-mamo, bo bym juz zamowila :) i miala calosc :)
ja tez chcialam kupic posciel z mamo-tato ale ostatecznie zdecydowalam sie na posciel z ikei bo bardziej mi sie podoba:-)i taka grzechotka i okrycie na przewijak:-)to sa 3komplety poscieli:-)

Wiecie co ostatnio cos mam takiego pecha ze szkoda gadac wszystko mi z rak leci a wczoraj to juz w ogole przegiecie jechalam sama z Majka przez cale miasto autem do babci i cos mi ten samochod coraz gorzej gaz dodawal obroty w ogole nie chcialy isc do gory no masakra..z kzdym km bylo gorzej i nie dojechlam do babci bo sie rozklracylam dobrze ze ostatkiem sil dociagnelam sie do parkingu a nie stanelam na srodku ulicy bo jakbym sie na srodku ulicy rozkraczyla to chyba bym sie poryczala...zadzwonilam po m przyjechal ale ze on sie nie zna na tym to zadzwonil po kolege ktory cos tam wie o automatach i cos tam podkrecil i narazie jest ok ale auto myusze dac do mechanika...ale mowie wam ile ja sie strachu najadlam jadac to sie w glowie nie miescia jak mnie brzuch z tego wszystkiego zaczal bolec to juz moje!!i postanowilam ze juz nie jezdze autem az do porodu...

Załączniki

• ochraniacz.jpg
    ochraniacz.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 25
  • posciel do ochroniacza.jpg
    posciel do ochroniacza.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 36
  • posciel 2.JPG
    posciel 2.JPG
    31,5 KB · Wyświetleń: 25
  • grzechotka.JPG
    grzechotka.JPG
    22,1 KB · Wyświetleń: 27
  • posciel3.JPG
    posciel3.JPG
    35,2 KB · Wyświetleń: 26
  • okrycie na przewijak1.JPG
    okrycie na przewijak1.JPG
    18,7 KB · Wyświetleń: 25
  • okrycie na przewijak 2.JPG
    okrycie na przewijak 2.JPG
    11,8 KB · Wyświetleń: 30
Witajcie :-)

Kiki mieć takie dzieci jak Ty to skarb...:tak: wspierają Cię i kochają z całych sił!

Gosia ja mam 3 flanelki takie jak Kiki i 10 białych tetrowych. Byłam z M za tymi smoczkami, ale niestety na miejscu w hurtowni okazało się że nie ma w ogóle tj firmy :no: pozostaje jedynie możliwość kupienia na necie, ale nie wiem czy się zdecyduję. Fajnie że już rzeczy przewozicie do mieszkania, wtedy człowiek czuje że robi postępy i że już niedługo całkowita przeprowadzka :tak:
Ja też już staram się nie prowadzić, wczoraj wprawdzie byliśmy u znajomych i ja z powrotem kierowałam autem, ale tak ogólnie to już nie jeżdżę żeby się nie stresować..

Royanna dobrze że jesienny spacer rozluźnił atmosferę ;-)

Bershka hahah ale Oli ma teksty :-D super :-)

Paula, Dzastina, Czarodzijeka, Anufifi Pozdrowionka!

reklama
Gosiu, ja ta posciel chce tylko dlatego, ze jest jednolita itd...pisalam na listopadowkach o tym. Ta z Ikei jest sliczna, ale za kolorowa. Mam juz 2 komplety kolorowej z Glüka.
Teraz ogladam sobie body kopertowe. Mam wprawdzie duzo zwyklych, ale tak sobie mysle aby dokupic ze 3-4szt na 56-62 kopertowych bo zawsze latwiej maluszka ubrac...Pierdulek typu termometr do wody, szczoteczka, kosmetyki itd dalej nie mam, mam za to mega wielkiego dola bo duzy debet na koncie :(

Pyszczku, Anufifi, Dzastina, fajnie, ze jestescie :)
Paula i Czarodziejka zagladaja z pracy :)
A Kiki pewnie piesci krolewne :)
Beti, Sylwia, Patrysia, Pati, co u Was?
Kinga od nas odpoczywa;-)

I po slonku...wlasnie leje :(

Do góry