reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piękny.. i te oczka:tak::-)AH..:-)

Berskha i sie pojawiłam akurat jak dodałaś filmik :-) KUBUŚ UROCZY BOBASEK, TAKI SPOKOJNY I TE CIEMNE PIĘKNE OCZĘTA! AH ŚLICZNY JEST DZIECIACZEK! CAŁUSKI OD E-CIOTECZKI:*:-)

wrócę do was na pewno....
jeszcze dziś się pojawię i w ndz jak coś.
Buziaki
Dobranoc :happy:
Kochana nie zapomnij o nas i wracaj szybciutko:tak::-)

jpg.gif
DSC01537.jpg (24,6 KB)
jpg.gif
DSC01533.jpg (24,9 KB)
to dzisiejsza fotka deryi..:-):tak:;-)

i jeszcze raz derya i derya z mamusia..:-)
Piękna mała dama i duża też:tak::-)

reklama
Na dzisiejszy dzień planowaliśmy wyjaz za miasto. Ale obudziliśmy się zbyt późno aby wybrać się gdzieś na wycieczkę. Zadzwnoiła teściowa zaprosiła nas na obiad no i się zgodziliśmy.
I tak kolejny dzień w październikowym klimacie, mokro, zimno ponuro bezdusznie.. Ten stalowy kolor nieba za oknem...
A w domciu teraz ciepło i cichutko... Synek gra sobie na komputerze a męża chwilowo nie ma... Zapach kawki(anatol) jak zwykle poprawia mi humorek:) Popołudnie pełne ciszy i miłych pogaduszek z moim mężem, zabaw z synkiem.

Mija mi tak własnie niedziela...
Wszystkim Wam kochani życzę miłego wieczorku
i przyjemnego pozytywnego tygodnia!!! Buziaki
:happy:

I u nas niedziela choc caly dzien spedzona w domku minela w niezwykle milej, sennej atmosferze...nikt sie prawie nie klocil, nie sprzeczal, bylo duzo rozmow, smiechu...prawie sielanka :) Poprosze o wiecej takich dni :)

Pozdrawiam Was dziewczyny wszystkie, bez wyjatku, a na Ciebie Kinga czekamy, az wrocisz :) gdy juz od nas troszke odsapniesz :)

Do jutra!

Kinga przykro mi, ze wyjazd nie udał się ale pewnie obiadek u teściowej smakował :tak:

Royanna pilnuj no swojego M bo inaczej ja z nim porozmawiam :-D cieszę się ze dzisiaj było lepiej :tak:

Kubuś pije po 65ml !!!!!!!!!!!!!!:szok: :tak::-) i nie zalega w żółądeczku !!! dla nas to duże szczęście !!!! wiecie co mnie nawet już ochroniarze w szpitalu rozpoznają :shocked2::-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
bereshka jhak sie ciesze ze kubus juz tyle pije..super to naprawde sporo jak pamietam jak pil 5ml...juz bedzie coraz lepiej..tulam was mocno..

a u mnie super dzionek minal..bylismy cala rodzinka na chinskim jedzonku..ja wybieralam sie z dziecmi i zadzwonil tel i moj m..powiedzialam ze nie mam czasu bo dzieci mam juz gotowe i wychodze do restauracji..no i nic nie powiedzial zapytalam czy ma ochote isc z nami i pojechalismy do innego duzego miasta do restauracji chinskiej wzielismy sobie otwarty bufet jedlismy rozne pysznosci bylismy 3 goz i teraz niedawno wrocilismy do domku..teraz dzieciaczki sie pluskaja a ja zagladnelam do was..milej nocki i pogodnego wieczorku niedzielnego..

Witam późnym wieczorkiem :-) czekam na swój film i zajrzałam do Was :tak:

Widzę że nam niedziela minęła jak większości z Was :tak:

Kinga szkoda że wyjazd nie wyszedł ale napewno następnym razem sobie odbijecie :tak:

Bershka bardzo się cieszę że Kubuś tak ładnie je już tyle mleczka :tak::-)

Kiki fajnie że mieliście taką miłą rodzinną niedzilę :-)
p.s. nie widzę tych fotek które miałaś wstawić co Twój synek zrobił :-(

Oglądałam dzisiaj pogodę i tydzień nie zapowiada się najlepiej :-( zimno, mokro i nawet śnieg brrr..... :eek::confused2:
Jak mi się nie chce jutro do pracy jechać buuuu.....:-(
ale może wyniki będą już jutro :tak:

Do jutra dziewczynki. Dobrej nocki Wam życzę :tak::-)

Dziendoberek!
U nas od rana pada...buuu...i tak ma byc do weekendu...
W taka pogode nic sie nie chce...
Musze sobie zorganizowac jakos dzien, bo inaczej "dostane kota" zanim moi chlopcy wroca po 18tej :(

mój starszy synek ma 25.10 urodzinki :-( Oliś bardzo mnie potrzebuje, wciąż przychodzi i tuli się do mnie. Ostatnio powiedział mi "Kocham Cię dziewczyno" :-D:-D:-D albo hasło typu " co powiesz, Słodka ?" :-D no powala mnie z nóg.

Bershka- Kochanie to mamy dzieci prwie z tego samego dnia!!! Gdybym nie urodzila dzien przed terminem bylby 25.10 a tak Macius urodzil sie 24.10 i tez zaraz szykuja nam sie trzecie urodzinki!!!!!
Bardzo sie ciesze ze Kubulek juz tyle mleczka pochłania i jelitka przyswajają pokarm.........!!!!
A co do tekstów starszego synka...................słodycz!!!!!
I nie oszukujmy sie z ust córki nie brzmialo by to tak jak z ust syna...:))))) ..prawdziwy z niego zalotniś...
kiwi_fotografia_zdjecie_zielone_swieze_75.jpg

U nas weekned minąl...prawie spokojnie...a prawie to dlatego ze siostra wpadla z dzieciakami i 2 dni ryku i pisku bylo!!!!
Ale ogólnie ok :)))
Czuje sie dobrze choc bębenek coraz czesciej w ciagu dnia napina!!!!

Buziaki dla Was laseczki

reklama
Do góry