reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pyszczku- mnie też dopadały takie chandry jak byłam w ciąży ale to w 100% normalne.... gorzej było już po porodzie!!!! Jak mnie dopadł Baby Boom!!! O rany boskie jak sobie przypomnę to śmiać mi się chce!!! Płakałam z byle powodu, krzyczałam i zamykałam się w pokoju... Oskarżałam swojego M że już mnie nie kocha bo gruba jestem... że po porodzie schudłam tylko 10 kilo a co z resztą???? Bo miałam nadal wielki brzuch... ogólnie miałam bzika na punkcie swojego wyglądu... a jak mi ktoś powiedział że gruba jestem to płacz i płacz i to był mój wróg nr.1 ....teraz się z tego śmieję ale wtedy to było dla mnie straszne... po porodzie wydawało mi się że ja już taka chuda jestem a później się okazało że ciuchy z przed ciąży są za małe.. np. spodnie naciągnęłam tylko do tyłka i dalej ani rusz :-D:-D:-D:-D przez całą ciążę przytyłam 25 kilo:eek::eek::eek::eek: najwięcej w tych 3 tygodniach gdy przenosiłam małego... wtedy też dostałam mega wielkich rozstępów... na nogach tzn.udach a nie widziałam wcześniej bo mi wielki brzuch zasłaniał.. do tego dochodził ból piersi i pogryzione sutki przez małego... on był ciągle głodny, ciągle płakał no to ja już byłam całkiem bezradna i sobie powtarzałam że co ze mnie za matka!! Skoro ja własnego dziecka wykarmić nie mogę... He heheheh jak ja sobie to przypomnę hihihi... no ale to całkiem normalnę :tak::tak::tak:

reklama
Kinga przykro mi, ze wyjazd nie udał się ale pewnie obiadek u teściowej smakował :tak:

Royanna pilnuj no swojego M bo inaczej ja z nim porozmawiam :-D cieszę się ze dzisiaj było lepiej :tak:

Kubuś pije po 65ml !!!!!!!!!!!!!!:szok: :tak::-) i nie zalega w żółądeczku !!! dla nas to duże szczęście !!!! wiecie co mnie nawet już ochroniarze w szpitalu rozpoznają :shocked2::-):-D:-D:-D
To wspaniała wiadomośc:tak::-)
U nas też szaro buro i zimno:-(
Upatrzyłam sobie wózio.. ale nie wiem.. może wypowiecie się bo jesteście bardziej doświadczone..:-) Oglądałam go w sklepie i bardzo mi się spodobał..
Aha! No i musze dziś wystawic dwa telefony na allegro bo chcę sobie nowy kupic:-D My to z M mamy bzika na tym punkcie:zawstydzona/y::-D

A co do smoczków TT to jeszcze nie patrzyłam i nie wiem które najlepiej kupić, ale chyba silikonowe, o kształcie ortodontycznym (?) Muszę zobaczyć sobie jeszcze..
no to ja tez kupie takie same:-)a kupujesz z jakims wzorkiem czy czyste??mi sie takie podobaja:-) You are viewing the following product: SMOCZEK DO USPOKAJANIA O MI?KKICH KRAW?DZIACH (6-18 miesi?cy +)
Pyszczku ja tez skasowalam swojego posta bo faktycnie nie wiadomo kto to czyta??
To wspaniała wiadomośc:tak::-)
U nas też szaro buro i zimno:-(
Upatrzyłam sobie wózio.. ale nie wiem.. może wypowiecie się bo jesteście bardziej doświadczone..:-) Oglądałam go w sklepie i bardzo mi się spodobał..
Aha! No i musze dziś wystawic dwa telefony na allegro bo chcę sobie nowy kupic:-D My to z M mamy bzika na tym punkcie:zawstydzona/y::-D

Aga a jaki wozio sobie upodobalas??

GIEOSKA bardzo fajny wzór tylko to jest od 6-18 miesiecy:sorry:bo niestety wzory sa inne dla określonego wieku dziecka tzn. 0-3 miesiąca sa ionne 3-6 sa inne i od 6-18 miesiąca(co właśnie w linku podałaś )są inne czyli dopiero później będziesz mogła kupić dla synka tego smoczka;-)

GIEOSKA bardzo fajny wzór tylko to jest od 6-18 miesiecy:sorry:bo niestety wzory sa inne dla określonego wieku dziecka tzn. 0-3 miesiąca sa ionne 3-6 sa inne i od 6-18 miesiąca(co właśnie w linku podałaś )są inne czyli dopiero później będziesz mogła kupić dla synka tego smoczka;-)
patrysiu wiem dalam taki przykladowy jaki bym chciala:-)ale od 0-3 nie ma za bardzo wyboru we wzorkach:-(
Weszłam tylko na chwilkę powiedzieć Wam że już są wyniki....po 15 mój M odbierze...oczywiście przez telefon nie chciała powiedzieć!

Wracam do pracy....
to czekamy na wyniki!!

reklama
Do góry